'' YA NE KADAR ACİZSİNİZ Bİ SIRA BİLE OLMAYI BİLMİYOSUNUZ,GEL BURAYA.."arkadaşlar öğretmeni afaroz ettiniz resmen....şiddet ve dayağa kadar uzandırdınız olayı...bu öğretmenimizin ifadeleri ve söyleyiş biçimi elbette hoş değil...savunacak da değilim..ama bu örneğin bu kadar büyük eleştriyi de hakettiğini düşünmüyorum..hoş eleştriler de,öğretmenin ifadesinden pek farklı değil ya...geniş düşünmek lazım,öğrencilerini belki bir tiyatro salonu olmayıp,bir spor salonunda tiyatro izlemeye götürmek zorunda kalınması,dolayısı ile öğrencilerine tiyatro nedir,nasıl gidilir,nasıl izlenir i değilde,o ortamda da olsa bir oyun izletme çabası olarak bakılabilir.zira öğretmen öğrencilerini bir tiyatro salonuna götürmek gibi bir sorunluluk taşımıyor..( çalıştığım ilçe buna bir örnektir tüm okullar aynı anda bir salonda tiyatro izlediler ve yaşanan karmaşayı düşünün,bağırmazsan kimse seni duymaz o ortamda)...diğer boyutta arkadaşımızın dediği gibi,sen çocuğa olabildiğince nazik ve görgü kuralları çerçevesinde davranıyorsun;ama çocuk okuldışındaki yaşamında,emirle,hakaretle hatta ve hatta şiddetle yaşıyorsa,sizin orada" çocuklar düzgün bir şekilde sıraya geçermisiniz" demeniz ,dikkate de alınmıyor,duyulmuyor bile...öz olarak bu örnekte ki öğretmeni eleştriyorum...ama kınamıyorum..pes de demiyorum....böyle öğretmen olmaz demiyorum...olmasın ama bu sadece öğretmenin yükü değil..