Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Mezun Olduğunuzda Yapacağınız İlk Şey ?

Tepki Skoru
0
birşey sormak istiyorum mezun olduğunuzda diplomada anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi diyemi geçioo yoksa sadece eğitim fakültesimi çook merak ediyorumm mezun olanlar lütfennn.....

Tepki Skoru
0
valla diplomayı alır almaz hemen kpssye deli gibi çalışmaya başlıcam zaman kaybetmeyi hiç istemiyorum..eğerki atanırsam tercihlerim hep ücretli olarak çalıştığım yerler olacak bu seferde kadrolu olarak görsünler beni....umarım bu dileklerim bir an önce gerçekleşir...benim gibi bütün çalışanlar inşallah bir gün kadrolu öğretmen oluruz...

Tepki Skoru
0
ben bu sene 4.sınıfa geçtim.mezun olma fikri için sneyi beklemem gerek.ama en önemli şey kpss ve diplama. umarım herkes ideallerine kavuşur. kadro düşünüyorum hemde yüksek puanlarla. herkese şimdiden başarılar.

Tepki Skoru
0
ben mezun olunca diplomamı fotokopiyle çogaltıp çogaltıp 5 yıl boyunca yanlarında çalıştıgım ünv mezunlarının gözüne sokucam ancak o zaman beni ögretmen statüsünde görme zahmetinde bullunurlar heralde (evet diploma çok önemli ama tecrübe daha önemli bence hele birde okul öncesinde)

Tepki Skoru
0
valla daha 2.sınıfım mezun olunca şunu yapcam desem yalan olur bakalım ozaman gelince ne olck ama büyük ihtimal sevinçten havalara uçacağım kesin

Tepki Skoru
0
Daha yeni başlıyorum:)o zaman bir gelsin içimden ne geliyorsa onu yaparım diye düşünüyorum şimdilik...

Tepki Skoru
0
benm için çok erken.. daha 1 ci sınıf öğrencisiyim:(

Tepki Skoru
0
allahıma sükürler olsun derimmmmmm ..;)insallah kaliteli yerlerde de calısmayı nasıp eder ..

Tepki Skoru
0
bende 360 tane fotokopisini çıkarıp duvarıma duvar kağıdı yapıcam diyodum......aldım da ne oldu....diplomamı almaya gittiğim gün yağmur vardı ve ben üşüttüm ve o günün anısına hastalandım....çok hevesliydim ama ne oldu hastalandım hala toparlanamıyorum....şuanık sadece çekmecede en üst sırada duruyo ...birinciliği kimseye kaptırmıyo okadar:)

Tepki Skoru
0
aldığım an almanyaya evlenmeye gidicem ve orda çalışmicam... boşa yani ama üniversite mezunu olmak maksat.. burdan gittiğimde arkamdan okulu bıraktı demesinler....
zaten 3 yıllıkta öğretmenim yeter.. sabır kalmadı 2 yaşta çalışa çalışa.2010 haziran sonu dedinmi beni kimse bulamaz tr.yede. boş bi kağıt...

Tepki Skoru
0
Kpss yüzünden pek bir şey yapmaya fırsat kalmayacak sanırım :/ Ben esas yapacaklarımı çalışmaya başlayınca yapıcam :))

Tepki Skoru
0
mezun olunca şu an yaptıklarımdan pek farklı bişiy yapmıycam kpss için yine ders çalışcam:(umarım emeğimizin karşılığını bir an önce alırız.....

Tepki Skoru
0
Yerleşince artık Öss lafını duymak istemiyordum,şimdi de Kpss çıktı...360 fotokobi güzelmiş ama:))

Tepki Skoru
0
Benim mezun olmama çooooooooook var daha:)
Bende diplomamı alınca muhtemelen çerçeveye koyup duvara asarım :):)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle