Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kazananlar buraya

Tepki Skoru
0
kızlar tarihleri ne zaman ve nereye yapılıyor ben bursadayım bilgisi olan varmı

Tepki Skoru
0
bende bu sene aöf okul öncesine yerleştim 2.tercihleri yapabiliyomuyuz bilen var mı yapılmıyo diye duydum ama kesin bilmiyorumm

Tepki Skoru
1
bende bu sene aöf okul öncesine yerleştim 2.tercihleri yapabiliyomuyuz bilen var mı yapılmıyo diye duydum ama kesin bilmiyorumm
Metal gülücük 2. tercih derken ne demek istedin yani ek yerleştirmeleri mi diyorsun????
Yerleştiysen zaten ek yerleştirme hakkın olmuyor bildiğim kadarıyla...

Tepki Skoru
0
örgüne yerleşmek çok istiyomusum meğer bunu aöf yi kazanınca anladım o yüzden şimdi ek yerleştirme şansımı araştırmak istedim ama malesef yapılmıyo sanırım

Tepki Skoru
1
örgüne yerleşmek çok istiyomusum meğer bunu aöf yi kazanınca anladım o yüzden şimdi ek yerleştirme şansımı araştırmak istedim ama malesef yapılmıyo sanırım
Yapılsa bile okul öncesi öğretmenliği bölümünde boş kontenjan kalabileceğini hiç sanmıyorum.Kalmamıştır da.
aöf den örgüne geçiş varmış bende tam olarak bilmiyorum ama isterseniz bir araştırın derim .

Tepki Skoru
0
arkadaşlar aöf den kayıt kılavuzunuz geldimi benim hala gelmedi ayın 20 sinde kayıt yapacağız neden bu kadar gecikti anlamıyorum

Tepki Skoru
1
arkadaşlar aöf den kayıt kılavuzunuz geldimi benim hala gelmedi ayın 20 sinde kayıt yapacağız neden bu kadar gecikti anlamıyorum
Ya benimde gelmedi malesef kayıtlarada çok az kaldı.Yoksa fazlamı sabırsızız bilemiyorum.
Aöf kazanan biri bana gelmeme ihtimali olacağınıda söyledi peki böyle bir durumda ne yapacağız?

Tepki Skoru
0
Ya benimde gelmedi malesef kayıtlarada çok az kaldı.Yoksa fazlamı sabırsızız bilemiyorum.
Aöf kazanan biri bana gelmeme ihtimali olacağınıda söyledi peki böyle bir durumda ne yapacağız?
arkadaşlar ben bugün gittim büroya kılavuz gelmicekmş evlere.gerekli evraklarda 20sinde belli olcakmıs beklicess anlıcanızz

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle