Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Öğretmenler bu sefer de avea dan mağdur

Tepki Skoru
0
canım eminim bizim için önemli şeyler yazmışsındır ama yazı karekterleri bozuk ve ben pek bir şey anlamadım.(avea'nın yaptıkları hakkında tekrar gönderirsewn sevinirim.)teşekkür :thumbsup:

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bana da uyarı mesajı gelmişti bende hemen müşteri hizmetlerini aradım fakat bana böyle bir şeyin henüz olmadığını eski tarifeden devam edildiğini emniyet ve meb için çalışmaların sürdüğünü söölediler.Peki neden bana böyle bir msj geldi dediğimde bi yanlışlık olmuş dediler. Ayrıca avea gibi büyük firmalar pazarlarını iyi tanımadan o pazarda iş yapmaya kalkışmazlar die düşünüyorum. Dolayısıyla 24 saat sınırsızlık getirdiğinde böle şeylerin yaşanmasını göz ardı etmiş olma ihtimalini sadece komik buluyorum. Sen sınırsızlık veriyorsan insanlara,herkes dilediği şekilde kullanmakta özgürdür.Kimseyi sorgulayamazsın ve doğacak zarardan kimseyi sorumlu tutamazsın. Böyle bir ihtimalide şayet göz önünde bulundurdunsa insanları bu durumdan haberdar edeceksin!Budur!!

Tepki Skoru
0
ama haksızlarmı arkadaşlar hattı bebek telsizi diye kullananlar olmuş..

Tepki Skoru
0
ben bişey anlayamadım yardımcı olurmusunuz

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00