Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Köyde anasınıfı öğretmeni olmak

Tepki Skoru
0
MERHABA ARKADAŞLAR KÖY OKULUNDA ÖĞRETMENLİK YAPAN VARMI.MALZEMELER NE ZAMAN GELİR.BEN BU YIL ANASINIFI OLMAYAN BİRYERE ATANDIM YANİ BU YIL AÇILACAK.HİÇBİRŞEY YOK.DAHA ÖNCEDE 2 KÖYDE ÇALIŞTIM EŞYASIZ ARTIK İNSANIN HEVESİ KALMIYOR.OYUNCAK DAHİ YOK.VELİLERİN ALIM GÜCÜDE YOK TABİİ.OKUL AÇIYORLAR AMA MALZEME GÖNDERMİYORLAR DESTEK OLMUYORLAR ÖĞRETMENE BU KONUDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ.AYNI ŞEYİ YAŞAYAN VARMI

Tepki Skoru
0
valla canım benı bır okula gonderdıler bu sene cok kucuk ve hıç bısı yok anlamadıgım nokta orası nasıl bır sınıf ben daha bu gun gııtım bakalım yarın b ır bılgı veren olur sanırım işimiz çok zor

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar merak etmeyin ben istanbul da olduğum halde oyuncak sıkıntısı çekiyorum. köylerde olmuyor sadece. ama en kısa zamanda müdür le konuşup halletmeye çalışın veya velilerden çocuklarını evde kullanmadıkları oyuncaklalrı okula bağışlamalarını isteyin. muhakkak vardır kullanmadıkları..inşallah iki hafta içerisinde herkes belli bir düzene kavuşur. sabır edelim. kolay gelsin..

Tepki Skoru
0
slm ya sen okula oyuncak göndermelerini bekleme kendin milli eğitime git ve ihtiyacını belirt.yoksa göndermezler.sende yaratıcılığını kullanarak bişeyler yapmaya çalşı

Tepki Skoru
0
çalıştığım sınıf geçen yıl açıldı bu yılda aynı okulda çalışıyorum. biz müdür beyin kaymakamın vs ilgi alaka ve yardımıyla masa,raflar,oyuncak vs temein etmiştik (bunları daha önceki msjlarımdada belirtmiştim) 2. dönemde büyük bir koli malzeme geldi.bunların içinde puzzleler,yapbozlar,videoskop,eğitici oyuncaklar,müzik aletleri vs vs. ihtiyacı karşılayabilecek malzemeler geldi. bu dönemde daha geçen hafta raflar,dolaplar,masalar,kukla köşesi,bir puf,birde ikili koltuk,tahta sandalyeler,abaküs,yazı tahtası vs. geldi. belli bir düzene girdikten sonra gelincede zor oluyor. tekrar bir düzenleme yaparak sınıfı müdür beyle beraber düzenledik. arkdaşlar biraz sabırlı olun zamanla düzelecektir. ayrıca merak edenler varsa reklam olurmu bilmiyorum ama gelen oyuncak ve diğer malzemeler feta-lab eğitim malzemelerinden ve yelken oyuncaktan geliyor. internet sitelerine girip görebilirsiniz. tabiki sitede veya kataloglarda görünen bütün malzemeler gelmiyor.

Tepki Skoru
0
eğer ki müdürün meb e gidip ilgilenirse yada sen gidip kendin birileriyle görüşürsen enim olki bir iki hafta içinde malzemelerin gelir...ben iki yıl önce sınıf açmıştım...diğer okulların eski malzemeleriyle bir süre idare etmek zorunda kalmıştım...ama müdürm değişince bir hafta içinde malzemelerim gelmişti.

Tepki Skoru
0
ben kasabada görev yapıyorum evet cadı57 arkadasım köy ve kasabada görev yapmak cok zor ama güzel taraflarıda oluyor elbette

Tepki Skoru
0
bence bu site vasıtasıyla yardım kampanyası gibi bişşi düzenleyebiliriz. yani senın gibi birsürü okulda çalışan var ben suan son sınıf öğrncsym ama belkı bnde o zor şartlarda çalışıcam bence bi adres belrtip kullanılmayan oyuncakları orda toplayıp ihtiyacı olan okullara gnderebiirz yada mesela öle bii olursa bende okulda elimden gelip yaptığım kadarla yaptığım etkinliklerle yardımcı olurum belki çok uzun iş gbi grnuyo ama biaraya gelince güzel sonuçar doğacakkk ne dersiniz:36_7_8:

Tepki Skoru
0
ben de köyde çalışıyorum geçen hafta kaymakam sınıfıma geldi bir isteğiniz var mı diye sordu ben de oyuncak istedim inşallah gelir yoksa oyuncakların çoğu çöpe layık

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar allah hepinize kolaylık versin..Her yerin ayrı bi zorluğu var..:(

Tepki Skoru
0
Mutlaka öyle köy yerinin zorlukları ayrı şehir yerinin zorlukları ayrı.Köyde imkanlar kısıtlı.Şehirde ise öğrenci veli problemi öğrenci şımarıklığı kıymet bilmemeleri...Allah herkesin yardımcısı olsun...

Tepki Skoru
0
Yaaa içim cız etti özledim buram buram çam kokan köyümün kokusunu 2 yıl çalıştım ....
Tarifi mümkün değildir hep şikayet edilir amabir türlü vazgeçilemez ayrı bir tadı vardır çünkü....
Allah hepinize kolaylık versin çok ama çok şanslısınız...
Zorluk heryerde var mekan veya şartlar ne farkeder bizde bu yürek ve bu azimle bizi neler yaparız değil mi ....
Heyyy kim tutar bizim gibi öğretmenleri....

Tepki Skoru
0
slm kardeş valah gerçektende köyde öğretim vermek çok zor ya bende köydeyim ve seninki gibi bendede eşya falazla yok ve çok zorluk çekiyorum bu yüzden seni anlıyabiliyorum allah herpimizin yardımcısı olsun ne diyim...

Tepki Skoru
0
bende aynı durumdaydım camları kırık sobayla ısınmaya çalıştığımız bir sınıfımız vardı malzeme ve oyuncaklarımızda yoktu tabi ilçe milli eğitime idarecinizle dilekçe yazın ihtiyaç belirleme formu doldurtturular size eğer cevap çıkmazsa yardım kuruluşlarına başvurabilirsin

Tepki Skoru
0
merhaba, özel okullarda veya şehir içinde koşulları iyi olan devlet okullarında çalışan okulöncesi eğitim öğretmenleriyle görüşüp kardeş okul olmalarını isteyebilirsiniz.Ben özel okulda çalışıyorum çocuklarımla 1 hafta boyunca velilerin gönderdiği oyuncaklar,kıyafetlerle kardeş okulumuz için paketler hazırlayıp hediye etmiştik güzel bi uygulama tavsiye ederim.iyi çalışmalar..

Tepki Skoru
0
İlçe milli eğitim müdürlüğüne baş vurabilirsin.. Hatta arkadaşlarım kaymakamdan dahi yardım almıştı. Kaymakamlar eğitim sorunları ile daha çok ilgileniyorlar diya biliyorum.:10:

Tepki Skoru
0
vallah kardeş allah yardımcın olsun inşallah böyle bir okula ben düşmem hele ilk senemde olursa kafayı yerim kesin. ama türkiye bursaı herşeye hazırlıklı olmamız lazım heran ne ile karşılaşacagımızı bilemiyoruz

Tepki Skoru
0
SELAM ARKADAŞLAR BENDE DOĞUDA KÖY OKULUNDA ÇALIŞIYOUM ZATEN BİRÇOGUNUZ BİLİYORSUNUZ ARTIK BENİ VE OKULUMU VE ÖĞRENCİLERİMİ:)DEDİĞİNİZ GİBİ İMKANLAR HİÇ YOK DENİLECEK KADAR AZ.BEN ŞUBATTA ATANDIM ZATEN 1 SINIF VARDI BEN DE YENİ BİR SINIF AÇTIM HALİYLE VE SINIFTA HİÇBİRŞEY YOKTU OLANLARDA DİĞER ARKADAŞIN SINIFINDAN ALDIKLARIM.ARTIK YAVAŞ YAVAŞ TA OLSA KENDİM ALMAYA BAŞLADIM KIRTASİYE MALZEMELERİNİ.ÇÜNKÜ BAKTIM KİMSEDEN HAYIR YOK EN İYİSİ KENDİM YAPAYIM.AMA ÇOCUKLARI BİR GÖRSENİZ ÖMÜRLERİNDE GÖRMEDİKLERİ ŞEYLERİ GÖRÜYORLAR VE O KADAR HEYECAN DUYUYORLARKİ ONLARIN O SEVİNCİ HEYECANI BİLE YETER.KÖYDE YA DA İMKANLARI KISITLI OLAN YERLERDE ÇALIŞAN ARKADAŞLAR ELİNİZDEN GELDİĞİ KADAR BİRYERLERE BAŞVURUN.İNTERNET ARACILIĞIYLADA YAPABİLİRSİNİZ BUNU.MESELA BENİM YAPTIĞIM BİR ÇAĞRIYA GEÇEN GÜN YARDIM GELDİ.GÖRSENİZ ÇOCUKLARIN SEVİNCİNİ.ALLAH RAZI OLSUN YARDIM GÖNDERENLERDEN.İNŞALLAH CANIM ÜLKEMİN HERKÖŞESİNDE SORUNSUZ VE ŞAHANE BİR EĞİTİM ÖĞRETİM YAPABİLİR HALE GELİRİZ.

Tepki Skoru
0
çok sevindim arkadaşım ne güzel.benimde köyde 3. yılım benimde aynı herşeyi kendim karşılıyorum ve teşekkür almasamda oldukça mutluyum çocukların mutlulukları yetiyo.buarada ilçede kurulan anaokuluna okadar iyi bi büçe gelmiş bakanlıktan galba.ve köy okullarına hiç bişey yok bence onlar yeteri kadar karşılıyolar biraz köy okullarını ve bizleri görseler çok sevinicez unutmasınlarki köydeki çocuklarda çocuk burdaki okullarda okul.herkese başarılar.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle