Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Marmara Üniversitesinde Yüksek Lisans Yapmak İstiyorum

Tepki Skoru
0
marmara ünv. okulöncesi eğitim de kendini kanıtlamış ve bu alanda söz sahibi olan önemli bir eğitim kadrosuna sahiptir. doğru okulumuzun sınıfları öyle göz kamaştırıcı değildir. ve biz okuldayken hala inşaat halindeydi :) sürekli kendini yenilemeye çalışmaktadır. bende ilk gittiğimde ya burası ne biçim yermiş nasıl üniversite burası bizim lise daha iyiydi demiştim :) şimdi bunu cahilliğime veriyorum. önemli olan eğitim ise eğer, o kadro yu başka bi yerde kolay kolay başka okulda bulamazsın. okul öncesi yönetmeliğinden tut bu alanda söz sahibi olan önemli yayınlar hemen hepsinde bizim öğretim görevlilerimiz imzası var. bunun ne faydası var dersen -öğretmneliğe başladıktan sonra çok daha iyi anladım ne kadar iyi eğitim aldığımızı . daha çok yenisin biraz zamana bırak bence. ama senin problemin okuduğun bölüm ile ilgili ise ona bişey diyemem kardeş. sevmedikten sonra insanın yapması da okumasıda zor bi meslek. yanlız şuda var bizim bölüm 2 sınıfın ikinci yarısından sonra daha zevkli hale geliyo. şimdi sadece teori alıyosun. bizim okulda şikayetimiz okuldaki etkinliklerden haberimiz olmamasıydı. bunun için öğrenci dernekleri var oralara üye olup ya da öğrenci temsilcilerine baskı yapıp sizede düzenli ilan asılmasını sağlaya bilirsiniz.
ama bence sen bölümün kendini sevmemişsin. yoksa okulda kalacağın süre 4 yıl. nekadar kötü olsa. sevmediysen değiştir. çalışmak daha fazla özveri istiyo çünkü..

Tepki Skoru
0
les te baraj 45 ya da 50 sanırım ama nekadar yüksek olursa şansın okadar artar. ayrıca niçin yüksek lisans yapmak istedin sorusuna iyi bir açıklama getirmen gerek (mülakata giren arkadaşların söylediğine göre :)) yani mülakat daha önemli alan bilgisi çok önemli birim sınavındanalacağın not yani.. mülakat önemli. sosyal bi insanmıısn neler yaparsın falan..

Tepki Skoru
0
Walla hulya haklısın ben bölümü sevmedim gibi ama insan bi boğaziçine filan gidiyo ben üniversite mi okuyom diye soruyo
Bırakmayabilirim ama kesin bi tane daha okuyacam çünkü marmara beni kesmedi okul bittikten sonra olsa bile

Tepki Skoru
0
Okulumuza balta demen hiç hoş bir tabir değil. Eğer istemiyorsan bugünde ayrılabilirsin!Senin yerinde olmak isteyen bir çok insan var.Okul bittikten sonra eminimki marmaralı olmanın farkını daha iyi anlayacaksın.

Tepki Skoru
0
kesinlikle afra haklı. zaten 2007 öss de sınava girecek öğrenci sayısı az fırsatı kaçırma kurtul hemen marmaradan. umarım daha iyi üniversiteye (bundan iyisi şamda kayısı) gidersin. başarılar

Tepki Skoru
0
onur arkadaşım ben seni anlıyorum. istersen şöyle bi seçenekte var açıköğretimden bir bölüme sınavsız kayıt olabilirsin üniversite mezunlarının ve öğrencilerinin böyle bi imkanı var. mesela ben de önümüzdeki yıl kısmetse bi bölüme kayıt yaptırmayı düşünüyorum. en doğrusunu sen bilirsin ama iyi düşün derim. sonradan pişmanlık olmasın ..okulu bitirince de yeniden sınava girip hem çalışıp yarım gun tabii hemde okuyanlarda var. bu da bi seçenek kolay gelsin

Tepki Skoru
0
BEN DE İLK BAŞLADIĞIMDA OKULU PEK BEĞENMEMİŞTİM.HATTA O ZAMAN BİZİM BÖLÜM ATATÜRK EĞİTİMİN İÇİNDE MÜZİK BÖLÜMÜNÜN EN SONUNDA UFACIK,DARACIK BİR YERDEYDİ.DAHA SONRA ŞU ANKİ BİNAYA TAŞINDI.BELKİ İMKANLAR ÇOK İYİ OLMAYABİLİR AMA ALDIĞIMIZ EĞİTİM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL.VE MARMALI OLMANIN AYRICALIĞI DA BAMBAŞKA.BEN ÖZEL OKULDA ÇALIŞIYORUM VE MAAŞIM DİĞER ÜNİV.MEZUNU ARKADAŞLARDAN DAHA FAZLA.MÜDÜRÜMÜZ İSMİMİN ÖNÜNE ÜNİVERSİTEMİN ADINI DA KOYARAK BENİ HER ZAMAN TAKDİR EDİYOR.VE BEN BUNU SENİN O BALTA DEDİĞİN ÜNİVERSİTEDEKİ HOCALARA BORÇLUYUM ONUR GÜRLER..

Tepki Skoru
0
arkadaşım Marmarada okumak bir ayrıcalıktır eğer memnun değilsen zorama kendini bu sekilde yani pişman olarak devam etmek hem senin hemde ileride öğretmenleri olacağın çocuklar için iyi bir sonuç vermeyecektir...Ayrıcalığı da mezun olan arkadaşlarımıza sorabilirsin.

Tepki Skoru
0
onurgurler0' Alıntı:
Arkadaşlar bence marmara çok balta bi okul kesinlikle memnun değilim geldiğim için çok pişmanım
.EYLÜL' Alıntı:
arkadaşım Marmarada okumak bir ayrıcalıktır eğer memnun değilsen zorama kendini bu sekilde yani pişman olarak devam etmek hem senin hemde ileride öğretmenleri olacağın çocuklar için iyi bir sonuç vermeyecektir...Ayrıcalığı da mezun olan arkadaşlarımıza sorabilirsin.

Tepki Skoru
0
ben marmara okul öncesi öğretmenliğini bitirdim evet okurken çok eğlenceli ve zevkli bir bölüm.ben çoğu insanın aksine bölümü severek okudum fakat bnm için şanssızlıklar mezun olduktan sonra başladı.Özel okullarda çalıştım ve lise mezunu usta öğreticilerle aynı kategoride olmak çok ağırıma gitti.Ayrıca onlar lise biter bitmez çalışmaya başladıkları için yeni gelen üni mezunu bi öğretmene tutumları çok kötüydü.bizlerden daha az maaşa çalıştıkları için kurum -çok köklü ve bilinen bir özel okul-onlara daha çok isdihtam sağlıyor. ben bu savaşlarda çok yara aldım ve yaptığım işte karşı antipatim oluştu.devlet atamaları da malum.önümde tek çare yüksek lisans gibi görünüyor..şuan üniversite mezunuyum fakat öss adayları gibi bi kararsızlık içindeyim.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de aöf mezunuyum ama yüksek lisans için marmaraya girmem çok mu zor acaba

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Marmara'da yüksek lisans için ÜDS gerekiyor mu? Ales barajı kaç? Bunlar dışında birşey gerekiyor mu? Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim :)

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
konuyu yıllar önce ben açmıştım :) ama baçvururda bulunamadım bile alesten 80 almıştım o sene 100 üzerinden di tabi puanım boşa gitti bu sene tekrar sınava giriyorum umarım bu sefer olur ... ama marmarada yüksek lisans yapan arkadaşlar kaç puanla ve hangi şartları geçerek kabul edildiklerini yazarlarsa daha da yardımcı olmuş olurlar bize ...

Tepki Skoru
0
Bende alese basvurumu yaptim İnsallah yÜksek bİr puan alabİlİrİm. Benİm İÇİn İlla su Ünİversİte olacak dİye bİr satim da yok:)))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle