Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Mezun Olduğunuzda Yapacağınız İlk Şey ?

Tepki Skoru
0
valla mezun olmakla iş bitse mezuniyetle ilgili hayal kuracağım ama sonrası beni asıl düşündüren elinde diplomayla kalakalmak! birde atansaydık......

Tepki Skoru
0
valla ben okulu bitirince ki staj hocamın yüksek müsadesiyle biterebilirsem ve kpss yi geçip atanırsam ilk yapacağım şey bir yolunu şuan ki staj hocamla aynı okulda görev yapmanın biryolunu bulmak olucak kii ondan sonra değmeyin keyfime bakın bakalım ben ondan bu sene çektiklerimin yaşadığım gerilimin yakalandığım migrenin ve %50 si dökülen saçlarımın intikamını nasıl alıyorum :D hiç şansı yokkk yeterki şu staj bitsin
ve geçeyim stajdan zaten şuana kadar herşeyi sineye çekiyorsam hepsi dosya onun elinde yani ipler onun elinde olduğu için

Tepki Skoru
0
bende inş. seneye mezun olucam.bu sene stajda çok zorlanmadım öğleden sonraki hoca dışında:)nerde ayrıntı,ıncık cıncık varsa istiyo. kpss hazırlıklarına da erkenden başlayacağım.seneye hem staj hem kpss zor olucak ama başarmak zorundayım. diplomamı aldığımda ilk işim ağlamak olur herhalde.

Tepki Skoru
0
mezun olduğumda kurban parası yatırcam sonra10 gün tatil yapıp kpss kursuna gitcem ve kpss kesin kazancam
inşaalah kendi ayaklarım üzerinde durcam

Tepki Skoru
0
bitti arkadaşlar sonunda okul bitti
şimdi kpss kursu araştırıyorum hayat yeni başaldı ankarada tavsiye edeceğiniz kurs hangisi

Tepki Skoru
0
inşallah mezun oluruz tek yapacağım şey atanmam için dua etmek olacak

Tepki Skoru
0
arkadaşlar mezun olmayı dört gözle bekliyosunuz ama unutmayınkı önümüzde kpss gibi çok büyük bi engel var okulu biter kolay ya kpss.....

Tepki Skoru
0
mezun olunca yapacağım ilk şeyy evde mezuniyet töreni hazırlamak olacak eşi dostu çağrıp oyun oynamak

Tepki Skoru
0
okul bitti yaratıcılık ve drama ve iştme engelliler kitaplarını parçaladım ve oh dedim biri 89 diğeri 87 şimdi kpss ve lese hazırlancam ve evlenmeyi düşünmüyormusun okul bitti diyen akrabalarıma inat yok şimdi iş diyeceğim okul bittince insan koca bir boşlukta oldum sanki tatil yapmak istemiyorum bir an önce işe girmek istiyorum ve mastır yapmak istiyorum bakalım umarım herkes geçer

Tepki Skoru
0
ben bıtırırsem ılk ısım sen den bsy olmaz dıyen annemın gosune dıplomayı sokmak olcak sonrra master ısllahhh:)7

Tepki Skoru
0
valla ben bu yıl bitiriyorum kpssden yüksek alıp atanmak istiyorum.yoksa diploma bir işe yaramayacak

Tepki Skoru
0
ıns herseyın hayırlısı olsun ben 3 sınıfa yenı gectım bakalım bıtecekmı okulllll

Tepki Skoru
0
Evett Ben Mezun Oldum Içimden Sizin Yazdiğiniz Gibi çok şey Geçiyo Ama Hiç Birinide Yapmiycam..kpss Hazirlancam Ve En önemliside Artik Velilerin Lise Mezunumusunuz Dediklerinde Hayir üniversite Diyebileceğim Işte Bu Herşeye Değer..

Tepki Skoru
0
ben de ilk kazandığımda düşündüyüm çok şey vardı gerçi hala var ama en son özel bir anaokulunda işe başladığımda bu bölümden de meslektende nefret ettirdiler eve gelip ilk olarak o an ben ne yapıcam düşüncesi
oldu çok mutsuzdum o işi bıraktım tabii zaman her şeyin ilacı bur da yazılanları okuyunca biraz da kendi başıma kalıp düşününce küçük bir olaydan hemen pes ettim kendime çok kızdım ve bu siteyi açan bizlere bu bölümü sevdirmeye çalışan ve bunu gerçekten başarıyorsunuz güzel taraflarını gösteriyorsunuz artık bir an önce diplomammı elime almak ,kpss yi kazanmak, bu işte en iyler arasında olmak en büyük isteyim en iyisi olmak :)zaman göstericek tabii:)herşeyin hayırlısı

Tepki Skoru
0
Bu sene 3.sınıfa geçtim.inş. bitecek.Bitince KPSSye de hazırlanmış olacağım inşaallah.VEEE Kpss den sonra iş....Sen anaokulu öğretmeni olamazsın diyenlere güzel bir cevap olacak inşaallah...Hepimiz için hayırlısı olsun ..

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Mezun Oldum Ama Atanmak En Büyük Hayalim Inş. Bu Yil Olacak

Tepki Skoru
0
MEZUN OLUNCA BÜYÜK BİR HIRSLA KPSSYE HAZIRLANICAM
Malum devlete kapağı atmak lazım bu hayat şartlarında inşallah bu azmim kırılmaz çünkü daha 3 teyim mezuniyete 2 yıl var bide şu matematik beni deli edicek.

Tepki Skoru
0
bu yıl mezun oluyorum inşallah.mezun olduktan sonra öncelikle kpss tabiki sonrada bi bebek sahibi olma hayalimi gerçekleştirmek inşallah

Tepki Skoru
0
bu yıl mezun oluyorum inşallah.mezun olduktan sonra öncelikle kpss tabiki sonrada bi bebek sahibi olma hayalimi gerçekleştirmek inşallah

Tepki Skoru
0
rahmetli bir hocam vardı . kendisi benim anı defterime şöyle yazmıştı. hayat bir ışıktır o ışığı daima takip et. arkana asla bakma gölgen ister gelsin ister kalsın ideallerinin peşinden koş. ideaoller gölge gibidir. tam tamam dersin üzerine yenileri eklenir . hayatında başarılar diliyorum demişti. iste şimdiki amacımı şu diplomayı alıp kpss yi inşallah kazanmak. yeni isellarim neler olur onu bilmiyorum işte. :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle