Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Mezun Olduğunuzda Yapacağınız İlk Şey ?

Tepki Skoru
0
mezun olduğumda yapacağım ilk iş diplomamı herkese göstermek olcak ve yaz boyu uşak'a adımımı atmayacağım:):):)

Tepki Skoru
0
cirkin_ordek' Alıntı:
mezun olduğumda yapacağım ilk iş diplomamı herkese göstermek olcak ve yaz boyu uşak'a adımımı atmayacağım:):):)
İnşallah arkadaşım. Biran önce mezun olursunda burada hep birlikte kutlarız. Ben daha alamadım diplomamı. Sınav sonuç belgesinin gelmesini bekliyorum ya. Bi türlü gelmedi. Gerçi sonuç belgesi geldikten sonrada yine 20 gün beklememiz gerekiyormuş.:(

Tepki Skoru
0
mezun olunca ki 1 yılım kaldı,bütün bir yıl çalışmış olduğum kpss ye gircem veeeeeeeeeeeeee kazandığımı öğrendiğim an (inşallah kazanacam) kocaman bi çığlık atıp hemen düğün hazırlıklarına başlayacaz.okul bitmeden babam aşkıma vermiyorda..........

Tepki Skoru
0
mrb hangı unıde akademisyen olyamı düşümüyorsun

Tepki Skoru
0
arkadaslar şimdi 3.sınıf öğr. bi mezun olursam kurban adaım inşallah

Tepki Skoru
0
hadi bakalım.inşallah mezun olur ve kpss yi kazanırız...

Tepki Skoru
0
okul biter bitmez düğün hazırlıklarına başlayacaz amaa daha 2 yılım var:(

Tepki Skoru
0
kpss'yi kazanıp,mümkünse eşime veçocuklarıma en yakın yere atanmayı umutediyorum

Tepki Skoru
0
ben insallah 2.sınıfa geçicem ve bu yıl çalısmak ıstıyorum iş basvuruları yaptım ama mesleğimle ilgılı hayellerım gıt gıde zorlasıyo iş bulmak zor seneye insallah usta öğretıcılk istıyorum okul bıttıkten sonrada ıyı bır sekılde kpss ye hazırlanıp devlete gırmek bu iş konuları kotuymus hep bekleyın bekleyın artık moralım çok bozuldu okullar acılcak okdar yere cv verdım hala bır haber yok çok belırsız şimdi öğrencıyım ama sonra evlenınce kotu olur o yuzden kpss yı yutalıyım herkeze bol sans içimden paylaşmak geldı:)

Tepki Skoru
0
ben mezun olunca ilk işim çok şükür kurtuldum diye göbek atmak olacak bide çalışma hayatına atılabileceğim artık öğretmenlikte okuyorum değil öğretmenim diyebileceğim

kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın

Tepki Skoru
0
moralinizi bozmak gibi olmasın arkadaşlar ama ben mezun olalı 2 yıl oldu ve dediklerimin hiç birini yapamadım. mezuniyetten sonra yaptığım tek şey hemen bir kps kitabı alıp tekrar ders çalışmak oldu. inşallah siz isteklerinize ulaşırsınız.

Tepki Skoru
0
bu işin tek yolu kpps ıyıce hazırlanıp devlete gırebılmek ben son sınıfta sadece buna odaklanıcam ınsallah herkesın yolu acık olur bu yıl işe gırdım bu arada eskı yazımı yukarda okudm baya olmus özel bı yerdeyım ve callısma sartları çok agır oluyo BEN DEVLET DIYORUM :)

Tepki Skoru
0
tuba yazdıgın yazı süper bende aynı şeyi yapacam

Tepki Skoru
0
Benim mezun olduğumda yapacağım ilk şey yanında staj yaptığım usta öğreticiyi bulup ona nasıl öğretmenlik yapılacağını göstermek...Daha 1. sınıftayım ama bunu mutlaka yapacağım.

Tepki Skoru
0
Ben hemen kocaman bir çerçeve yaptırıcam arkadaşlar,sonra eşimle küçük bir mezuniyet partisi düzenliycez benim için bir de kepli güzel bi resim çekinip anamın evinin holüne asacağım inşallah.
ayrıca böyle bir başlık attığınız için teşekkürler .harika bi konu...
esra

Tepki Skoru
0
Bende kpss girip allahın izniyle kazanıp ben akşama kadar çalışıp didinirken kadroluyuz diye saat 3 te eve gidenlerin peşine düşüp,işlerini ne kadar önemsemeden yaptıklarını bakanlığa duyuracağım.Bir şey çıkmaz ama ben yine de dilekçeleri yazayımda.Onlar ne yaparsa yapsınlar

Tepki Skoru
0
Ben mezun olur olmaz diplomamı alacam yatacam yatacam yatacam.Üstümden okadar büyük bi yük kalkmış olacak ki.Bu derslerimle ve stajımla beraber bi sürü şeyide halletmeye çalışıyorum.Anlayacağınız uykuya doyamıyorum.En önemliside kaç yıldır bu diploma için evliliğimi bekletiyorum.Artık evlenirim inşallah.Herşeyin telafisi olur ama eğitimin asla telafisi olmaz...............

Tepki Skoru
0
Bana ön teker nereye arka teker oraya ,senden de bi şey olmaz diye amcamın gözüne diplomamı sokmak istiyorum.Hayali bile öfkemi hafifletiyor.Bir de eyleme dönüşse düşünün artık nasıl mutlu olacağımı:1:

Tepki Skoru
0
Mezun olduğumda biraz buruk olmanın yanı sıra epeyce bir sevinçle Rafet el romanın şu şarkısını söyleyeceğim..... sonunda bitti isyanlar içinde sevgimiz gibi kavgamız büyüktü vs vs.
Ama şimdilik ancak Levent Yükselden (birazda nurayca bi versiyonla) şunu söyleyebiliyorum.... bu sene son
beş ay sonra
bu kitaplardan tamamen kurtulup
vuracağım kendimi yollara
kimbilir özgürce gezeceğim
çarşıda pazarda.......hi hi hi
:36_1_21::36_1_21::36_1_21:

Tepki Skoru
0
diplomayı alır almaz yardımcı öğretmen olarak şu an çalıştığım özel eğitimde uzmanlığa geçeceğim. patronlarımda iyi insanlar bitir hemen uzmanlığa geçecen dedi. jokey olarak kullanılanlarında uzman olabildiğini ıspatlıcam bazılarına. eeeeeeeeeeeeee. artık evdede çerçeve yapar asarım bi yerlere........

herpimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar.

açıkcası bitmesine biterde . elbet diplomayı elimize alırız ya sonrası kpss falan. asıl o zaman başlıyo maraton. yinede bitsinde . şu mavi kitapları bi daha görmek istemiyommmmmm

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle