- Tepki Skoru
- 0
MEMURLAR NET te akşam saatlerinde açıklandı bakınız artık umutlarınızı söndürüp kpss çalışın yoksa tekrar aynı üzüntüleri yaşayacağızz
hocam çalıştığınız rehabilitasyon merkezi nerede yani hangi şehirde ve semtteöel egıtım ve rehabılıtasyon merkezı.okul öncesi öğretmenı gerektığı ıcın onlara her yer okul öncesı arıyor.benm okulumda.arkadaslarınız vardmı öğretmen arıyorz dedıler bana.bnmde burda arkadaslarım yok atandılar.calışma koşulları ıyı.ben kendm ayarladım onlrda ole dedıler saten.dersaneye gıdıyrm bıde.bana bı zararı yok.hem dersane ucretımı cıkaryrm hemde deneyım kazanıyrm.belkı özel eğitimcı olurm:d![]()
arkadaşım gerçekten sana katılıyorum ama çok faydası olacağını sanmıyorum çünki ön lisans mezunları hazırda bekliyorlar ben 2 aydır düşünüyorum ama yerime geleceklerin hazır olduğunu bildiğim için çocuklarımdan vazgeçmek istemiyorum benim çalıştığım okulda 2tane önlisans mezunu çalışıyo ilçe genelinde bildiğim kadarıyla 100den fazla ücretli çalışıyoruz sadece lisans mezunu 2kişiymişiz gerisi ön lisans 3-4.sınıf açık öğretimliler ve milli eğtimde bizimle ilgili kişi sırada okadar çok kişinin olduğunu söylüyüyo sence benim şimdi bırakmamın ne faydası olacak gerçekten çözüm olacağını bilsem 1 saniye bile düşünmem çünki bu hepimizin geleceğisabit başlık var ücretliyi bırakmaları için lütfen destek verin eğer maddi anlamda ihtiyacınız varsa özel eğitim yada ne bilim başka bir işte çalışalım en azından sigortamız tam ödenir.geçen yıl ücretli çalışan okul öncesi arkadaşlara sigorta tam ödenmiş fakat bu yıl çok az prim yatırıyorlar yani ne sigorta anlamında ne maaş anlamında nede güvence anlamında bir hiçiz arkadaşlar ....lütfen katılın bize bırakılım ücretli öğretmenliği
bimerden hiç bir cevap gelmedi ben perşembe günü göndermiştim mail.adamlar işlerine gelene cevap veriyor........arkadaşlar pes etmek yok hadi mail atma zamanı buda başbakanın mail adresi 'bimer@basbakanlik.gov.tr'.
evet , cikmadik candan ümit kesilmez, saga sola mail atilabilirtabiki ders çalışmak doğru ama yinede dersten kalan 10 dak zamanınızdada birkaç yere mail atmakla bir şey kaybetmezsiniz tepkiler sonucu olumlu bişeyler olur bence
pek yaş sınırına takılanlar ne olacak. pnların müracaat edebilme şansı hiçmi yok. bunun içinde bir çözüm aramak gerekmiyormu.taban 47,708 de kaldi, subatta atama olursa artik 47 den hemen aşagdakiler atanabilir, aradaki yuksek puanlilar da gitti simdi, amma sahsi gorusum subatta atama cok zor gorunuyor, insallah olur
bu arada , okulönceciler bu konuda cok girisimde bulunmuyorlar neden?
oysaki diger branslarda taban puanlar 70, 80 lerde kalmis
Okul Öncesi ÖğrtKADROLU176,38311Okul Öncesi ÖğrtSÖZLEŞMELİ147,708853