Diplomayı alınca gözümü kpss ye dikiceem. Önümüzde öyle bir engel varken mezun olduğumuza bile sevinemiyoruz malesef. Yapacaklarımızı da atandıktan sonra yapıcaaz artık )
maalesef alamadık. buroya diğer bölümlerin ve geçen yıl kalan okulöncecilerin diplomaları gelmiş. bizimkiler hala ortada yok gerçi staj finalleri de açıklanmadı ya. sabırla bekliyorum.
az önce staj finalleri açıklandı. mezuniyetim kesinleşti Allaha şükür. bi de diplomamı elime alsam çok daha mutlu olacağım. bir haftaya ancak gelirmiş diplomalar.
Staj finalleri açıklandı ve şuandan itibaren resmen mezunum gerçi daha diplomayı elime almadım ama oda olur hayırlısıyla.
Arkadaşlar sormuşlar "Mezun olduğunuzda yapacağınız ilk şey ? " Böyle olacağını hiç tahmin etmezdim benim için tam bir tesadüf oldu.Bu akşam ailecek tatile çıkıyoruz.Artık mezun olduğumda yapacağım ilk şeyde belli olmuş oldu )) Darısı 1. 2. ve 3. sınıftaki arkadaşların başına.
Ayrıca 4. sınıfta olupta büte kalmış tüm arkadaşlara eylüldeki sınavlarda başarılar dliyorum. Sizlerinde bir an evvel mezun olabilmeniz dileklerimle..........
meraba be de mezun oldum 6 ayımı verdim ama 4, finalde bitirdim alesten 73,80 aldım kpss den 72,449 aldım. allahın izniyle bu yıl hepsini hallettiğimi düşünüyorum. inanılmaz bi hafiflik var üzerimde. darısı herkesin başına....
Diplomayı alınca gözümü kpss ye dikiceem. Önümüzde öyle bir engel varken mezun olduğumuza bile sevinemiyoruz malesef. Yapacaklarımızı da atandıktan sonra yapıcaaz artık )
Bu beş ay içerisinde şükürler olsunki mezunda oldum atandımda Allah bana bunu nasip etti ancak yapacaklarımı hala yapamadım
Mararton daha yeni başlıyo :36897fd: