Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okuldan ayrılma ihtimali olan öğretmenler bunu çocuklara...söylemeli mi?

Tepki Skoru
0
Ben başaramadım.Herşeyi denedim ama malesef sonuç olumsuz.Mümkünatı yokmuş.Perşembe günü gidiyorum yeni okuluma.

Tepki Skoru
0
Bugün kesin sonuç belli oldu çocuklarımdan AYRILMIYORUUM.Darısı benimle aynı derdi paylaşan arkadaşların başına.Hiç unutmayacağım bu günü velilerimin gözlerinden akan yaşları.Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum.

Tepki Skoru
0
Tekrar bi konu açmak istemedim...Aradan 2 hafta geçtii..Hala Onları unutamadım..İrtibatı kesmiyorum eski okulumla..Velilerim hala aramaya devam ediyor...Çocukların bazıları yeni öğretmene alışamamış...Ama alışcaklar inşallahh..Artık yeni öğrencilerim var..Onlar ilk andan itibaren alıştılar bana..En çok korktuğum şeydi beni sevmemeleri ama şükür çok iyiyizz..Teşekkürler o zamanlar destek olan herkese iyiki varsınız....

Tepki Skoru
0
deryacım yeni öğrencilerinle ilişkinin iyi olmasına sevindim :) e bizim öğretmenimizi beğenmesinler de ne yapsınlar.. umarım eski öğrencilerin de yeni öğretmenlerine alışırlar... onları bıraktığın için kimi kızgın olabilir arada ziyaret edip sürpriz yaparsınn :D

Tepki Skoru
0
deryacakir' Alıntı:
deryacım yeni öğrencilerinle ilişkinin iyi olmasına sevindim :) e bizim öğretmenimizi beğenmesinler de ne yapsınlar.. umarım eski öğrencilerin de yeni öğretmenlerine alışırlar... onları bıraktığın için kimi kızgın olabilir arada ziyaret edip sürpriz yaparsınn :D
Adaşım diğer okulda hala biraz sorun varmış..Biraz alışsınlar yeni öğretmenlerine, kesinlikle gitcem ziyaretlerine..Çok özlüyorum eski okulumu:(

Tepki Skoru
0
Ben de aynı durumu yaşadım..şubatta atamam çıktı .. çocuklara ayrılmadan bir gün önce söyledim..Velilerin bazıları duymamıştı,hepsine söyleme fırsatı bulamadım. Bununla ilgili bi konu da açmıştım buraya:) Çok zor günlerdi bi yandan atama için seviniyosunuz bi yandan çocuklardan ayrılıyosunuz:( Sene sonuna geldik ve şu an hala eski öğrencilerim arıyor. Her seferinde gözlerim doluyo. Söylemek gerektiğini düşünüyorum ben de.. En azından arkama bakmadan çekip gitmedim . Hepsiyle tek tek vedalaştım bu yüzden içim rahat.....

Tepki Skoru
0
arkadaslar gecen sene bı ogrencım vardı cok sevıyodum o da bana bıraz dukundu neyse kaza gecırmıs ama sukur ucuz atlatmıs neyse konuyo geleyım onu bugun zıyarete gıttım ve cok uzuldum annesı bana okula alısamadıgını ogretmenını sevmedıgını anaokulunun zararı oldugunu soyledı ya moralım cok bozuldu anaokulu ne gıbı zarar verebılırkı ne yptım dıye kara kara dusunuyorum ama bulamıyorum yaptıgım tek sey ogrencılerımı cok sevmk ya ınanın kelımelerı toparlıyaıyorum lutfen bana bıseyler yzın offfffffffffffffffffffffffffff

Tepki Skoru
0
malesef bazen böle şelerle karşılaşıoruz. yok anasınıfına gittiği için ilköğretimde de oyun oynamak istiomuş vs vs. ne yani 1. sınıf öğretmeni değişse o ozamanda 2. sınıfa alışmakta zorlanacak ozamanda 1. sınıfın mı zararı olmuş olacak. boşver arakadaşım böyle şeyleri takma kafana. bunlar cahilce söylenen şeylerr. çocuğunu ona göre motive etseydi. tabi çocuk zorluk çekebilir öğretmn tutumu kişiden kişiye değişir ama. sorunu sende arama. bu mesleği zaten çocukları sevmeyen yapamaz diye düşünüyorum ben.

Tepki Skoru
0
benimde başıma buna benzer bir olay geldi veli sizi çok seviyor ve birinci sınıfa gitmek istemiyor dedi.. sizinde yaptığınızı biliyorum sene sonunda çocukları bu duruma hazırlıyoruz başka öğretmenleri olacağını ama bizi ziyaret edebileceklerini.. her sene birinci sınıfa geçenler kapımdan ayrılmıyor gelip sarılıyorlar ama ben bu konuda şöyle bir etkinlik yapıyorum.. sene sonuna yakın okumaya geçen eski öğrencilerimden (1. sınıftakilerden) sınıfa davet ediyorum hikaye okumları için.. ve bu diğerlerini çok motive ediyor hepsi bir an önce okuyup anasınıfı öğrencilerine hikaye anlatmak istiyorlar. bence üzülme sen doğru olanı yapmışsın yani SEVGİ... herşeyin başı olan sevgiyi vermişsin çocuğa ve oda devam etmeyince bu sevgi seni aramış çok normal dert etme : )))

Tepki Skoru
0
arkadaşlar çok hoşuma gitti çockların size karşı bu sevgisi.bende yeni çalışmaya başladım.ilk tecrübem.çocuklara nası yaklaşıcam konusunda sorun yaşıorum yani anlatmak istediğim kendimi kabullendirmek.çocukları eski öğretmenleri de aynı kreşde olunca sorun yaşıorum ve bu benim şevkimi kırıyor yardım edersiniz sevinirim..

Tepki Skoru
0
malesef benimde kasım atamasında okulum açık görünüor. yerime sözleşmli ataacak.velileirmin bazılarıyla paylaştım. çok üzüldüler bizim yapabileceğmiz bişey yokmu diolar. şuan öğrencileimin pek haberleri yok gibi...çok üzgünüm yaa. yaa bu atamaların hepsi nie ağustosta yapılmaz kiiiiiiiii :(

Tepki Skoru
0
malesef benimde kasım atamasında okulum açık görünüor. yerime sözleşmli ataacak.velileirmin bazılarıyla paylaştım. çok üzüldüler bizim yapabileceğmiz bişey yokmu diolar. şuan öğrencileimin pek haberleri yok gibi...çok üzgünüm yaa. yaa bu atamaların hepsi nie ağustosta yapılmaz kiiiiiiiii :(
zerrin kasım atamasında okulun açık olduğunu nerden öğrendin.bende şimdi merak ettim acaba benim okulda açık görünüyomu diye...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim yerime sözleşmeli öğretmn geldi. yarın yada pazartesi başlar heralde ben yarında gidicem. çocuklara onların anlayablecği bi dille bunu nasıl anlatabilirim.
onları bırakıp gittiğimim düşünmelerini istemiyorum.

Tepki Skoru
0
bende ücretlıyım kadrolu ogretmen dogum yapmıs ve 2ay daha ızınlı sonra gelıcek bu yıl cocuklarım okadar ıyıkı cok zevkle calısıyorum etrafımda donuyolar yaa :(( ve onları bırakıcam nasıl olcak velıler falan daha bılmıyo soylemedım son 2ayım sonrada kpss hazırlansammı hazırlanmasammı onun kararsızlıgı var yarı donemden sonra ne kadar verımlı calısıbılırım bılmıyorum kafam cok karısık

Tepki Skoru
0
bende çocuklarımdan daha yeni ayrılmak zorunda kaldım. babamın çok ciddi bir rahatsızlığı olduğu ortaya çıktı. annem tek başına bu yükü kaldıramayınca ben istifa etme kararı aldım. yarı yıl tatiline son 15 gün kala her şey netleştiği için son hafta velilerimle bir toplantı yaptım. durumu açıkladım. çok üzüldüler. ancak çocuklara hiç bir şey söylemedim. yarı yıl tatilinde bazı veliler çocuklarına durumu anlatmışlar. tatil bitişi pazartesi günü okuluma geldim. çocuklarıma çukulata aldım. onlara bugünün son günümüz olduğunu söyledim. artık neden gelmeyeceğimi merak ettiler. epey bi soru sordular. onların anlayabileceği şekilde açıklamalar yaptım. son gün birlikte çok güzel vakit geçirdik. yeni gelen öğretmenlerini de çok sevmelerini söyledim ve ayrıldım. ama çok özlüyorum onları

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle