Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

OkulÖncesİ atama durumu seneye ne olcak

Tepki Skoru
0
inşallah canım ya ben demiyorum olmaz ümit ediyodum son yorumlardan ümitte kalmadı puanım 2008 puanıydı 2009 girmedim şasn eseri

Tepki Skoru
0
hımm hayırlısı olsun inş. ben bunda da var bir hayır diyorum.

Tepki Skoru
0
ben açıköğretimde okulöncesi bölümününde olmasına karşıyım. Aynı kefeye konmak istemiyorum. Okurken bizim çektiğimiz zorlukları çekmediler. bi öğrenim bursu borçları olmadı. Şimdide kpss için zorluk çekmeden atandılar. Ben 76 puanla sözlemeli olarak çalışıyorum. Bu 3. yılım. Batıda şartları zor olan bir köyde çalışıyorum. 51 puanla manisanın ve çanakkalenin güzel yerlerine atanmışlar. Arada nekadar çok puan farkı var. Benim sözleşmeli olarak çalışmam hakmı? Yazık benim yılımda atananlara. şuan kadro bile 72 ye düşmüş. Devlet bunun hesabını yapmasını hiç mi bilmiyor.
neden herkes aöf e takmış durumda..açıkögretım fakultesıde bılıosn orgun puanı kadar puanla alım yapıyor we oraya kayıt yaptırabılmek ıcın kızmeslek lısesı mezunu olman gerekıyor..bende aöf 4.sınıf ögrencısıyım ıkıncı sınıftan berı ucretlı calısıyorum buna ek olarakta lıse stajlarım we egıtımım war.kız meslek cıkışlı bır ogretmenle duz lıse cıkıslı bır oğretmenı asla bı kefeye koyamazsınız bız lısede bunun egıtımı uzerıne calıstık hep.aöfnın tek kotu yanı orgun gbı ders alamıyorsun.ama meslekı yeterlılık soz konusu olunca aöf önde.4yıl unıw egıtımıyle ogretmen olmakta bence yeterlı değil bırıkım tecrube gerek.

Tepki Skoru
0
Arkadaşım iki üç sene puanlarda çok değişim olmaz heralde daha ihtiyaç var çünkü heryerde zorunlu değil.
ewt ya bende cok endıselıyım.4.sınıf öğrencisiyim.buyıl atananlar çok şanslı.herkes seneyede alım çok olucak bıkac yıl böle dıyolar ama bu senekıler kadar sansı dusunemıyorum..inş.dedıklerı gıbı olur ve atanırız.

Tepki Skoru
0
güzel hocalarım seneye için neden korkularınızı olsun bu sene 46 da kapandı seneye taş çatlasın 55 te bilemedin 60 ta kapanır canınızı sıkmayın rakipleriniz çok az mezun az alım ii olucak siz çalışmayı aksatmadan başlasanız 80 dahi yaparsınız

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şu anda bekleyen ne kadar kişi var bilgisi olan var mı acaba?

Tepki Skoru
0
ooovv baya da varmış yaa. bu sene temizlenir inş. da seneyede bizler rahat yerleşiriz.

Tepki Skoru
0
hocam gözünü korkutgma rakiplerin 7 bin şimdi diyelim seneyede 6 bin bu 7 binin 3 bini gittiği an sana 10 bin bu 10 binde rakiplerin taş çatlasın 3 bin kişidir şayet ders çalışırsanız bence zaman kaybetgmeyin çalışın ücretli dahi yapmayın böyle bi imsakn geçmez bi daha halimize şükretmek lazım

Tepki Skoru
0
valla hocam korkmadan da edemiyor ki insan. çünkü ne olacağı hiç belli olmuyor. hiç ummadığınız anda ummadığınız şeyler oluyor.

Tepki Skoru
0
ya bak benim puanım 65 ve ben büte kaldım tercih yapamadım şuan dersaneye gidiyom şeytanın kulağına baya ders çalışıyom ona bakarsan devletin ne yapıcağını bilemessin ben bu sene benim için olmsassa neden işimi riske atım ki oturup hiç bi yerde çalışmıyom ders ve dersane dışında.bu sene olmassa seneye nokta vuruşu yapmak için ha buda var ben bu sene bulunduğum yer gelmese asla tercih dahide yapmam .hiç korkma hocam rakipler az inan buna biraz mat varsa yerleşmen kolay olur ben mat sayesinde böyle yaptım kendine güven hocam yaprsın hiç kimseyi düşünme yok bukdar insan var kulağını kapa ders çalış

Tepki Skoru
0
kaç matematik yaptın hocam? benim mat.da biraz sorun var ya :( bende başladım zaten çalışmaya. seneye zorunlu olacak olan iller biraz daha az bu seneye oranla. ama umarım her şey güzel olur bizler için.

Tepki Skoru
0
benim 14 tane netim kaldı hocam başladıysan çalışmaya sorun yok eğer matematik sıkıntın vars asana şiddetle tavsiye deceğim kitabı al mutlaka kpssde bi 10 tane yaparsın İLK ADIM FEM1 ygs matematiğini al soruları çok kolay ondan ben başladım sende ondan başla yıl sonuna kadar yükselitirisin .bide kendimeden biliyom hergece yatmadan önce nasıl dişlerimi fırçalıyosam günde 20 paragraf çözmeden asla uyumam sende buna alış bak sene sonuda ne güzel puan alıcam paragraf deyip geçme hep yanlışlar ordan çıkıyo haberin olsun!!!!!!!!!!

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar bu sınıfcıların seniner olayı varya bence bunlarıda atayacaklar eger kasım alımı olursa yarın onların seminer sınavı varmış onların kpss sınav sonucu kalan atanamayan oöö yüksek bence bilmiyorum ama kesin onlarda atanırsa bu puan 50-60 dan assagı düşmez ne rezillik ya bu anlamadım kalifiye ögretmeni alma 2 kurs ver onu ögretmen yap yazık yazık

Tepki Skoru
0
yok hocam yaa onuda yapmazlar artık(inşallah). zaten bu sene her şey okadar gariptiki bunun üstünede bu garipliği yapmazlar heralde.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bence elinizi çabuk tutun. Çünkü sınıf öğretmenliği 3. sınıfa kadar olacakmış.4 ve 5. sınflara da branş öğretmenleri girecekmiş.Dolayısıyla sınıf öğretmenliği fazlasını da hizmet içi eğitim kursundan geçirip sertifika vereceklermiş ve anasınıfı öğretmeni olarak atayacaklarmış.Çünkü piyasada artık anasınıfı öğretmeni kalmadı ve açık kapanmıyor...

Tepki Skoru
0
Bu yıl bir sürü mezun var daha atanamayan, seneye de mezu olacaklar var öncelik her zaman için bizim arkadaşlar sınıfçılara kadro veremezler, sözleşmeli de yapamazlar daha bir sürü ooö sıradayken onların amacı bizleri ücretli iki kuruşa çalıştırmak.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle