Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okul öncesi yüksek lisans ya da master yapan var mı?

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR OKUL ONCESİ ÖĞRETMENLİĞİ OKUYORUM.VE SUNU MERAK EDİYORUM. BU BÖLÜMDE MASTER VE YA YÜKSEK LİSANS YAPILABİLİYOR MU BU KONUDA BİLGİSİ OLANLARDAN YARDIM İSTİYORUM??SAYGILAR...

Tepki Skoru
0
Elbette bölülümüzde her ikisini de yapabilirsin.

Tepki Skoru
0
tabiki yaparsın.les sınavına girmen ve yetrli puan alman gerekli.

Tepki Skoru
0
bızım bolumde ünıversteye gore dil sınavaı değişebılıyomu hepsıne dılsınavı varmı yuksek lısansını yapınca ne gıbı artısı var devlette maasta farklılık oluyomu yapan varmı hiç bu sıteden

Tepki Skoru
0
arkadaslar yardımlarınız için tşk
ayrıc daha fazla bilgi sahibi olan varsa yardım???

Tepki Skoru
0
neseli' Alıntı:
bızım bolumde ünıversteye gore dil sınavaı değişebılıyomu hepsıne dılsınavı varmı yuksek lısansını yapınca ne gıbı artısı var devlette maasta farklılık oluyomu yapan varmı hiç bu sıteden
arkadaşım bazı üniversiteler sadece les puanını kabul edio..ama bazıları kpds veya üds puanını da istio...yüksek lisansını yaptıktan sonra derecen artıyo tabi...uzman öğretmen oluyosun ve maaşın da artıo...

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR BEN OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ALANINDA MASTER YAPTIM BENİM YAPTIĞIM ÜNİVERSİTEDE YABANCI DİL SINAVI GEREKMİYORDU ANCAK TEZİMİ HAZIRLARKEN İYİ DERECEDE YABANCI DİLE İHTİYACIM OLDU ÇEVİRİLER İÇİN. MEZUN OLDUKTAN SONRA BİR KADEME ALDIM O DA MAAŞIMDA PEK FARKETMEDİ. ESKİDEN EK DERSİ %25 FAZLA ALIYORDUK ANCAK O DA MART AYINDA KALDIRILDI YANİ PARA ANLAMINDA HİÇ BİR GETİRİSİ YOK. YAPTIĞINI SADECE SEN BİLİYORSUN KİMSENİN SENİN MASTERINI TAKTIĞI YOK. UZMAN ÖĞRETMEN OLABİLMEN İÇİN DE 7 YIL GÖREV YAPMIŞ OLMA ŞARTI ARANIYOR. ANLIYACAĞINIZ ÜLKEMİZDE EĞİTİMİN DEĞERİ YOK. YAPACAK OLANRA ALLAH KOLAYLIK VERSİN

Tepki Skoru
0
suzzi' Alıntı:
ARKADAŞLAR BEN OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ALANINDA MASTER YAPTIM BENİM YAPTIĞIM ÜNİVERSİTEDE YABANCI DİL SINAVI GEREKMİYORDU ANCAK TEZİMİ HAZIRLARKEN İYİ DERECEDE YABANCI DİLE İHTİYACIM OLDU ÇEVİRİLER İÇİN. MEZUN OLDUKTAN SONRA BİR KADEME ALDIM O DA MAAŞIMDA PEK FARKETMEDİ. ESKİDEN EK DERSİ %25 FAZLA ALIYORDUK ANCAK O DA MART AYINDA KALDIRILDI YANİ PARA ANLAMINDA HİÇ BİR GETİRİSİ YOK. YAPTIĞINI SADECE SEN BİLİYORSUN KİMSENİN SENİN MASTERINI TAKTIĞI YOK. UZMAN ÖĞRETMEN OLABİLMEN İÇİN DE 7 YIL GÖREV YAPMIŞ OLMA ŞARTI ARANIYOR. ANLIYACAĞINIZ ÜLKEMİZDE EĞİTİMİN DEĞERİ YOK. YAPACAK OLANRA ALLAH KOLAYLIK VERSİN
hadi ya:( bize böyle anlatılmamıştı..sağol verdiğin bilgiler için...

Tepki Skoru
0
sağolun ben baya bi artsı olur diye düşündüm mühendisliklerde çok önemli ama bizim bölüme çokta getirisi yokmus sanırım o kadar mucadelenın sonunda pekte bişey değişmiyo

Tepki Skoru
0
şimdi kafam karıstı bı arkadasımız uzman öğretmen olunuyo dıyo diğeri 7yıl gerekıyo dıyo hangısı

Tepki Skoru
0
aslında uzman oluyosun fakat kariyer basamaklarınnda yükselme sınavı yapıldı biliyosun orda yazan yönetmelikte uzman olmak için 7 yıl şartı aranıyor o yüzden ben uzman öğretmenliğe başburamıorum aslında uzmanım ama bunu sadece ben biliyorum ve üniversitede geçerli malesef

Tepki Skoru
0
herhalde bu bölümde de yüksek lisans var.kendine güveniyorsan les ve üds seni bekliyor...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben okulöncesi bölümünde okuyorum ama okul bittikten sonra işletme alanında yüksek lisans yapmak istiyorum bilginiz var mı yapabilimiym acaba..

Tepki Skoru
0
sağol denissecim valla bilmiyodum :) biz arkadaşla konuşmuştuk olur mu olmaz mı diye olabilir belki demiştm bi de ben:p

Tepki Skoru
0
arkadaşlar masterın ülkemizde getirisi yok bu kesin fakat yurtdışı calışma imkanları nasıl?

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar yüksek lisans diplomanız varsa stajerlik hariç 7 yıl görev yaptıktan sonra avantajlarından faydalanabiliyorsunuz.Yani KBYS'ye girmenize gerek kalmadan uzman olup ek dersinizi %25 zamlı alıyorsunuz.Yüksek lisans yaptıktan sonra üniversitede kalmanın yollarını bulup doktora yapmanızı tavsiye ederim.

Tepki Skoru
0
denisse akademisyen olacağım demişsin bu nedir?
üniversitede mi kaldın yani?eger yurtdışı tavsiye etsen master yüksek lisans veya calışma alanında hangi ülkeyi önerirsin teşekkürler

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
suzzi' Alıntı:
Öncelikler Les sınavına girmiş biri olarak :
Arkadaşım.Tek yürek tek güç olamamız ve haksızlıklara karşı mücadelemizi vermemiz lazım.O kadar emek ediyorsunuz ve edeceğiz.Peki yüksek lisans yapmayan öğretim görevlilerine ne demeli.Hemde Okul Öncesinde...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle