Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss netlerimiz

Tepki Skoru
0
ben sorulara bakmıcam bile. sonuçlar açıklanınca öğreicem

Tepki Skoru
0
gk 79eb 80 denemelerde hiç 100 altıns düşmedim egtimden kesin dogrudur diye işaretlediklerim bile yanlış of sıkıldım yaaaaaaaaaaaa

Tepki Skoru
0
internette forumları okuduğumdan beri kendimden şüphe etmeye başladım işaretlediğim her şıkkı doğru diyerek işaretledim şimdi ise hiç emin değilim

sorulara hiç bakmadım bakmayada niyetim yok her sonuç bana süpriz olucak

Tepki Skoru
0
En başta herkes çok kötü sorular berbat dedi.Şimdi netler açıklanınca gördüğüm kadarı ile hiçte fena olmayanlar var ve ona rağmen abartılı bir şekilde umutsuzlar ya atamanın kaç puanla olduğunu bilmiyolar yada şimdiden umutlanmak istemiyorlar.Bence 90 a 100 veya 105 yapanlar bir yerlere girebilir bizim bölüm o kadar da yüksek puan istemiyor.Benim kardeşim geçen yıl 90 gk gy 100 eğitim bilimleri yaptı 82 geldi ve bu puan bizim bölüm için kötü bir puan değil.Lütfen bu şekilde yazıpta herkesi umutsuzluğa düşürmesinler

Tepki Skoru
0
arakadaşlar benm gy gk 81 falan eb 80 sizce nasıl ya atanabilrmym düşncelernzi söylerseniz sevnrim arkadaşım internette geçen seneki sınavdan sonra puan hesaplamayla ilgili bi program varmış onu bulmuş ordan hesapladı bu netelere göre benim puanımı 74 falan dedi ama ben dersanenin yaptığı sisiteme göre hesapladım gy gk 0,44 le eb 0;45 le çarpınca toplayınca 71 72 falan oluyor yani bilmiyorum standart sapmayı falanda düşünürsek bide puanlar düşerse eğer işte 70-75 arası bi puan olacak sanrım ne düşünüyorsunuz ben umudum yok diyorum ama düşüncenizi yazarsanız sevinrm

Tepki Skoru
0
benimde gy 54 gk 48 eğitim 88, netten hesapladığıma göre 82 falan çıkıor puanım ama netteki hesaplara güvenmeyin boşa, ben geçen seneki netlerimle 76 alıodum netteki hesaplarla ama 71 aldım.. eğer puanlar düşerse netteki hesaplara yakın bişi gelir ama düşmezse çok daha aşası gelir diye düşünüorum..ben kendimden umutsuzdum ama biçok kişiye göre netim fena değilmiş, ben kendi hedeflerime göre netim az diodum, biraz umutlandım şimdi,bişiler olcak heralde bu netlerle ne dersiniz? herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar, umarım herkes emeğinin karşılığını alır..

Tepki Skoru
0
seninki ii bncde evet herkese hayrlısı inşallah daha yüksek gelir tahmnmzden

Tepki Skoru
0
emeklerim uykusuz kaldığım günler boşa gitti :ggggdw: 2009 a çalışmaya başladım ben. off ya özelde mi çalışcam acaba.. :S kafam karışık. 89 a 77 netlerr

Tepki Skoru
0
:36_11_13:herkes için hayırlısı şöyle bi bakıyorum sorular sadece bana zor gelmiş herkesin netleri çok iyi ben söylemek bile istemiyorum okadar moralim bozikki.ilk girişimdi sınava girmez olaydım böyle soru olamazya bence..demek bende bi anormallik var yada daha çok çalışmam gerekir netlerini yazan herkesin atanacağından eminim şimdiden tebrikler..sizin karamsarlığa düşmenize gerek yok arkadaşlar bırakında benim gibiler düşsün karamsarlığa:-((((((:)36_13_3:

Tepki Skoru
0
ya .................hasan can oktaylarala konuşmuş biri fen bilgsiymiş e b 93 yapmış hasan can oktyalarda bu geçen senenin 105 e b tabül eder demiş eğer buna göre düşünrlerse eğitm bilmlernin kat sayısı yükselmeli bence yani kat sayılarda yükselme olmalı siz ne düşnyrsunuz arkadşlar

Tepki Skoru
0
off bıktım ya dün netlerime baktım çok kötü.63 75 size yemin ederim tarihten yapamayacağım sadece 1 soru vardı geri kalan hepsini adım gibi biliyordum.Soruyu okuyorum banka ile ilgili olanı. ya çiftçiye krediyi ziraat bankası veriyordu diyorum ama gidipte e şikkını(hepsi)şıkkını işaretliyorum.10-15 soruyu böyle yapmışım. Türkçeden sonra tarihi hızlı hızlı yapmam gerekiyordu yaptım havamıda aldım.benim yaptığım gerizekalılığı kimse yapmamıştır heralde. bilmesem gam yemeyeceğim ya. keşke bilemediğim için yapamamış olsam.
sınavda bana ne oluyor anlamıyorum. sanırım o soruları şevkle çözmem gerekirken bEN biranevvel bitsin bu eziyet çözeyimde kurtulayım diye çözdüm. Çıldırmamak içten değil. Yazık aylarca çalışıyorum emek veriyorum sonunda da kahroluyorum. keşke hiç çalışmasaydım. Napıcam bilmiyorum. ücretli de çalışmak istemiyorum. artık ondanda bıktım. 500 maaş alıyorsun 20-25 öğrenciyle uğraş dur.üstüne yol parası ver ama hakkettiğini alama. eve gel okuldan yorgun argınn ders çalış. 24 yaşımdayım ve gençliğimin en güzel 2 yılı bu sınava çalışmak ve sınavda başarıp başaramayacağımı düşünmekle geçti.
Giricem ya bu saçma sapan sınava 30 yaşına kadar giricem. beni yıldıramayacaklar. elbet birinde yapıcam başarıcam ben bu sınavı. 4 yıl okumuşum ben bu kadar kolay pes edemem.

Tepki Skoru
0
inanmıyorum şuraya yazdığınız netleri gördükçe kahroldum.bu sınav kimseye zor gelmemiş arkadaşlar bunu anladım..sorun bendeymiş.benim gibiler üzülsün artık yapacağımız hiçbirşey yok gk-gy 85 eğtm 77...hiçbirşey bilmeden girdiğim dershanenin ilk sınavında bile eğitimden bu kadar az yapmamıştım.herkes hakkında hayırlısı olsun.yazık emeklerimize...

Tepki Skoru
0
Benim de netlerim eb 81,5, genel kültür ve yetenek 90. tabi +/-1 veya 2.
Aslında şükrediyorum ama hani sizlerde yazmışsınız ya puanlar düşerse geçen senekiler direk girer diye, işte o beni korkutuyor.
Bu arada bu netler eb 0.4, gky 0.3 ile çarpılıp 16 puan eklendiğinde 75 ediyor. bu galiba en iyi ihtimal :(((

Tepki Skoru
0
:36_11_13:herkes için hayırlısı şöyle bi bakıyorum sorular sadece bana zor gelmiş herkesin netleri çok iyi ben söylemek bile istemiyorum okadar moralim bozikki.ilk girişimdi sınava girmez olaydım böyle soru olamazya bence..demek bende bi anormallik var yada daha çok çalışmam gerekir netlerini yazan herkesin atanacağından eminim şimdiden tebrikler..sizin karamsarlığa düşmenize gerek yok arkadaşlar bırakında benim gibiler düşsün karamsarlığa:-((((((:)36_13_3:
sana katılıyorum bu netleri ben alsam şimdi dünyanın en mutlu insanıydım ve şimdiden tebrik ediyorum .

Tepki Skoru
0
ya ---------- hasan can oktaylarala konuşmuş biri fen bilgsiymiş e b 93 yapmış hasan can oktyalarda bu geçen senenin 105 e b tabül eder demiş eğer buna göre düşünrlerse eğitm bilmlernin kat sayısı yükselmeli bence yani kat sayılarda yükselme olmalı siz ne düşnyrsunuz arkadşlar
ben de öyle düşünüyorum arkadaşım. kat sayılar yükselmeli, eğer baraj düşerse geçen yıldan da bekleyenler girer ve yine bişey değişmez. kat sayılar yükselip yine aynı puanlara tekabül etmeli diye düşünüyorum..

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim ki bundan önceki 7 senenin eğitim soruları bu kadar ağır değildi. 5 şık arasında kaldığım 3-4 soru oldu :) En çok zorlanacağımızı beklediğimiz Ölçme ve Değerlendirme çoğu kişi için en kolaydı. Araştırdım ve komisyona ulaştım.Ve ulaştığım bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum.
Öncelikle son 3 senenin komisyonunda bu sene Ölçme ve Değerlendirme zümresi hariç her alanda değişiklik olmuş. Matematik zümresine de ek 1 kişi daha gelmiş.
PG-ÖYT Soru Komisyonu Başkanıyla ufak bi görüşmem oldu. Soruların zor olduğunu kabul etti. Aramızda geçen konuşmadan kısa bir kesit;
--merhaba hocam, sorular zor olmuş sanki :)
--evet ama olması gereken bu, öncekiler kolydı bu zor değil :)
--ya hocam benim aklıma takılan kpss 2 sene geçerli, bu sene puanlar düşecek, öyleyse geçen sene atanmayı kıl payı kaçıranlar geçen seneki puanları ile atanabilecek, bu senekiler kalacak. Öyle değil mi?
--hayır çünkü bu sene puanlar değil, netler düşecek.
--yani az nete çok puan :)
---------------------------
Arkadaşlar bir de sizden ricam netlerinizi yazarken gerçekçi olun, çünkü sizin netlerinizi görüp morali bozulanlar olabilir, çünkü maşallah eğitimden 109 yaptım diyen bile var :) geçen senelerin eğitim netlerine bakarsanız en fazla yapanlar 112'yi geçememiş çoğu zaman. geçen senelerde 112 yapılıyorsa bu sene 105'i geçen zor olur bence..
Bu önemli bilgi için teşekkürler.:36_3_12:

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Arkadaşlar en üstte "5000" kadro istiyoruz diye bir kampanya başlattık.Buna tıklayın ve destek verin.Bunu genel müdürümüze ileteceğiz.Ama 30 kişi yazmış 30 kişiyi kimse kaale almaz.Çoğalmamız lazım.

Tepki Skoru
0
ben görmemiştim özür dilerim hemen katılıyorum kampanyaya

Tepki Skoru
0
arkadaşım yazılanlara bakarsan seninki gayet iyi durumda. hatta bu sitede sanırım en iyi seninki. panik yapıp insanları da umutsuzluğa düşürme lütfen. biz ölelim o zaman..

ya ben 110 eğitim falan yapıodumda bukadar düşük hesaplayınca çok şaşırdım,ondan öyle dedim, sadece benim çok düşük diye düşünmüştüm.. soruların zorluğu herkesi aynı derece etkileyince netlerimin azımsanmayacak kadar iyi oldunu anladım..herkesin hakkında hayırlısı olsun işallah arkadaşlar.. tek isteğim EMEKLER BOŞA ÇIKMASIN ARTIK !!!

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle