Arkadaşlar aynı sorunla ben de karşı karşıya kaldım.ben de birleştirilmiş sınıflı olmayan bir köy okulunda çalışıyorum.çalıştığım yerdeki ilçe milli eğitimden izin dilekçemi aldım.üstelik dilekçede 24. maddeyi de yazmışlar.dilekçemi aldıktan sonra seminer almak istediğim aydın milli eğitimi aradım.bana bakanlıktan gelen yazıda sadece birleştirilmiş sınıflı okul olması gerekiyor,gelen yazıya göre sizi kabul edemem dedi.benim durumumda olan birçok kişiyle görüştüm,farklı il ilçe milli eğitimleri arayıp sordum hepsinde yapabiliyorsunuz dediler,birleştirilmiş sınıflı okulda olmadığımı özellikle de belirttim.ama yapmak istediğim yer kabul etmem dediği için yapabileceğim bir şey yoktu ben de bakanlığı aradım.durumu belirttim,bulunduğum yerdeki ilçe milli eğitim izin dilekçesini verdiği halde yapmak istediğim yer kabul etmiyor dedim.yine birleştirilmiş sınıflı okulda olmadığımı belirttim,24. maddeye göre istediğiniz yerde yapabilirsiniz dediler.elinizdeki dilekçeyle gönül rahatlığıyla gidin,eğer yine bir sorun olursa bizimle görüştüğünüzü hatta bizi aramalarını söyleyin dediler.arkadaşlar bence siz de arayın bakanlığı,nerde yapmak istiyorsanız eğer kabul etmiyorlarsa durumu aynen anlatın.