Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okul Müdürleri Hakkında;

Tepki Skoru
0
Ben ders saatlerİmİn deĞİŞmesİnİ İstemİyorum mÜdÜr israrla Çocuklarin uykusunu tam alamadiklarini bahane ederek deĞİŞtİrmek İstİyor ben bÖyle bİr sorunu velİlerden duymadim .kİ uykusunu alamayan sadece kendİ ÇocuĞu olsa gerek.baĞli olduĞum İlÇe mİllİ eĞİtİm mÜdÜrÜyle gÖrÜrŞmemİn faydasi olurmu acaba. Ayrica kÖylerde ÇaliŞan arkadaŞlarin hepsİ beslenme saatİnİ uyguluyorlarmi ?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar halı meselesi minderlerle çözülebilir o kadar da sorun edilmemeli evet ama Atatürk köşesi oluşturmasına izin vermemek ne demek yaaa :( nasıl bi mantıktır boya yeni yapılmışmış :( gerçekten çok sinirlendim :(

arkadaşlar halı konusu o kadar sorun olmamalı minderlerle çözülebilir evet ama Atatürk köşesi oluşturulmasına izin vermemek ne demek yaaa :( nasıl bi mantıktır bu
:( gerçekten çok sinirlendim. hocam siz çocuklara Atatürk sevgisi aşılamaktan vazgeçmeyin lütfen

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bende bu sene halıyı kaldırdım yerlere parke yaptırdım ve evcilik köşesinin olduğu yere 4,5 m2 bir halı serdim. Duvarlarada panolar yaptırdık ve onun üzerine Atatürk köşesi ve mevsimler şeridini astım çok güzel oldu inşallah sizde istediğiniz gibi bir sınıfa ulaşırsınız.

Tepki Skoru
0
müdürlere okul öncesi eğitimi hakkında seminer verilmeli ozaman belki bizleri anlarlar
kesinlikle katılıyorum.bu arada benim panom bile yoktu düşünebiliyormusunuz..anlatarak önemini bir pano yaptırttım şimdi herkes mutlu.ama böyle olmamalı okul öncesi eğitimin önemi bangır bangır bağırılarak anlatılmalı.yoruldum ben artık velilere anlat müdürlere anlat diğerlerine anlat...bazen bağımsız anaokullarında çalışmalıydım diyorum.

Tepki Skoru
0
yazıların birçoğunu okudum meraktan çok ama çok üzüldüm ne kadar çok sıkıntı çekiyoruz biz böyle saçma sapan sebeplerden dolayı.serbest zamanda sınıfın dağınık diyen koridorda çok ses yapıyor diye çocukların korkulu rüyası olan vs vs müdürler olması çok acıı.birde erkek öğretmen ve müdür tartışması var evet gerçekten müdürlerimiz okul öncesi öğretmenliği mezunu olsalar bizi anlarlardı.ben tebrik ediyorum erkek arkadaşları bizlerden daha çok sıkıntı çekiyorlardır ve daha çok emek veriyorlardır kendilerini ifade etmek adına.off bir gün gelecek herkes anlayacak okulöncesinin önemini umarım çabuk olur

Tepki Skoru
0
arkadaşlar aynı seyler benım çalıştığım yerde ye oldu mudur duvarlara boyası çıkacak diye hiçbişi yapıştırtmıyo astırtmıyo ama bız çözümü duvarlara birazdaha pano ekleterek çözdük. halı içinde yerlerimiz zaten lamınat parke sınıfın bir köşesine orta boy bir halı aldık ve uzerine minderler yaptırdık ayda bir mutlaka halı yıkamacıya verip temızletiyoruz ve halıya panduflarla bastırtmıyoruz . böylece astımlı çocuklarında tabii benımde tozdan etkılenmesıne engel oluyoruz .:) ayrıcada perdelerimiz velilierimizle birlikte çizgi film karakterli seçtik.. ben bu sorunları tek bizim okulda var sanırdım herkes aynı sorunları yaşıyormuş meğer:(

Tepki Skoru
0
köşe oluşturmada bende epey bir skıntı çekıyorum sınıfa baktığınzda köşe olarak bişiy gözükmüyo elımden geldıgınce duvara bişiy yapştırmada oluşturmaya çalıştım.. bişiy yapıştırcak olursamda ya dolapların yanlarını kullanıyorum yada genliğe hitabe vsvs gibi asılı olan çerçevelerin altından tutturuyorum. ayrıca illa bişiy duvara yapıştırmak istiyorsam duvarlara zarar vermeye hamur seklınde yapıştırılar var onlarla idarede ediyorum ve dediğim gibi müdüre panoları çoğaltmasını teklıf edebilirsiniz.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle