Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

"Köy ve beldelerde görevli öğretmenler(SEMİNER DÖNEMİNİ TATİL YERLERİNDE GEÇİREBİLİR.

Tepki Skoru
0
merhabalar bende samsunun bir köyünde öğretmenlik yapıyorum bu mesleki gelişim hakkında nasıl yapıldığı ve içeriğinin hakkında bilgim yok .Yapılmış bir örnek sunarsanız sevinirim .Bu ben benim gibi yeni öğretmenlre yol gösteeceğine inanıyorum
Teşekkürler şimdiden.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben sonunda olumulu yanıt aldım. ama öncelikle söylemek isterim ki bu ülkede birşeyin üstüne gitmezsen hakkın olsa dahi vermiyorlar. ben de dün okuldan tam çıkarken müdürüm tarafınfan yanıtın olumsuz olduğunu öğrenip, çıktıktan sonra milli eğitime gittim. hakkım olanın neden olmadığını öğrenmek istiyorum dedi. ve "Eee hocam, o sadece birleştirilmiş sınıflarda oluyorMUŞ, dediler. ben de hemen yönetmelikteki yazıyı masaya bıraktım, hocam burdaki birleştirilmişle ilgili olan cümleyi bana gösterebilir misiniz, dedim o zaman bakakaldı. ben de oturup bekledim bu işin olmasını istiyorum dedi. 2,5 saatin sonunda telefon trafiğinden sonra olumlu yanıtımı aldım şükür:)

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
tuğba hocam sizin adınıza sevindim bana da bugün meb den resmi yazı olumsuz olarak geldi anlamadım gitti yazıyı aynen sizlerle paylaşıyorum :

Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

Başvuru No : 515477

Cevap Metni : Bünyesinde sadece 1-5'inci sınıflar bulunan ilköğretim okullarının birleştirilmiş sınıf öğretmenleri mesleki çalışmalarını tatil yerlerinde geçirebilirler. Bünyesinde 1-8'inci sınıflar bulunan ilköğretim okullarının öğretmenleri (birleştirilmiş sınıf okutsalar dahi) mesleki çalışmalarını görev yaptıkları okullarında yapmak zorundadırlar.

Tepki Skoru
0
tşk ederim Coadmin hocam tutarsız bir eğitim sistemine sahibiz gördüğümüz üzere:(

Tepki Skoru
0
ewet arkaadasım banada öle dedıler bırlestırılmıs sınıflı okulda calışanlar yapabılıyo dedıler ama bnde mıllı egtm mudurlugune gıdıp söyleyeceğim....tesekkur ederım cevabın için bizim içinde cok ıyı oldu

Tepki Skoru
0
Geçen sene madde 24 göre aynı okulda görev yapıyorum hala gitmeme izin verildi bu sene onay vermediler ne yapmam lazım bilmiyorum astım hastasıyım ülserim var doktor kontrollerıımın hepsını bu zamana sarkıttım sevkli memleketime gitmedim hakkımız değilse geçen sene neden izin verildi bana bu sene izin verilmiyor köy okulundayım ama 8 yıllık bu sene değişiklik oldumu yönetmelikde ben baktım yok sanırım ilçe milli eğitim mudurumuzun konudan bilgisi yok şimdi ne yapmam lazım bilmiyorum hakkımız değilmi gitmek 8 yıllık okul olduğu için demiş ilçe milli eğitim müdürü onaylamamış ama yönetmelik bilgisi dahilinde diyor izin almak demiyor birde beldelerde 5 yıllık ilköğretim varmı köy ve belde diyor yönetmelikde iyicene kafam karıştı... bilgisi olan varmı acaba banada yardımcı olurmusunuz...

Tepki Skoru
0
ozaman neden okul öncesi yönetmeliğinde madde var acaba yazımı istesek okul öncesi müdürlüğünden anlamıyorum ki bu işleri ne yapmamız lazım banada bugun red yanıtı verdiler bizim yönetmeliğimiz ayrı madde var bununla ilgili okul öncesi müdürlüğünden bir yazı gitmesi lazım il ve ilçe memlere

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar ben yönetmeliği gösterdim aynen öyle kasaba ya da köyde çalışıyorsanız kesinlikle alabiliyorsunuz. Milli eğitimin bu konuda bilgisi olmadığı için işlerine gelmiyor yönetmeliği göstermeniz yeterlidir. Dilekçeyle başvurabilirsiniz ben geçen yıl da aynı şekilde yapmıştım.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar biz okul oncesi yönetmeliğine tabiyiz. Lütfen ilköğretim kurumları yönetmeliğinden bişeyler bulup da getirmeyin.

Tepki Skoru
0
!! ACİL !! lütfen acil bir - dilekçe örneği- verin bu konuyla ilgili ..:7:

benim müdürüm istediğin yerde yaparsın hakkın dedi .. :21:

Tepki Skoru
0
!! ACİL !! lütfen acil bir - dilekçe örneği- verin bu konuyla ilgili ..:7:

benim müdürüm istediğin yerde yaparsın hakkın dedi .. :21:

Tepki Skoru
0
kİmse yok mu sesİmİ duyan :15: lÜtfen acİl dİlekÇe ÖrneĞİ ... :4:

Tepki Skoru
0
dilekçe örneğine gerek yok belli bir örnek yok
gideceğiniz yerde okulu belirleyip ....ilçe milli eğitim müdürlüğüne diye başlayıp 11haziran 29 haziran arsındaki seminer dönemini diyip okulunuzu yazıyorsunuz bukadar sadece

Tepki Skoru
0
Hocam merhabalar.Bende bu sene kendi memleketimde seminer almak istiyorum ama anasınıfı ve sınıf öğretmenlerine belli bir seminer programı uygulanabileceğinden bu durumun olmama ihtimali olduğunu söylediler.Hzırlanan programı kendi memleketimizde alma durumumuz olamazmı.Bu sene başvurup olumlu yanıt alan varmı?Varsa beni bilgilendirirse sevinirim.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben konyanın hüyük ilçesinde çalışırken bu durumdan faydalandım. ilçe mebe giderken yönetmeliğin son halini yanınızda götürün bu sayede bişey diyemiyorlar

Tepki Skoru
0
GÖREVİ :
ÜNVANI : Okul Öncesi Öğretmeni
ADI SOYADI :

BABA ADI :
MEMLEKETİ :

DOĞUM TARİHİ :
MEMURİYETE BAŞLAMA TARİHİ :
SİCİL NO :
T.C.KİMLİK NO :
ÖZÜ : seminer çalışması

HÜYÜK İLÇEMİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NE
Hüyük/KONYA

……/……. Haziran 2012 tarihleri arasında yapılacak olan meslekle ilgili çalışmalarını, Okulöncesi Kurumlar Yönetmeliğinin 24. Maddesi uyarınca evimin yakınında bulunan ……………Milli eğitim Müdürlüğüne bağlı ………. İlköğretim okulunda yapmak istiyorum.

Bilgilerinize arz ederim.

Adres:
Mutlu ilköğretim Okulu
Hüyük/KONYA
Cep:

15/12/2010
Neslihan ÇUKURKAVAKLI

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bağlı bulundığunuz ilçe meb den kesinlikle dilekçe üst yazısı alın yoksa gittiğiniz yerdeki meb sizi kabul etmiyor bu yüzden işinizi sağlama alın yönetmelikle başvurun ve hakkınız olduğunu savununca mecburen imzalıyorlar. anasınıfı öğretmenleri ilköğretimde çalışsalar bile okulöncesi yönetmeliğine bağlılarve bunu çoğu şube müdürü bilmiyorlar istedikleri yerleri araştırsınlar mecburen izin veriyorlar. iki yıl ben evimin yakınındaki herhangi bir okulda yaptım

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar geçen sene bende bu haktan yararlandım ama bu sene için böyle bir şeyin söz konusu olmadığı söyleniyor. Bu sene için milli eğitimden net bir cevap alan arkadaşlar var mı???

Tepki Skoru
0
Benim müdürüm ilçe milli eğitime sordu. Bu sene ne olacağı henüz belli değilmiş. Uzaktan eğitimle ilgili genelgeyi bekliyorlarmış.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle