ZAMAN ZAMAN bizler gibi çocuklar da sınıf içinde sıkılabiliyor.Ya birşey yapmak istemiyor ya da açık açık ben sıkıldım diyor.Bu mesleği yapan arkadaşlarımızın çoğu karşılaşmıştır.Bazı çocuklar okula gelmek istemiyor zaman zaman bu sıkıntılarının etkisinin olduğu bir gerçek....
...Çok normal olan bu durumla ilgili gözlemler yaptığım da genelde sınıf seviyesinden üstün olan ya da terbiyeli akıllı olarak ifade ettiğimiz ve mükemmelliyetçilik ruhu fazla olan çocuklar olduklarını gözlemliyorum..
....Birde çok fazla etkinlik yapılan,hikaye anlatılan,oyun,şarkı verilen durumda da sanki sıkılıyorlar doyumsuz oluyorlar.Bir arkadaşım kendi sınıfın da çocukların sıkıldığını ama sanki farklı şubede ki öğretmen arkadaşının sınıfın da genelde çocukların oyun oynadığını fazla değişik etkinlik yapılmadığını söylüyordu.. faaliyet kurallı oyunlara daha az vakit vermelerine rağmen çocukların istekle katıldığından bahsetmişti...
BU KONUDA Kİ DÜŞÜNCELERİNİZ,GÖZLEMLERİNİZ,YAŞADIKLARINIZ VE ÖNERİLERİNİZ NELER ARKADAŞLAR...
bİZLER BOL DEĞİŞİKLİL YENİLİK YAPMASI gereken yaş grubuyla çalışıyoruz.Bol gezi yapmalıyız ama pek mümkün olmuyor.