arkadaşım bazı üniversiteler sadece les puanını kabul edio..ama bazıları kpds veya üds puanını da istio...yüksek lisansını yaptıktan sonra derecen artıyo tabi...uzman öğretmen oluyosun ve maaşın da artıo...neseli' Alıntı:bızım bolumde ünıversteye gore dil sınavaı değişebılıyomu hepsıne dılsınavı varmı yuksek lısansını yapınca ne gıbı artısı var devlette maasta farklılık oluyomu yapan varmı hiç bu sıteden
hadi ya bize böyle anlatılmamıştı..sağol verdiğin bilgiler için...suzzi' Alıntı:ARKADAŞLAR BEN OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ALANINDA MASTER YAPTIM BENİM YAPTIĞIM ÜNİVERSİTEDE YABANCI DİL SINAVI GEREKMİYORDU ANCAK TEZİMİ HAZIRLARKEN İYİ DERECEDE YABANCI DİLE İHTİYACIM OLDU ÇEVİRİLER İÇİN. MEZUN OLDUKTAN SONRA BİR KADEME ALDIM O DA MAAŞIMDA PEK FARKETMEDİ. ESKİDEN EK DERSİ %25 FAZLA ALIYORDUK ANCAK O DA MART AYINDA KALDIRILDI YANİ PARA ANLAMINDA HİÇ BİR GETİRİSİ YOK. YAPTIĞINI SADECE SEN BİLİYORSUN KİMSENİN SENİN MASTERINI TAKTIĞI YOK. UZMAN ÖĞRETMEN OLABİLMEN İÇİN DE 7 YIL GÖREV YAPMIŞ OLMA ŞARTI ARANIYOR. ANLIYACAĞINIZ ÜLKEMİZDE EĞİTİMİN DEĞERİ YOK. YAPACAK OLANRA ALLAH KOLAYLIK VERSİN
Öncelikler Les sınavına girmiş biri olarak :suzzi' Alıntı:ARKADAŞLAR BEN OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ALANINDA MASTER YAPTIM BENİM YAPTIĞIM ÜNİVERSİTEDE YABANCI DİL SINAVI GEREKMİYORDU ANCAK TEZİMİ HAZIRLARKEN İYİ DERECEDE YABANCI DİLE İHTİYACIM OLDU ÇEVİRİLER İÇİN. MEZUN OLDUKTAN SONRA BİR KADEME ALDIM O DA MAAŞIMDA PEK FARKETMEDİ. ESKİDEN EK DERSİ %25 FAZLA ALIYORDUK ANCAK O DA MART AYINDA KALDIRILDI YANİ PARA ANLAMINDA HİÇ BİR GETİRİSİ YOK. YAPTIĞINI SADECE SEN BİLİYORSUN KİMSENİN SENİN MASTERINI TAKTIĞI YOK. UZMAN ÖĞRETMEN OLABİLMEN İÇİN DE 7 YIL GÖREV YAPMIŞ OLMA ŞARTI ARANIYOR. ANLIYACAĞINIZ ÜLKEMİZDE EĞİTİMİN DEĞERİ YOK. YAPACAK OLANRA ALLAH KOLAYLIK VERSİN