sana katılıyorum bu netleri ben alsam şimdi dünyanın en mutlu insanıydım ve şimdiden tebrik ediyorum .:36_11_13:herkes için hayırlısı şöyle bi bakıyorum sorular sadece bana zor gelmiş herkesin netleri çok iyi ben söylemek bile istemiyorum okadar moralim bozikki.ilk girişimdi sınava girmez olaydım böyle soru olamazya bence..demek bende bi anormallik var yada daha çok çalışmam gerekir netlerini yazan herkesin atanacağından eminim şimdiden tebrikler..sizin karamsarlığa düşmenize gerek yok arkadaşlar bırakında benim gibiler düşsün karamsarlığa:-((((((36_13_3:
arkadaşım yazılanlara bakarsan seninki gayet iyi durumda. hatta bu sitede sanırım en iyi seninki. panik yapıp insanları da umutsuzluğa düşürme lütfen. biz ölelim o zaman..gygk 102 eğitim 88 ya resmen 88..
ben de öyle düşünüyorum arkadaşım. kat sayılar yükselmeli, eğer baraj düşerse geçen yıldan da bekleyenler girer ve yine bişey değişmez. kat sayılar yükselip yine aynı puanlara tekabül etmeli diye düşünüyorum..ya ---------- hasan can oktaylarala konuşmuş biri fen bilgsiymiş e b 93 yapmış hasan can oktyalarda bu geçen senenin 105 e b tabül eder demiş eğer buna göre düşünrlerse eğitm bilmlernin kat sayısı yükselmeli bence yani kat sayılarda yükselme olmalı siz ne düşnyrsunuz arkadşlar
Bu önemli bilgi için teşekkürler.:36_3_12:Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim ki bundan önceki 7 senenin eğitim soruları bu kadar ağır değildi. 5 şık arasında kaldığım 3-4 soru oldu En çok zorlanacağımızı beklediğimiz Ölçme ve Değerlendirme çoğu kişi için en kolaydı. Araştırdım ve komisyona ulaştım.Ve ulaştığım bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum.
Öncelikle son 3 senenin komisyonunda bu sene Ölçme ve Değerlendirme zümresi hariç her alanda değişiklik olmuş. Matematik zümresine de ek 1 kişi daha gelmiş.
PG-ÖYT Soru Komisyonu Başkanıyla ufak bi görüşmem oldu. Soruların zor olduğunu kabul etti. Aramızda geçen konuşmadan kısa bir kesit;
--merhaba hocam, sorular zor olmuş sanki
--evet ama olması gereken bu, öncekiler kolydı bu zor değil
--ya hocam benim aklıma takılan kpss 2 sene geçerli, bu sene puanlar düşecek, öyleyse geçen sene atanmayı kıl payı kaçıranlar geçen seneki puanları ile atanabilecek, bu senekiler kalacak. Öyle değil mi?
--hayır çünkü bu sene puanlar değil, netler düşecek.
--yani az nete çok puan
---------------------------
Arkadaşlar bir de sizden ricam netlerinizi yazarken gerçekçi olun, çünkü sizin netlerinizi görüp morali bozulanlar olabilir, çünkü maşallah eğitimden 109 yaptım diyen bile var geçen senelerin eğitim netlerine bakarsanız en fazla yapanlar 112'yi geçememiş çoğu zaman. geçen senelerde 112 yapılıyorsa bu sene 105'i geçen zor olur bence..
arkadaşım yazılanlara bakarsan seninki gayet iyi durumda. hatta bu sitede sanırım en iyi seninki. panik yapıp insanları da umutsuzluğa düşürme lütfen. biz ölelim o zaman..