- Tepki Skoru
- 47
Arkadaşlar
www.okuloncesi.org veya www.okuloncesiforum.com da tanımadığınız birileri özelinize gelip iş için cv nizi istiyorlar.
NASIL HEMEN VERİYORSUNUZ?(Neler yaparlar biliyor musunuz!)
www.okuloncesi.org da puan kazanmak için yorumlar kısmı var.
NEDEN HER DEFASINDA İŞ OLSUN PUANINIZ ARTSIN DİYE ANLAMSIZ KELİMELER YAZIYORSUNUZ?
www.okuloncesi.org da her üye kolay puan alsın diye her sayfa tıklamanızda puan kazanıyorsunuz.(şu an kaldırdım)
NEDEN ELİNİZ MAUSE DE SİTEMİZİ AÇIP PUANINIZ ARTSIN DİYE DAKİKALARCA YENİLEYE BASIYORSUNUZ?
www.okuloncesi.org da sesimizi birileri duysun diye anketimiz var ve altında yorumlar var.
NEDEN AYNI YORUMU PUANINIZ ARTSIN DİYE 10 DEFA ÜST ÜSTÜNE YAZIYORSUNUZ?
www.okuloncesi.org da özel mesajlaşma sistemini kaldırmadık.
NEDEN ÖZEL MESAJI KIZ BULMA HAYALİ İLE KULLANIYORSUNUZ HANGİ AKILLA?
NEDEN ÖZEL MESAJDA MİLLETE PUAN KAZANMAK HAYALİ İLE BOŞ VEYA ANLAMSIZ KELİMELER YOLLUYORSUNUZ?
www.okuloncesi.org da herkes iş bulsun diye ilanlar yeri yaptık.
İLANLAR BÖLÜMÜNE NASIL FIKRA EKLİYORSUNUZ?NEDEN?
www.okuloncesi.org da üyeler birşeyler yüklesin diye ödev ekle yeri yaptık.
NEDEN ÖDEV EKLEYE MP3 EKLİYORSUNUZ?
www.okuloncesi.org da okullarımızın eklenmesi için bölüm açtık.
NEDEN KİŞİSEL SİTENİZİ EKLİYORSUNUZ BU BÖLÜME?
Üyelerimiz haber ekleyebilsin diye link verdik ve nasıl eklendiğini yazdık açıkca.
NASIL HABER YERİNE ŞİİR EKLEYEBİLİYORSUNUZ?
MSN DE BANA NASIL "PUANIM YOK BANA ŞU RAPORU VER" DİYEBİLİYOR SUNUZ?
MSN DE NASIL BANA PUANI KALDIR SİTENE GİRMEM DİYE TEHDİT EDEBİLİYORSUNUZ?
ŞİFREMİ UNUTTUM YERİNE TIKLAYIP ŞİFRE ALABİLECEĞİNİZ YERDE NASIL TÜM MAİLLERİME ŞİFRE YOLLAYIN DİYE MAİL ATABİLİYOR SUNUZ?
www.okuloncesiforum.com da resim ekleme iznini açık bıraktık.Resim anlatımınıda yaptık.
NASIL OLUYORDA RESİM EKLEMEYİ GÖSTERMİYORSUNUZ DİYEBİLİYORSUNUZ?
Site kurallarını açık ve net olarak yazdım.Uygunsuz mesajları siliyorum.Eklenti (resim)yasak açıkca belirtmişim.
NEDEN KÜSÜP KIZDIM DEYİP GİDEBİLİYORSUNUZ?
Saat : 04.07 hergün 05.00 da yatıp saat 10.00 da kalkıp saatlerce üsteki yazdıklarımla uğraşıyorum.Yanlışları sil.Yanlış yere açılan konuları taşı.Anlamsız yorumları sil v..s.Benim başka işlerim yok mu ?
NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ?ARKADAŞLAR !!!HER GÜN PİŞMAN OLMAKTAN BIKTIM!!!
Bu kadar emek ediyorum.Bunları mı hak ediyorum ?
www.okuloncesi.org veya www.okuloncesiforum.com da tanımadığınız birileri özelinize gelip iş için cv nizi istiyorlar.
NASIL HEMEN VERİYORSUNUZ?(Neler yaparlar biliyor musunuz!)
www.okuloncesi.org da puan kazanmak için yorumlar kısmı var.
NEDEN HER DEFASINDA İŞ OLSUN PUANINIZ ARTSIN DİYE ANLAMSIZ KELİMELER YAZIYORSUNUZ?
www.okuloncesi.org da her üye kolay puan alsın diye her sayfa tıklamanızda puan kazanıyorsunuz.(şu an kaldırdım)
NEDEN ELİNİZ MAUSE DE SİTEMİZİ AÇIP PUANINIZ ARTSIN DİYE DAKİKALARCA YENİLEYE BASIYORSUNUZ?
www.okuloncesi.org da sesimizi birileri duysun diye anketimiz var ve altında yorumlar var.
NEDEN AYNI YORUMU PUANINIZ ARTSIN DİYE 10 DEFA ÜST ÜSTÜNE YAZIYORSUNUZ?
www.okuloncesi.org da özel mesajlaşma sistemini kaldırmadık.
NEDEN ÖZEL MESAJI KIZ BULMA HAYALİ İLE KULLANIYORSUNUZ HANGİ AKILLA?
NEDEN ÖZEL MESAJDA MİLLETE PUAN KAZANMAK HAYALİ İLE BOŞ VEYA ANLAMSIZ KELİMELER YOLLUYORSUNUZ?
www.okuloncesi.org da herkes iş bulsun diye ilanlar yeri yaptık.
İLANLAR BÖLÜMÜNE NASIL FIKRA EKLİYORSUNUZ?NEDEN?
www.okuloncesi.org da üyeler birşeyler yüklesin diye ödev ekle yeri yaptık.
NEDEN ÖDEV EKLEYE MP3 EKLİYORSUNUZ?
www.okuloncesi.org da okullarımızın eklenmesi için bölüm açtık.
NEDEN KİŞİSEL SİTENİZİ EKLİYORSUNUZ BU BÖLÜME?
Üyelerimiz haber ekleyebilsin diye link verdik ve nasıl eklendiğini yazdık açıkca.
NASIL HABER YERİNE ŞİİR EKLEYEBİLİYORSUNUZ?
MSN DE BANA NASIL "PUANIM YOK BANA ŞU RAPORU VER" DİYEBİLİYOR SUNUZ?
MSN DE NASIL BANA PUANI KALDIR SİTENE GİRMEM DİYE TEHDİT EDEBİLİYORSUNUZ?
ŞİFREMİ UNUTTUM YERİNE TIKLAYIP ŞİFRE ALABİLECEĞİNİZ YERDE NASIL TÜM MAİLLERİME ŞİFRE YOLLAYIN DİYE MAİL ATABİLİYOR SUNUZ?
www.okuloncesiforum.com da resim ekleme iznini açık bıraktık.Resim anlatımınıda yaptık.
NASIL OLUYORDA RESİM EKLEMEYİ GÖSTERMİYORSUNUZ DİYEBİLİYORSUNUZ?
Site kurallarını açık ve net olarak yazdım.Uygunsuz mesajları siliyorum.Eklenti (resim)yasak açıkca belirtmişim.
NEDEN KÜSÜP KIZDIM DEYİP GİDEBİLİYORSUNUZ?
Saat : 04.07 hergün 05.00 da yatıp saat 10.00 da kalkıp saatlerce üsteki yazdıklarımla uğraşıyorum.Yanlışları sil.Yanlış yere açılan konuları taşı.Anlamsız yorumları sil v..s.Benim başka işlerim yok mu ?
NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ?ARKADAŞLAR !!!HER GÜN PİŞMAN OLMAKTAN BIKTIM!!!
Bu kadar emek ediyorum.Bunları mı hak ediyorum ?