Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Mezun Olduğunuzda Yapacağınız İlk Şey ?

Tepki Skoru
0
Diplomayı alınca gözümü kpss ye dikiceem. Önümüzde öyle bir engel varken mezun olduğumuza bile sevinemiyoruz malesef. Yapacaklarımızı da atandıktan sonra yapıcaaz artık :))

Tepki Skoru
0
benım de tek derdım kpssydı anlamadım bile mezun oldugumu ama mezunıyetımız çook guzeldı. o apayrı bır mutluluk

Tepki Skoru
0
maalesef alamadık. buroya diğer bölümlerin ve geçen yıl kalan okulöncecilerin diplomaları gelmiş. bizimkiler hala ortada yok gerçi staj finalleri de açıklanmadı ya. sabırla bekliyorum.

Tepki Skoru
0
bende biran önce kavuşmak istiyorum büroyu aradım haftaya arayın dediler

Tepki Skoru
0
az önce staj finalleri açıklandı. mezuniyetim kesinleşti Allaha şükür. bi de diplomamı elime alsam çok daha mutlu olacağım. bir haftaya ancak gelirmiş diplomalar.

Tepki Skoru
0
Staj finalleri açıklandı ve şuandan itibaren resmen mezunum gerçi daha diplomayı elime almadım ama oda olur hayırlısıyla.
Arkadaşlar sormuşlar "Mezun olduğunuzda yapacağınız ilk şey ? " Böyle olacağını hiç tahmin etmezdim benim için tam bir tesadüf oldu.Bu akşam ailecek tatile çıkıyoruz.Artık mezun olduğumda yapacağım ilk şeyde belli olmuş oldu :))) Darısı 1. 2. ve 3. sınıftaki arkadaşların başına.
Ayrıca 4. sınıfta olupta büte kalmış tüm arkadaşlara eylüldeki sınavlarda başarılar dliyorum. Sizlerinde bir an evvel mezun olabilmeniz dileklerimle..........

Tepki Skoru
0
bende mezun oldu hemde büte kalmadan diplamamıda aldım.şimdi uzun ve yorucu kpss maratonu başlıyo.dershaneyede kaydoldum.hepimiz için hayırlısı olsun

Tepki Skoru
0
meraba be de mezun oldum 6 ayımı verdim ama 4, finalde bitirdim alesten 73,80 aldım kpss den 72,449 aldım. allahın izniyle bu yıl hepsini hallettiğimi düşünüyorum. inanılmaz bi hafiflik var üzerimde. darısı herkesin başına....

Tepki Skoru
0
mezun olmak hiç bir anlam ifade etmiyor kpss var o yüzden diplomayı aöf hediye etmek itiyorum

Tepki Skoru
0
Diplomayı alınca gözümü kpss ye dikiceem. Önümüzde öyle bir engel varken mezun olduğumuza bile sevinemiyoruz malesef. Yapacaklarımızı da atandıktan sonra yapıcaaz artık :))
Demişim bundan 5 ay evvel :)

Bu beş ay içerisinde şükürler olsunki mezunda oldum atandımda Allah bana bunu nasip etti ancak yapacaklarımı hala yapamadım :)
Mararton daha yeni başlıyo :36897fd:

Tepki Skoru
0
köprüyü geçene kadar içime atıp sustuğum lafları dışa wurmak olucak !!!

Tepki Skoru
0
bölümüm açıköretim die küçümseyenlerin diplomamı gözüne sokmak!

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle