Rica ederim beğenmene sevindim.TUFAN' Alıntı:hepside çok tatlı olmuşlar teşekkürler
Teşekkür ederim beğenmene sevindim....izzetöğretmen' Alıntı:Muhteşemler tebrikler öğretmenim ...
Çok teşekkürler beğenmene sevindim...funda1088' Alıntı:hepside çok tatlıymış....öğrencilerine hayatları boyunca başarılar dilerim
![]()
Sağol canım beğenmene çok çok sevindim....meltemyn' Alıntı:çok güzeller yaa. valla gözlerim doldu.. tebrik ederim canım![]()
Teşekkür ederim..Yok canım ben hep böyleyim 3 yılım bu çocuklarla geçti daha önce mezun ettiklerimide bu kadar çok seviyordumbasak752' Alıntı:menekşeler ne kadar bağlısın gökçe öğretmenim.....hep böle misin yoksa bunların yeri mi ayrı?özel okulda mısın?ortam gayet nezih gibi yanlış anlamadıysam...menekşelerine ve sana başarılar canım...
Sağol canım beğenmene sevindim..Evet ayrılması çok zorrdamlauysal' Alıntı:hepsi çok şeker çocukların. ama kötü olan onlardan ayrılmakçok zor ya...
memnune' Alıntı:Hepside çok sevimliler.İnanıyorumki gösterinizde muhteşem olmuştur.Başarılarınızın gelecek yılllardada devamını dilerim.
Rica ederimm beğenmenize çok sevindim...Cülvent' Alıntı:harikalar .....
Beğenmene çok sevindim...Çok teşekkürler.duygu38' Alıntı:ne kadar sevimliler öyle yaaa.eminim gösteride süper olmuştur
Rica ederim canım beğenmene çok sevindim...filiz1981' Alıntı:nasıl güzel hepsi de ya.. teşekkürler canım..
Ben teşekkür ederim....aylinakin' Alıntı:gerçekten hepsi çok şeker. tebrikler hocam
seneye yeni menekşeler seni bekliyor, başarılar.
Canım beğenmene sevindim. Foruma kendi sesimle kaydettim umarım beğenirsin.bende cok beğendim arkadaşım çok sirin görünüyorlar.yalnız bişi sorucam su veda ederken sarkısını nerden bulabilirim hem söz hemde melodyı bilmiyorum.yardımcı olursan çok sevinirim.