Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Köyde anasınıfı öğretmeni olmak

Tepki Skoru
0
bende göreve başlayalı 6 hafta oldu sınıfı ilk aldığımda soba dışında hiçbirşey yoktu veliler halı minder tv getirdiler 3 hafta bu şeklilde geçti çocuklarda bende çok zorlandık yemekler yerde etkinlikler yerde çok zor ama bu bana daha çok çalışma azmi verdi birsüre sonra eşyalarımız milli eğitim den geldi şimdi velilerin yardımıyla oyuncak alıyorum ayrıca kendimde el becerim yettiğince çocuklarıma oyuncaklar yapıyorum

Tepki Skoru
0
mrb ben hala öğrenciyim o duyguyu bir gün bende tadacağım... Benim öğrretmenimde sizin gibi bir köye atanmış maddi açıdan hiç bir destek alamamışlar... şöyle çözülebilir şehirlerdeki okullardan yardım isteyebilirsiniz örneğin bizler bir sürü müzik aleti vb. yaptık not aldık şu anda gereksiz atacağız eğer meslek liselerinden felan rica ederseniz hem bizlerin yaptıkları araç gereçler değerlenir hemde sizlerin işine yarar ne dersiniz düşünmeye değer bence???

Tepki Skoru
0
Size belki garip gelecek ama ben hep ilk görev yerim olarak hiç bir şeyi olmayan bir sınıfa atanmak isterdim. Hiç bir şeyi olmasın hep ben yapayım isterdim. Şimdi sınıfımın her şeyi tam güzel emin olun o kadar eğlenceli değil. Hala hiç bir şeyi olmayan köy okulu özlemim var.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle