cumhurbaskanına maıll attım aynen yazdıgım şu...
Bir kayserili olarak bu kadar öğretmenlerin mağdur durumda bırakılmasını kınıyorum ...
herkes işsiz,çaresiz ne yapacağını şasırmış durumdayken,bizleri psikolojik deprasyona sokmaya
çalışan kişiler nasıl rahat uyuyabiliyor anlamış değilim....Şubatta son kez atama istiyoruz ...
ne yapmamız gerekir.Nereye gidelim kimi kime şikayet edelim bu gidişle çankaya köşküne çıkacağız...istedigimiz kadrolu atama da degıl
sözleşmeli olsun ona bile razıyız.....Sayın Cumhurbaşkanım,bu kadar yüzbinlerce ögretmen mağdur edilmemelidir.Lütfen mailime mantıklı cevap bekliyorum ...saygılarımla..!
ayrıca basbakanlık bimer mailinede attıgım sudur...
Öğretmenlerin Sesine Birileri Kulak Versin !!!
Sayın yetkili, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun birkaç gün önce bir tv kanalında yaptığı
açıklamaya göre, şubat atamasının olmayacağı söylendi. Ancak damdan düşer gibi 2009 yılında kpss
ye girmiş adayların elinden şubat hakkının alınıp, ağustos da tek atama yaparak atama sıralarının yaklaşıp
atanma ihtimalleri doğacakken, tekrar başa dönüp 240 bin adayla yarışa sokulması akıl almaz bir iştir.Zaten yeterince az atama
yapılan branşların elinden şubat atamasının da birden bire oldu bittiye getirilip alınmaya çalışılması zulümden başka bir şey değildir.
Bize Şubat atamasının yapılmayacağı 2009 kpss öncesinde söylenseydi ,tek atama yapılacak denilseydi bu tepkiler olmayacaktı.
Durup dururken yılda tek atama sistemine geçilirse 2009 kpss ye girenler mağdur edilecektir.Her yıl şubat ataması yapılmıştır ve
bu yılda yapılmalıdır. Biz yılda tek atamaya karşı değiliz, ancak bir yanlışı düzeltirken başka bir yanlışa imza atıp
(ki bunu başkalarının hakkını gasp ederek) yapmak T.C. KURUM VE YÖNETİCİLERİNE YAKIŞMAMAKTADIR…
Bu mağduriyetin kaldırılması için şubat ataması yapılmalı ve daha sonra yılda tek atama sistemine geçilmelidir.