:36_7_8:arkadaşım öncelikle merhabalar
ben bu alanda master yaptım okul öncesi öğretmenliği mezunuyum ama selçuk ünv de çocuk gelişimi alnında yaptım öncelikle lisans diploma notunun ortalaması ve les puanın gerekiyor selçuk ünv dil puanı istemiyor
tabi mülakatta önemli ben söylenenler ve etrafta heppp dolaşan dedikodukoduların aksine işte selçuk kendi ünvden başkasını almaz vb hiç tanıdığım olmadan sadece les ve diploma notumla girdim tabi hepimiz öyle ...
ve tabiki çok katkısı oldu bir kere kişisel olark acaip gelişiyorsun çevre hocalar farklı oluyor devamlı araştırma yapa yapa önemliyi öğreniyorsun ben lisans ta çok farkıına varamamışım öyle hissetim yüksek yapınca tabi doğru çevirilere çok para gidiyor ama bence değer..
hele tez yapma amanın diyorum çokkkkkkkkkkkkk zordu ama başardım yani ben konumla araştırma kişişinin çokluğuyla boğuldum akıllı konu seçin derim
faydasını hep görüyorum mesela meb de kadrolu öğretmenim ve tüm seminer vb yerlerde yüksek yapan tek kişi sen oluyosun direk artııı
müfettiş gelir tezini flaşına atarsın artı
m.e.m. bir önemli toplantı olur tek bilim uzmanı sensin artı..
ben gurur duyuyorum müdürüm bile devamlı söyler bilim uzmanı diye velilerime toplantılarda ayrıca belirtirim....ağırlığımız var yani
))
kıdem alıyorsun yönetici atamada artı pun oluyor hele makale yayınlarsan dahada artı şunu söylemeliyim doktora yapmayı şu an düşünmüyorum ama bence her öğretmen mutlaka yüksek tezli yapmalı
saygılar