- Tepki Skoru
- 0
inşallah canım ya ben demiyorum olmaz ümit ediyodum son yorumlardan ümitte kalmadı puanım 2008 puanıydı 2009 girmedim şasn eseri
neden herkes aöf e takmış durumda..açıkögretım fakultesıde bılıosn orgun puanı kadar puanla alım yapıyor we oraya kayıt yaptırabılmek ıcın kızmeslek lısesı mezunu olman gerekıyor..bende aöf 4.sınıf ögrencısıyım ıkıncı sınıftan berı ucretlı calısıyorum buna ek olarakta lıse stajlarım we egıtımım war.kız meslek cıkışlı bır ogretmenle duz lıse cıkıslı bır oğretmenı asla bı kefeye koyamazsınız bız lısede bunun egıtımı uzerıne calıstık hep.aöfnın tek kotu yanı orgun gbı ders alamıyorsun.ama meslekı yeterlılık soz konusu olunca aöf önde.4yıl unıw egıtımıyle ogretmen olmakta bence yeterlı değil bırıkım tecrube gerek.ben açıköğretimde okulöncesi bölümününde olmasına karşıyım. Aynı kefeye konmak istemiyorum. Okurken bizim çektiğimiz zorlukları çekmediler. bi öğrenim bursu borçları olmadı. Şimdide kpss için zorluk çekmeden atandılar. Ben 76 puanla sözlemeli olarak çalışıyorum. Bu 3. yılım. Batıda şartları zor olan bir köyde çalışıyorum. 51 puanla manisanın ve çanakkalenin güzel yerlerine atanmışlar. Arada nekadar çok puan farkı var. Benim sözleşmeli olarak çalışmam hakmı? Yazık benim yılımda atananlara. şuan kadro bile 72 ye düşmüş. Devlet bunun hesabını yapmasını hiç mi bilmiyor.
ewt ya bende cok endıselıyım.4.sınıf öğrencisiyim.buyıl atananlar çok şanslı.herkes seneyede alım çok olucak bıkac yıl böle dıyolar ama bu senekıler kadar sansı dusunemıyorum..inş.dedıklerı gıbı olur ve atanırız.Arkadaşım iki üç sene puanlarda çok değişim olmaz heralde daha ihtiyaç var çünkü heryerde zorunlu değil.