marmara ünv. okulöncesi eğitim de kendini kanıtlamış ve bu alanda söz sahibi olan önemli bir eğitim kadrosuna sahiptir. doğru okulumuzun sınıfları öyle göz kamaştırıcı değildir. ve biz okuldayken hala inşaat halindeydi sürekli kendini yenilemeye çalışmaktadır. bende ilk gittiğimde ya burası ne biçim yermiş nasıl üniversite burası bizim lise daha iyiydi demiştim şimdi bunu cahilliğime veriyorum. önemli olan eğitim ise eğer, o kadro yu başka bi yerde kolay kolay başka okulda bulamazsın. okul öncesi yönetmeliğinden tut bu alanda söz sahibi olan önemli yayınlar hemen hepsinde bizim öğretim görevlilerimiz imzası var. bunun ne faydası var dersen -öğretmneliğe başladıktan sonra çok daha iyi anladım ne kadar iyi eğitim aldığımızı . daha çok yenisin biraz zamana bırak bence. ama senin problemin okuduğun bölüm ile ilgili ise ona bişey diyemem kardeş. sevmedikten sonra insanın yapması da okumasıda zor bi meslek. yanlız şuda var bizim bölüm 2 sınıfın ikinci yarısından sonra daha zevkli hale geliyo. şimdi sadece teori alıyosun. bizim okulda şikayetimiz okuldaki etkinliklerden haberimiz olmamasıydı. bunun için öğrenci dernekleri var oralara üye olup ya da öğrenci temsilcilerine baskı yapıp sizede düzenli ilan asılmasını sağlaya bilirsiniz.
ama bence sen bölümün kendini sevmemişsin. yoksa okulda kalacağın süre 4 yıl. nekadar kötü olsa. sevmediysen değiştir. çalışmak daha fazla özveri istiyo çünkü..
ama bence sen bölümün kendini sevmemişsin. yoksa okulda kalacağın süre 4 yıl. nekadar kötü olsa. sevmediysen değiştir. çalışmak daha fazla özveri istiyo çünkü..