Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okul Müdürleri Hakkında;

Tepki Skoru
0
Bu çok zor bunu söylersem ortalık çok karışır.Üstelik sonuçları çok iyi olmaz.Ben böyle birşey söylemedim derse ikisi de ben suçlu olurum ki öyle olacaktır.

Tepki Skoru
0
Bu çok zor bunu söylersem ortalık çok karışır.Üstelik sonuçları çok iyi olmaz.Ben böyle birşey söylemedim derse ikisi de ben suçlu olurum ki öyle olacaktır.
bencede müdür yardımcısını arada bırakmış olursunuz tüm bunlar doğru olsa bile karşısındaki müdürü olduğu için yalanlayacaktır.

Tepki Skoru
0
belki müdür yard. art niytle değilde sizin biraz daha dikkatli olmaya çalışmanız için anlatmış olabilirrrr. siz müdürünüze,müdür yard. anlattığını söylediğinzde 2sinin arası bozulacaktır. bunu çok sorun yapıyorsanız müdürünzle konuşmalısınız ama size aktaranı açıklamdan. yinede yaşayan sizsinz siz daha iyi bilirsiniz

Tepki Skoru
0
Arkadaşım müdürle konuşşan bunu inkar edecektir .Ayrıca bu durumda müdür yardımcısına dikkat et çünkü senin söyledşklerini ve hareketlerini abartıyor herhangi birey için seni kullanıyor olabilir ayrıca hademelerde dikkat etmelisin bence kimsyle şuan konuşma tatile kadar biraz dişini sık eğer konuşursan dahada kötü günler geçireceksin bunuda kesin unutma ayrıca sorunlar çözülecekmi bunu düşün.Ama nasıl bir durumda olduğunu çok iyi anlıyorum.sakin ol

Tepki Skoru
0
bence kişi başkasının arkasından konuşmadıkça başkasıda kişinin arkasından konuşmaz...yada konuşturtmaz.....

Tepki Skoru
0
güzel arkadaşım,sayın müd.yard.sının size gelip eğer böyle bişiy varsa bunu getirip söylemesi(dedikodu mahiyetinde,eğer müdürün iletilmesini istediği birşey değilse) çok çirkin bişiy ki,müdür de bunu bu şekilde yapıyorsa o insanlarla ilgili çok fazla söylenecek bişiy yok...beni ilgilendiren ise,bu paylaşımda sizsiniz....asla kendinizi ezmeyin ve buna fırsat vermeyin eğer bir sorun varsa müdür-öğrt.iletişimi ile uyarılar yapılır...o sayın müd.yard. eğerki çok iyi niyetle size gelip bunları söylüyorsa neden hakkınızda o şekilde konuşulmasına izin veriyor..ve inanın size nasıl ki diyorsa müd.hakkında konuşuyor ,tahmin ederim ki müdüre de gidip aynısını yapıyordur...medeni bir çerçevede,mesafenizi koruyarak açıkca konuşun hocam...buna daha fazla izin vermeyin bence,tatlı canınızı da sıkmayın...eğitimli cahillerle uğraşmak çok zor çok iyi bilirim...kolay gelsin..

Tepki Skoru
0
Valla Hocam Ben Olsam Kİmsenİn DedİĞİnİ Duymazdim...gereklİ Olan Bu Dİnleyİn GÜlÜmseyİn GeÇİn....sİz Yer DeĞİŞtİrme Yapana Kadar Mecbursunuz BÖyle Bİr Duruma Sİnİrlerİnİzİ Yibratmanizin Bİr Anlami Yok ..ÇaliŞin,Çocuklarinizla İlgİlenİn,bÖyle Şeylerde KarŞilikli KonuŞmanin Bİr Manasi Olmaz Sİz Bana Nedemek İstİyorsunuz Der MÜdÜr Bey!!!belkİ DemmİŞtİr Dedİ Dİye İftİta AtmiŞ Gİbİ Olup SuÇlu Konuma GeÇersİnİz...allah Yardimciniz Olsun

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sizce anasınıflarının duvarlarına resim yaplmasını doğru buluyor musunuz? Duvarlara resim yapan arkadaşlar varsa öğrencilerin dikkati dağılıyor mu? Müfettişlerin yaklaşımı nedir bilgi verebilir misiniz?

Tepki Skoru
0
Ben doğru buluyorum, neden? Çünkü çocuk sınıfa geldiğinde rengarenk resimlerle süslenmiş bir sınıf görüyor, Tabir-i Caizse içi açılıyor çocuğun ki; bunu da bana kendi dillerince ifade ediyorlar. İlgileri dağılmıyor. Sınıfımın adı mantarlar sınıfı ve duvarda mantar resmi bulunan bir kompozisyon oluşturdum ve de geometrik şekillerle de duvarları süsledim. Çocukların arada geometrik şekilleri incelediğini görüyorum.

Tepki Skoru
0
bende duvarların resimlerle donatılmasına karşıyım.onun yerine çeşitli materyallerle yapılmış çiçek hayvan vs gibi figürlerle donatılması yada bu yolla yapılan panoların yapıştırılması daha uygun olur.genelde tavana yada okul dışına yapılan resimler daha iyi olur.

Tepki Skoru
0
fatime hanım seneye nasıl olacak yani duvarları yeniden boyayıp farklı şeyler yapma şansınız var mı

Tepki Skoru
0
Anaokulumuz yeni açıldı. Duvarları seneye değiştirmeye gerek olduğunu düşünmüyorum, çünkü yeni yaptım. Ama daha önce duvarlarını süslemiş arkadaşların duvar süslerini çıkarmam gerektiğinde iz kalıyordu ben de onun üstüne kapatacak şekilde farklı süsler yapıyordum.Aslına bakarsanız bu seneye kadar ciddi mahiyette duvarları süslememiştim, boyama gerekecek diye ama bu sene yaptım çokta güzel oldu diye düşünüyorum.

Tepki Skoru
0
Bu sene ilk görevim, müdürümüzün de ilk görevi. Herşeyi beraber yapmaya çalışıyoruz. Hemen her konuda destekliyor müdür bey beni sağolsun. Ah bir de inatlaşmasa benimle... Bugün yanına çağırdı beni, "Hocam ders programın var mı senin?" dedi. :D "Ben de bizde ders programı kullanılmaz hocam, etkinlikler o günkü duruma göre istenen sırada hazırlanır." dedim. "Ben bilmem hocam e okula girecem, sen yaz programını" dedi. Neyse bekledik. Diğer sınıflar bitince hoca anasınıfını seçti,

Ve tabii ki sayfa açılmadı :D :D

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bende sınıfımı öğlenci gurupla kullanıyorum.Arkadaşım 13 yıldır görev yapıyor.Müdürümüz ise duvara hiç bir şey astırmıyor.Öğlenci gruptaki arkadaşımda hiç bir şey asmıyor duvara.Arkadaş sınıfa giriyor planda ne varsa yaptırıp evine gidiyor.Sınıfta görsel algılama diye bir şey yok.Bende dayanamadım Gerekli olan ne varsa yaptım.Sayı grafiği,Atatürk,Sayı ağacı renk şekil hepsini bir güzel sıraladım.Ben usta öğreticiyim.Arkadaşım ise kaç yıllık kadrolu öğretmen hemde hep aynı okulda görev yapmış böyle kayıtsız olması ayrıcada beni suçlaması kafamı karıştırıyor.

Tepki Skoru
0
benim müdürümde izin vermiyor sınıfı çok pisletiyomuşmuş bende ip gerdim her yere mandallarla asıyorum valla müfettiş geldiğinde sorarsada sölicem

Tepki Skoru
0
ahh ahhh bu müdürler hakikatennnn saçmalamaya başladılar benimde müdür aynııı ne kadar çalışmam versa hepsini astım amaaaa müdür beyy gelip hepsini kendi elleriyleeee güzell bir şekilde çıkarttı duvarlar kötü oluyormuşşş anlamadımmm doğrusuuu bugünde gelmişşşşş çıkış saatime laf söylüyooo sabah 8 de dersimiz başlıyoooo 13:00 de bitiyooo garipp garipp garippppppp işteee adıı müdürrrrr ama kafa içi boşşşşşşş

Tepki Skoru
0
Okul mÜdÜrÜnÜn ders satlerİmİ deĞİŞtİrmeye hakki var bİlgİlendİrİrsenİz sevİnİrİm

Tepki Skoru
0
6 saati geçmeyecek şekilde oldumu ... değiştirebilir...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle