- Tepki Skoru
- 4
köy de görev yapan meslektaşlarım haydi problemlerinizi paylaşın.
valla hocam gayet ciddiyim :/ baskası solese sallıyo gıbı gelırdı de insan basına gelmeyınce bılemıociddimisiniz hocam inanmıyorum ya))))
haklısınız hocamherhangi bir konu hakkında sorum oldugunda soracak kimseyi bulamamam..
benim okulumda ilçeye çok yakın ama ulaşım sorunum yok çok şükür diğer köye giden öğretmen servisi var onunla gidip geliyorum arada sabahalrı beni bırakıp gitselerde çok şükür sizi duyduktan sonravalla hocam gayet ciddiyim :/ baskası solese sallıyo gıbı gelırdı de insan basına gelmeyınce bılemıo![]()
benim okulumda ilçeye çok yakın ama ulaşım sorunum yok çok şükür diğer köye giden öğretmen servisi var onunla gidip geliyorum arada sabahalrı beni bırakıp gitselerde çok şükür sizi duyduktan sonra[/QUOT
zaten dıger sorunları dınledıkce ınsan halıne sukredıobızde de yenı cıktı..ılcedekı okul yıkılınca servısler koye gııtmez oldu. Allahtan bı tane gıden var ama donustekıler de bıze uymuo.. bızde halımıze hep sukredenlerdık.. sıkıntı cekme sırası sımdı bızde gıbı
ama atandık ıste o yuzden bole seylerı gormezden gelecez.. sımdı ders calısıo olmaktan, olacakmıkı dıe dusunmekten dha ııdır dıe dusunuom :/