Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Marmara Üniversitesinde Yüksek Lisans Yapmak İstiyorum

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
kısmetse marmara üniversitesinde  yüksek lisans yapmak istiyorum. umarım olur ...

Tepki Skoru
0
bence marmara istanbul için en iyi seçim. tebrik ederim. isabetli karar zaten bizim okuldan mezun olanların %90 ı hemen iş buluyor umarım olur

Tepki Skoru
0
sen kendini geliştirmeyip armut piş ağzıma düş dersen tabi bulamazsın:)

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bence marmara çok balta bi okul kesinlikle memnun değilim geldiğim için çok pişmanım

Tepki Skoru
0
BAZI İNSANLAR VARDIR OKULU KAZANDIĞINA SEVİNİR BAZI İNSANLAR VARDIR OKUL ONLARI KAZANDIGINA SEVİNİR KARLI DAĞLARDAN SEVGİLER

Tepki Skoru
0
bedirhan sen hani memnun değildin okulundan ne ev sahipliği yapacaksın :)

Tepki Skoru
0
ne o kimse cevap yazmamış bana sükut ikrardan gelir arkadaşlar demekki bana katılıyosunuz

Tepki Skoru
0
yo o kadar da kötü değil ya siz de okulu nazi kampına çevirdiniz sadece teknolojiden biraz uzak okadar kaçıncı sınıfsınız?

Tepki Skoru
0
marmaranın yüksek lisans sartları neler acaba bızım bolumde okula gore tez ve yabancı dil değişiyo sanırım merak ettım

Tepki Skoru
0
Valla 1 sınıfım ama daha şimdiden tiksindim okuldan bizim lisemiz burdan daha sosyal bi yerdi berbat bi okul çok pişmanım kısmetse seneye gene girecem sınava

Tepki Skoru
0
umarım sınava girer başka bir okula gidersin...böylece marmaranın kıymetini anlarsın...orda aldığın eğitimi başka yerde alamıcağının farkında değilsin sanırım...diğer üniversitelerden bazılarında yatarak bölüm kazanan arkadaşlarında ne derece öğretmen olduklarınıda görüyoruz...(kusura bakmayın arkadaşlar)

Tepki Skoru
0
beste sana gönülden katılıyorum beyenmeyen okumasın o sıralarda okumak isteyen milyonlarca öğrenci var

Tepki Skoru
0
zaten öle yapacam ama insan bilemezki gitmeden nasıl bi yer olduğunu ben göztepe kampüsünden bahsediyorum çok berbat bi yer ayrıca eğitimine laf yok (geçme notunun 50 olması dışında)

Tepki Skoru
0
madem eğitime lafın yok anlaşıldı...derdin mekan yani...umarım beğendiğin yere sınavı kazanarak gidersin...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle