Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Mezun Olduğunuzda Yapacağınız İlk Şey ?

Tepki Skoru
0
:1::1::1: mezun olunca ılk ısım sımdıkı calıstıgım rehabılıtasyon merkezınde calısmak tabı mezunun halı baska havasıda...... ole dımı ?????:36_13_3::36_13_3:

Tepki Skoru
0
BENİM AİLEM DE BENDEN HİÇBİR ŞEY OLAMAYACAĞIMI SÖYLERLER AMA BEN ONLARIN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARTACAĞIM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA BİR AN ÖNCE ÖĞRETMEN OLMAYI İSTİYORUM HERKESİN AĞZI AÇIK KALACAK SAYGILAR

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar ben mezunum diplomamı da aldım.Ama bu diploma bana bişey kazandırmadı açık öğretim 1 sınıf öğrencisiyle aynı konumdayım. hala usta öğreticiyim. önemli olan diplomayı almak değil kpss den atanacak kadar puan almakmış onu anladım.dualarınızı ah bir diplomamı alsam diye etmeyin ah bir koroya geçsem diye dua edin.Çünkü diploma boooooooşşş.

Tepki Skoru
0
bu bölümden mezun olblckmym blmyrm.insanlar bizim bölümü bişeye benzetemiyolar ya sinir oluyorum.324 puan çktk ancak grbldk.........

Tepki Skoru
0
okulum bıttııgınde (ınsallah bıter)hemen kpss ye hazırlanmak ıcın kursa yazılcm snra ben anasınıfı ıstyrm atamamı bekleym kuzucuklarıma kavuscammm...

Tepki Skoru
0
aydancım kimmiş bizim bölümü bişiye benzetmiyenler yaa, o kadar kolay değil bizde havadan kazanmadık herhalde üniversteyi ve de inşallah alnımızın akıyla bitirip kadroyu alcaz elimize, öyle kolay tabi dışardan konuşması ,gerçekten anlayamıyorum okl önc eğt.'in önemini kavrayamamış beyinleri.Bi kere o çocukların en kritik dönemlerinde bilinçli olarak biz okl önc eğt öğretmenleri yanlarında olup rehberlik ediyoruz,yönlendiriyoruz onları.Neyseeee boşver sen mezun olmana bak ve öyle zihniyetlerin karşısına diplomanla çıkıver ;)

Tepki Skoru
0
sağol nuray........haklısın okulumu btrcm ve çkcm karşılarına.bu arada ben 1.snfm sen

Tepki Skoru
0
canım ben de son sınıfım hayırlısıyla bi bitseeeee ;)

Tepki Skoru
0
inş.ya sınavlarda yklşyo çok krkyrm.......inş gçrm.

Tepki Skoru
0
Şu durumda tedirgin olman normal 1.sınfta insan ne tür sorularla karşlaşacağını bilemio, ama çalışırsan no problem.Ben de de şimdi derslere karşı bi ilgisizlk var havalardn herhalde kndime çeki düzen vermem gerekio Allah herkesin yardımcısı olsun

Tepki Skoru
0
ah ah dünya gözüyle o diplomayı göremem ki ben
şu hayırsız anatominin bacağını bi kırsam gerisi vız gelir ama nerde?:::))))

Tepki Skoru
0
ınsallah dıplomamı aldıktan sonra kpss ıyı gecıp atanmam lazım okulun bıtmesıylede olmuyo eger atanırsam ıste ozaman artık bıttı dıcem ve hızmetımı verıp evlılık hazırlıklarına baslıcamm ama daha varrrr

Tepki Skoru
0
benim yapacağım ilk şey kurban kesmek sonra kitapları alıp büyük bir ateş yakıp yakmak ben 1 sınıftan 2 3 hiçbirşey hatırlamıyorum oyüzden ank kızılay meydanında sizde bekliyorum arkadaşlar

Tepki Skoru
0
kesinlikle bir özel eğitimde engelli çocuklarla çalışmak istiyom mezun olunca. stajlarda canımız çıktı artık bir anaokulunda çalışırmıyım bilmiyom. yinede zaman gösterir. şu diplomayı alakta hele, gerisi kolay hayırlısıyla..........

Tepki Skoru
0
şu an kpssye hazırlanıyorum,ve mezuniyetimin sevincini sınav telaşıyla gölgeleyeceğim. olsun bana güvenen ailemde kutlama hazırlıkları var gibime geliyo şimdiden. onlar benimle olduktan sonra kpsyide hallederiz inşallah. ve benim gibi hazırlanan tüm arkadaşlarımda hedeflerine ulaşırlar inşallah. mezun olduğumda(kpssyide atlatınca) kendime vereceğim en büyük hediye bir karadeniz seyahati olacak galiba...

Tepki Skoru
0
henüz 1.sınıftayım yani yolun başındayım inşallah ogünleri görürüm.:36_11_13:

Tepki Skoru
0
Üçüncü sınıftayım ama ömrümden ömür eksildi sanki buraya gelene kadar. Biz sınıfça kampüste halay çekeceğiz buyrun bekleriz :36_7_8:[size=x-large][/size]

Tepki Skoru
0
inşallah mezun olursam ilk iş kpss hazırlıkları olacak kadro alırsamda ilk maaşımı kayınvalideme vereceğim para için bana yapmadığını bırakmadı çünkü

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle