Beğenmene çok sevindim canım0_beste_0' Alıntı:ne kadar tatlı görünüyorlar hepside...bu yılda bitiyor...yine ayrılmak zorunda kalıcaz..sene sonlarını hiç sevmiyorum...
Sağol canım...Beğenmene sevindim...esmaögretmen' Alıntı:HEPSİ DE ÇOK SEVİMLİ MAŞALLAH.SENEYE ÇOK DAHA BAŞARILI BİR EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GEÇİRMEK DİLEĞİYLE BU SENE DE BİTİYOR.
Beğenmene çok sevindim canımmm...Evet ayrılık zamanı geldi bugün çocuklarla çok ağladıkderia83' Alıntı:Çoook şekerler hele BONCUKÇok güzel bir yıl sonu gösterisi olmuş...Ama işte ayrılık vakti geliyo
Benim ilk senem ama ilk dönem sonunda yaşadım ilk ayrılığımı
Çook zormuş gerçekten..İnşallah minikler bigün karşımıza iyi yerlerde çıkarlar...
Beğenmene çok sevindim...neseli' Alıntı:çok guzeller boncukta çok tatlıymıs
Ben teşekkür ederim.Beğenmene sevindim...filizay' Alıntı:cok sekerler...tebrıkler...
egeli_yagmur' Alıntı:Teşekürler canım çok şekerler![]()
Rica ederim beğenmenize sevindim...baran06b' Alıntı:boncuğa bittim. çok tatlılar gene geldi sene sonuuuuuuuuuuu uffffffffff
Rica ederim beğenmene sevindim...Boncuğun adı Beril göz renginden dolayı boncuk diyoruznagihan1903' Alıntı:hepsi bi harikaa hocamm...boncukta boncuk amaa Allahım ne tatlıı şeyy ooo öyle maşallahh yaa teşekkkürler..
Rica ederim beğenmene sevindimfademer' Alıntı:çokkkk şirinler)teşekkürler
)
Sağol canım sizde harikaydınız...Evet sonu baya hüzünlüydütatlicadi' Alıntı:Cnm benim çok harikaydınız süper bir yıl sonu gösterisiydi..
tabi bizim miniklerde(onları katmasam olmaz
)
sonu biraz hüzünlüydü ama olsun oda tuzu biberi artık..
Kıyamam ben sana ya çocukları çok sevdiğin her halinden belliydi,
onlara bakışın onlara sarılışın beni çok etkiledi cnm..
Rica ederimm beğenmene çok sevindimm...81gamze81' Alıntı:çocuklarınız çoooooookkk şekerler hocam.
şirin seylerrrr
bizimle paylaştığınız için tesekkür ederim.
Evet çok doğru söylemiş...Ama ayrılık yok mu o maf ediyorrsevilnas' Alıntı:üniversitede bir hocamız en iyi öğretmenlik anasınıfı derdi."çünkü hemen büyüdüklerini görüyorsunuz.mezun olup bir üst sınıfa gidiyorlar".bu çok gurur verici ama ah ayrılık aman ayrılık.
sizinkilerde müthiş tatlılar hocam.