Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Köy de görev yapan öğretmen problemleri !!!

Tepki Skoru
0
ilçeye en yakın köy olmasına rağmen dönüşte otostop cekıoz :D bırı denk gelmezse tabana kuvvet :D :D

Tepki Skoru
0
en yakın köye bile ulaşım sıkıntısıııııı :/

Tepki Skoru
4
valla hocam gayet ciddiyim :/ baskası solese sallıyo gıbı gelırdı de insan basına gelmeyınce bılemıo :D
benim okulumda ilçeye çok yakın ama ulaşım sorunum yok çok şükür diğer köye giden öğretmen servisi var onunla gidip geliyorum arada sabahalrı beni bırakıp gitselerde çok şükür sizi duyduktan sonra :)

Tepki Skoru
0
benim okulumda ilçeye çok yakın ama ulaşım sorunum yok çok şükür diğer köye giden öğretmen servisi var onunla gidip geliyorum arada sabahalrı beni bırakıp gitselerde çok şükür sizi duyduktan sonra :)[/QUOT

zaten dıger sorunları dınledıkce ınsan halıne sukredıo :D bızde de yenı cıktı..ılcedekı okul yıkılınca servısler koye gııtmez oldu. Allahtan bı tane gıden var ama donustekıler de bıze uymuo.. bızde halımıze hep sukredenlerdık.. sıkıntı cekme sırası sımdı bızde gıbı :) ama atandık ıste o yuzden bole seylerı gormezden gelecez.. sımdı ders calısıo olmaktan, olacakmıkı dıe dusunmekten dha ııdır dıe dusunuom :/

Tepki Skoru
3
çocuklardaki yöresel şiveyi düzeltme çabasının verdiği yorgunluk ve uzun tatillerden sonra,tüm bu çabanın havaya uçtuğunu görmek :( yol sorunu,malzeme ve araç-gereç sıkıntısı,veli ilgisizliği....plana veli katılımını ekliyorum,sonra,"yok Tuba önemsemezler" diyorum,siliyorum :(

Tepki Skoru
3
ama tüm bunlara rağmen,,,okulumu seviyorum,çevrenin sakinliğini seviyorum....

Tepki Skoru
0
benim öğrencilerim tek kelime türkçe bilmiyor.ilçeye çok uzaktayım.malzeme sıkeıntım var.etkinlikler tamamen karabasana dönüşüyor..çünkü dil problemi yüzünden beni anlamıyorlar.köyde yaşamak zorundayım.veliler deseniz içler acısı... bu kadar yeter galibaa...

Tepki Skoru
0
Aminnnn..Allah ben ve gibi herkese sabır versinn...yaptığım herşeyin havaya uçtuğunu görmek kadar üzüntü verici bişey yok..:(((

Tepki Skoru
4
tubacan hocam çok haklısınız tatiller de olumsuz etkiliyor bizim çalışmalarımızı ve eğitim sürecimizi.ekim hocam gerçekten şuan halime çok şükür ettim sizin yazmış oldukalrınızı okuyunca Allah gerçekten sabır versin.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle