Metal gülücük 2. tercih derken ne demek istedin yani ek yerleştirmeleri mi diyorsun????bende bu sene aöf okul öncesine yerleştim 2.tercihleri yapabiliyomuyuz bilen var mı yapılmıyo diye duydum ama kesin bilmiyorumm
Kazanmışsın zaten ne güzel ne gerek var ki??evt ek yerleştirmeleri diyorum
Yapılsa bile okul öncesi öğretmenliği bölümünde boş kontenjan kalabileceğini hiç sanmıyorum.Kalmamıştır da.örgüne yerleşmek çok istiyomusum meğer bunu aöf yi kazanınca anladım o yüzden şimdi ek yerleştirme şansımı araştırmak istedim ama malesef yapılmıyo sanırım
hayır 1. sınıf sonundada başvurabiliyorsunevt örgüne geçişi biliyorum araştırdım epey 3.sınıfta olabiliyomuş ancak
Peki not ortalamamızın en az kaç olması gerekiyor başvurabilmemiz için?hayır 1. sınıf sonundada başvurabiliyorsunbenm bir arkadaşım öyle yaptı
okul öncesi mi arkadaşın 1.sınıf sonunda nasıl oluyokii her yerde 3.sınıfta diye yazıyoohayır 1. sınıf sonundada başvurabiliyorsunbenm bir arkadaşım öyle yaptı
ben bu yıl başlayacak diye duymuştum.geçen yılda mı vardı aöf den örgüne geçiş...hayır 1. sınıf sonundada başvurabiliyorsunbenm bir arkadaşım öyle yaptı
Evet şanslıyız..bende bu yıl ilk diye biliyorum
Ya benimde gelmedi malesef kayıtlarada çok az kaldı.Yoksa fazlamı sabırsızız bilemiyorum.arkadaşlar aöf den kayıt kılavuzunuz geldimi benim hala gelmedi ayın 20 sinde kayıt yapacağız neden bu kadar gecikti anlamıyorum
ben hiçbir yerde 3. yıl diye okumadım :S:S 1. sınıf sonunda ortalaman 80 üzeriyse üniversitelere başvurabilirsin o da öyle yaptı ortalaması 85 ti üniversitelere başvurduokul öncesi mi arkadaşın 1.sınıf sonunda nasıl oluyokii her yerde 3.sınıfta diye yazıyoo
evet bu sene ilkben bu yıl başlayacak diye duymuştum.geçen yılda mı vardı aöf den örgüne geçiş...
arkadaşlar ben bugün gittim büroya kılavuz gelmicekmş evlere.gerekli evraklarda 20sinde belli olcakmıs beklicess anlıcanızzYa benimde gelmedi malesef kayıtlarada çok az kaldı.Yoksa fazlamı sabırsızız bilemiyorum.
Aöf kazanan biri bana gelmeme ihtimali olacağınıda söyledi peki böyle bir durumda ne yapacağız?
oslem_tubisss ya nasıl oluyo aöf okul öncesinden mi geçti ortalaması kaçtı nereye geçitii ya afedersin çok zoru sordm ama bende geçmek istiyorum da o yüzden önemli benm için cevaplasan cok mutlu olurumhayır 1. sınıf sonundada başvurabiliyorsunbenm bir arkadaşım öyle yaptı