Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss netlerimiz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar oncelikle hepimize gecmis olsun diyorum.sınav gercekten zordu ,ozellikle egitim bilimleri . netlerimizi burada paylasalim , en azından genel olarak sapmalar hakkında fikir sahibi olabiliriz.

hadi acilisi ben yapayım:
türkçe 22
matematik 25.5
tarih :20
coğrafya 14.25
vatandaşlık 7.25
eğitim 80

Tepki Skoru
0
ben coktum cok kotuyum g.k ve g.y 74 egıtım 70 cookusteyımmm moralım cok bozuldu:(

Tepki Skoru
0
ben mahvoldum kafayı yemek üzereyim
gk+gy=65
eb=73
bu sınavdan sonra kendimden şüphe etmeye başladım
:(

Tepki Skoru
0
gk-gy : 79 net
eb :81 net

eb den bu kadar net yaptığıma hala inanamıyorum, bu bi kabus olmalı yaaaa......hepimize geçmiş olsun :(((

Tepki Skoru
0
artık bi mucize gerek benim çok kötüü g.k-g.y:77 net e.b:70 bu nasıl bi sınavvvv bir sene boşyere çalışmışımm demkki kendimi aptal gibi hissediyorum

Tepki Skoru
0
ben ne yapcam cok uzgunum bır senelık emegım bosa gıttı offf...osym bızı ters kose yaptı 74 e 70 bune ya denemelerde benım en dusuk puanlımla alakası yokk tekrar aynı seylerı yap cok zor offff sıkıldım artık:(

Tepki Skoru
0
kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim gkgy 80 eğitim 90

rsg

Tepki Skoru
0
benim de 109 gygk
eğitim 85 malesef:(((((

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benmde 93 gk gy 80 eğitm ya ne yapacz puanlar düşer mi acaba bizim bölüm durumlar nasıl

Tepki Skoru
0
benim gy gk 81 falan eğitm 80 nasıl sizce arkadşlar umut var mı bende çok kötym ya

Tepki Skoru
0
puanlar duser sanıyorum ama ne kadar dussede bana yetmez bılıyorumm cok uzgunum sınav anındakı saskınlıkla en az 10 soruyu bıle bıle kacırmısım off aglamaktan gozlerım sıstı cok uzgunum :)

Tepki Skoru
0
bence düşer arkadşalar ya düşmesi lazım bu durmda bide eğitimin katsayısı yükselir diye duydum ben ki bu durumda yükselmesi lazım bence

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benim netlerim
GK+GY=90
EĞİTİM=79

Arkadaşlar özür dileyerek söylemem gerekiyor belki biraz moraliniz bozulabilir! Bu sistemin oynadığı bir oyun. Adamlar ne yapacaklar geçen yıllarda birikimlerden çatlak sesler başladı onları önce atayıp bizleri bir sene iki sene belki de beş sene bekletip bizden de ses çıkmasını beklemek!

Hangi ülkede böyle bir sistem var ya hani eşitlik!!!

Bir senenin puanı 2 yıl geçerli iken; bir yılın çerez gibi basit diğer yılın ise tam tersi zor olması ne kadar hak ve ne kadar eşit!!! Ama oluyor...helal olsun helal...

Arkadaşlar gerçekten içinizi kararttım özür dilerim ama gerçekler acıdır; hele ki burası Türkiye! ise ve benim hiç umudum yok.....

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
puanlar düşerse yeni girenlerden çok geçen sene sözleşmeli olarak atananların işine yarar çünkü geçen sene kadro diğer senelere göre daha yüksek kapanmıştı. benim bir çok arkadaşım punalrın düşeceği ümidiyle kadro almayı bekliyor hayırlısı olsun hepiniz için

Tepki Skoru
0
Yazılan netlerin bir çoğu iyi.Siz kaç puan almayı düşünüyorsunuz ki?

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar çok karamsarsınız. hele gy gk 100 ün üstünde neti olanlar. birincisi şükredin. ikincisi bu branşta böle iyi olmanın sırrını açıklarsanız sevinirim. sizler ağlıyorsanız ben intihar edeyim. 72 gk gy 62:( eb böle bi sınav ömrümde görmedim daha da görmem demiyecem bu devletin ne yapacağı belli olmaz. hepiniz için hakkınızda hayırlısı.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle