Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss netlerimiz

Tepki Skoru
0
-KPSS SONUÇLARI AĞUSTOS’UN İLK HAFTASINDA
Lisans adaylarına yönelik Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları iki hafta içerisinde açıklanacak. Yüz binlerce adayın katıldığı KPSS sonuçlarının ÖSYM tarafından en erken bir hafta içinde en geç ise Ağustos ayının ilk haftasında açıklanacağı öğrenildi.
Lisans adaylarına yönelik Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları iki hafta içerisinde açıklanacak. Yüz binlerce adayın katıldığı KPSS sonuçlarının ÖSYM tarafından en erken bir hafta içinde en geç ise Ağustos ayının ilk haftasında açıklanacağı öğrenildi.
Memur olmak isteyen yüz binlerce adayın 28-29 Haziran tarihlerinde girdiği Lisans adaylarına yönelik Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları en geç Ağustos ayının ilk haftasında açıklanacak. ANKA’nın edindiği bilgiye göre ÖSYM, sınav sonuçlarını Temmuz ayı içerisinde açıklamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. KPSS’nin açıklanacağı tarih hala belirlenmezken, en geç Ağustos ayının ilk haftasında açıklanacağı belirtildi.
-AĞUSTOS AYINDA 18 BİN 193 ÖĞRETMEN KPSS SONUÇLARINA GÖRE ATANIYOR-
Binlerce memur adayının yanı sıra öğretmen adayları da KPSS sonuçlarını bekliyor. Öğretmen atamaları 21 Ağustos 2008 tarihinde yapılacak. Yapılacak atamada öğretmenlerin 15 bin 744’ü kadrolu 2 bin 449’u ise sözleşmeli olmak üzere toplam 18 bin 193 öğretmenin ataması yapılacak. Ataması yapılan öğretmenler eğitim öğretim yılının başlaması ile görev başında olacaklar.
arkadaşlar paylaşmak istedim....

Tepki Skoru
0
ağustosa kalır bu iş.. bekle bekle bekle sıkıldım ya..

Tepki Skoru
0
artık acklansın su sonuclar bu arada arkadaslar bende a.ö.f okurken calıstım usta ogretıcı olarak ama hep kendımı yenılemeye calıstım yanı bos degıldım suan da gecen sene bıraktım cunku usta ogretıcılıkten daha fazlasını hak ettıgımı dusunuyorum ve oturup ders calıstım ıyıde hazırlandıgımı dusunuyodum kı takı sınava kadar sımdı cok umutsuzum ama 3 kurusuda usta ogretıcılık yapmam ben meslegımı sevıyorum ve hakkettıgım sekılde calısmak ıstıyorum bızler bu sınav yuzunden psıkolojımız bozuluyor sonrasında (kımbılır kac sene sonra) cocuklara duzgun egıtım ıstıyolar ben anlamıyorum bunlara bu zamana kadar hep bır sekılde secme yapmak zorundalar butcemız bu kadar gıbı dusunerek olumlu dusunuyodum ama bu sınvdan sonra bunların amaclarını cok ıyı anladım artık bu sınavla ugrasmak ıstemıyorum 4 yıllık emegımız bosuna gıdıyor hakkımız yenıyor :(

Tepki Skoru
0
ama ben dörde geçtim sınavı evde gerçek zamanlı yaptım tabi ev ortamı daha ii yalnız benim dikkatimi çeken türkçe ve matematiği çözerken hep tebessüm ettim ya dalag ageçiyolar resmen ortaokul seviyesinde sorulardı inş seneyede böle olur.

Tepki Skoru
0
ama ben dörde geçtim sınavı evde gerçek zamanlı yaptım tabi ev ortamı daha ii yalnız benim dikkatimi çeken türkçe ve matematiği çözerken hep tebessüm ettim ya dalag ageçiyolar resmen ortaokul seviyesinde sorulardı inş seneyede böle olur.

bende eski denemeleri evde çözerken 110 net falan yapardım her ikisinden de, ki genelde herkes evde bu civarda netleri yapabilir,ev ortamı sınav süresini doğru uygulasan bile çok daha rahat olduğu için sınav çok kolay gelecektir. üzgünüm ama sınav esnasında öyle olmuyor.evet genel yetenek gerçekten kolaydı,ama kpss de genel yeteneği pek zorlaştırmıyorlar zaten,dua et sizin zamanınızda eğitim bilimleri böyle olmasın!çünkü bizim bunca isyanımız sadece eğitim bilimlerine..

Tepki Skoru
0
bu arada hani sınavlar ne zaman açıklanır diye tahminde bulunyorduk ya hayal adası ve filizer elendi :) diğerleri yuvarlak bir gün söylemişler onları saymıyorum.Gerçi ağustosun ilk haftası olursa kimsenin tahmini tutmayacak galiba.

Tepki Skoru
0
"gafilcadı" arkadaşım sen seneye söyle lütfen netlerini..herkesin senden bir farkı yoktu zaten gerçek kpss ye kadar.yinede seneye allh gönlüne göre versin böyle olur inşallh netlerin gerçek sınavda da...bu kadar insanın yakarışına karşı lütfen ortaokul sewiyesi falan diip insanları incitme..

Tepki Skoru
0
"gafilcadı" arkadaşım sen seneye söyle lütfen netlerini..herkesin senden bir farkı yoktu zaten gerçek kpss ye kadar.yinede seneye allh gönlüne göre versin böyle olur inşallh netlerin gerçek sınavda da...bu kadar insanın yakarışına karşı lütfen ortaokul sewiyesi falan diip insanları incitme..
bence de biraz üslüp kötü olmuş. Ortaokul seviyesi yakıştırması biz üniversite mezunlarını rencide edici bir benzetme. Eshefle kınıyorum

Tepki Skoru
0
gafillcadı bıraz abartmışş bende sınava gırdi gerçekten sanıp aaa ne güzel atanırsınn hayırlı olsun yazacaktım şimdiden bu insanlar ne kadar....neyseee bıde harbi kötü olmuşş ortaokul falan bızde bılıyoruzz kolaydı ama gel sen bıde o sınavda o anda yap süreni yetıştıremıyosunn öle evde gbi olmuyoo evde çogu arkadaşımın dedıgı gbi bende yuksek netler çıkarırımm.. kpss sınavına gırmeyenlerr evde çözenler yazmasınn ne diiyimm artık KOMIKLERR YAAA:))))))))

Tepki Skoru
0
neyse naturel ben elendim ama artık açıklansın yaaaa..
gerçekten kabus gibi bir yaz..
veee gafil cadııı asıl sen komiksinsin biz buraya sınava girenler olarak netlerimizi yazıp ortalama tahminde bulunuyoruz sende kenini işin içine katıp mutlu oluyosun herhalde...
osınav atmosferinde ellerimin titremesinde okadar matemetik sorusunu kaçırdımki, anlayamazsın bunu bir senelik emek herhafta sonu iki saatlik mesafeden dershaneye gittim, eşimi evde yalnız bıraktım onun soromlulugunu anlatamam sana ve iki saatte titiremekten hiçbirşey yapamadım....
umarım sen seneye bizim düştüğümüz duruma düşmezsin.....

Tepki Skoru
0
niye bu kadar sinirlendiniz anlamadım sadece fikrimi söyledim burda herkes kendi fikrini söylemiyormuymu ayrıca burda sınava giren arkadaşlarımda aynı şeyleri söylediler türkçe ve matematik için evde bi daha bi bakın bence soruları anlarsınız o zaman ben yazımda zaten evde farklı tabi die bir ibare eklemişim kime neye bu siniriniz kolay geldiyse bu benim suçummu ayrıca eğitim bilimleri veya tarih coğrafya kolay dedimmi ?yalnızca türkçe ve natematik kolaydı diorum öss de bile daha zordu...nefsinizi işin içine katmadan objektif bakın yazıma..

Tepki Skoru
1
umarım bir yerlere yerleşirsiinz hocam başarılar

Tepki Skoru
0
yaa şu çok iyi puan alan arkadaşlar netlerinin de yazabilir mi? kaç netle kaç puan alındığını öğrenelim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle