- Tepki Skoru
- 0
tebrikler arkadaşım hoşgeldiniz başarılar:congratulationscut4bende aöf okul öncesi kazandımpuanım 399 sıralamam 19 binlerdeydi
![]()
tebrikler arkadaşım hoşgeldiniz başarılar:congratulationscut4bende aöf okul öncesi kazandımpuanım 399 sıralamam 19 binlerdeydi
![]()
arkadaşım keşke en yüksek puanınınızı yazsaysaydınız da bu kadar karışıklık çıkmasaydı neyse arkadaşım şimdi herkes rahatlar ve boşuna üzülmemiş olurarkadaşlar ben ygs-5puanından aldığını biliyordum o yüzden onu yazdım
ygs 383 küsür puanım
yİne bİ saÇmalik var arkadaŞlar Ösym enson 385,307 İle kapatmiŞ kremŞantİ 383 aldim dİyo...arkadaşlar ben ygs-5puanından aldığını biliyordum o yüzden onu yazdım
ygs 383 küsür puanım
teşekkürler arkadaşım :congratulationscut4tebrikler arkadaşım hoşgeldiniz başarılar:congratulationscut4
Galadriel 17 bininciler bile örgüne yerleşemedi malesef.... ygs puanıyla öğrenci alan bölümlerin içinde en iyisi okulöncesi öğretmenliği olduğu için ve birde ortak alan olunca çok tercih edildi puanlarıda uçtu resmen ...2 yıllıklarada öncelikli yerleşme hakkı yeni mezunlarda olduğu için yerleşememişsindir sanırım.puanım 396 sıralamam 20.110 arkadaşlar.örgün istiyordum.dersane hocamla bilikte özene bezene tercih yaptık.önce 4 yıllıkları yazdım ardından 2 yıllık çocuk gelişimini,birkaç şehirde yazdım.en sonada açıköğretim yazmştım.4 yıllıklar gelmezse 2 yıllıklara kesin gözüyle bakarken açıköğretim geldi.hala sindiremedim arkadaşlar,2 sene hazırlandım bu sınava,ve karşılığı açıköğretim oldu.inş. bidaha hazırlanmak istiyorum ama umarım yine kötü bir sonuçla karşılaşmam.bir hata varmı gerçekten,dilekçe vermek bir işe yararmı?
benim de geçen sene sıralamam 20164tü arkadaşım ben de senin gibi özenen bezene yaptım tercihlerimi hatta 2.öğretim özür gruplarını bile tercih ettim ama en son tercihim aöf geldi resmen yıkılmıştım..puanım 396 sıralamam 20.110 arkadaşlar.örgün istiyordum.dersane hocamla bilikte özene bezene tercih yaptık.önce 4 yıllıkları yazdım ardından 2 yıllık çocuk gelişimini,birkaç şehirde yazdım.en sonada açıköğretim yazmştım.4 yıllıklar gelmezse 2 yıllıklara kesin gözüyle bakarken açıköğretim geldi.hala sindiremedim arkadaşlar,2 sene hazırlandım bu sınava,ve karşılığı açıköğretim oldu.inş. bidaha hazırlanmak istiyorum ama umarım yine kötü bir sonuçla karşılaşmam.bir hata varmı gerçekten,dilekçe vermek bir işe yararmı?
evet benimde sıralamam 19880 di bende büyük bir heyecanla yapmıştım ama bende hayal kırıklığına uğradımbenim de geçen sene sıralamam 20164tü arkadaşım ben de senin gibi özenen bezene yaptım tercihlerimi hatta 2.öğretim özür gruplarını bile tercih ettim ama en son tercihim aöf geldi resmen yıkılmıştım..
puanlara baktığımda 2puanla kaçırdığımı görünce iyice yıkıldım ama baktım ki okul öncesi öğretmenliğinde atama daha fazla oluyor gelecek vaadediyor o yüzden kendimi üzmemeye başladım..
etraftan açıköğretim okuduğumu duyunca küçümseyen bakışlar çok oldu ama aldırmadım(umarım sana da böle yapmıyorlardır ama genelde böyledir)..herkese puanla girdiğimi vs. vs. açıklamalar yapmak zorunda kaldım ama mutluyum kimseyi takmıyorum okulumu bitirip atamam olduğu zman görecek herkes diyee düşünüyorum..
amaan ne çok konuştummm
bence atamalar bu kadar çokken yıl kaybetmeden okulunu bitrmeye ve atanmaya bak..![]()
arkadaşım gele gele açıköğretim gelmiş diyorsun ama bence sen yat kalk iki yıllık gelmeyipte dört yıllık açık öğretim okul öncesi öğretmenliği gelmiş dua et . iki yıllığı bitirince lise mezunundan farkı olmayacaktı ama şimdi dört yıl sonra resmi olarak okul öncesi öğretmeni olacaksın iki yıllık mezun olsan usta öğreticilikten ileriye gidemezsin ha ama yok geçiş yapacaktım falan diye bilirsin ama oda bir ihtimal kesin bir bölüm varken neden işi riske alasınki hem açık öğretimi böyle küçümsemenide hiç yakıştıramadım.burada bir süre insan normal örgüne gidecek puana sahip olmasına rağmen tek tercih olarak açıköğretimi yazdı neden çünkü örgünde okuma imkanı yoktu.açıköğretimde zaten bu yüzden açılmış bir bölümdür.puanlarıda azımsanacak puanlar değil.puanım 396 sıralamam 20.110 arkadaşlar.örgün istiyordum.dersane hocamla bilikte özene bezene tercih yaptık.önce 4 yıllıkları yazdım ardından 2 yıllık çocuk gelişimini,birkaç şehirde yazdım.en sonada açıköğretim yazmştım.4 yıllıklar gelmezse 2 yıllıklara kesin gözüyle bakarken açıköğretim geldi.hala sindiremedim arkadaşlar,2 sene hazırlandım bu sınava,ve karşılığı açıköğretim oldu.inş. bidaha hazırlanmak istiyorum ama umarım yine kötü bir sonuçla karşılaşmam.bir hata varmı gerçekten,dilekçe vermek bir işe yararmı?
evet canım benim öyle olurevet benimde sıralamam 19880 di bende büyük bir heyecanla yapmıştım ama bende hayal kırıklığına uğradımaynen dediğin gibi o küçümseyici bakışlarla banada bakmaya başladılar
soru yağmuruna tutuyorlar böyle oluncada insan ister istemez umursuyor
![]()
içini dökmüşsünarkadaşlar şu küçümseyen gözlerle bakan kişilere aldırmayın diplomayı aldığınızda atamada bir farkınız varmı yok atandıkta sonra maaş farkınız olacakmı hayır.zaten bu küçümseyen gözlerle bakanlar ya bu bölümden yada bu sınavlardan bi haber olup sadece kalıplaşmış olarak yok mühendis olsaydın yok doktor olsaydın diyen zihniyetlerdirki bunları çok takmayın konuşsunlar siz aldırmayın yeter. ya da kazanamayanlar konuşur ki bunlara da kedi ulaşamadığı ete mırdar dermiş.bi kesimde vardırki örgünde okuyan onlarada kulak asmayın çok büyük bir iş başardıklarını sanan insanlar olurlar onlarda açıköğretimden mezun olanlarda sonuçta mezun olunca hepiniz aynı şartlara sahip olacaksınız hem açık okuyanların çalışma hakkı var örgündekilerin böyle hakkıda yok.. ha banada şimdi bazıları diyebilr örgün okuyamadığın için sende şimdi kedi ulaşamadığı ete mırdar dermiş gibi örgündekilere laf söylüyorsun.ama ben zaten örgün olarak dört yıllık bir lisans mezunuyum şuan bu senede aöf okul öncesi kazandımki başa hiç bir bölümü tercih etmedim sadece tek tercih aöf okul öncesi öğretmenliği.. ve bu bölümünde okuyanlar ve okuyacak olanlar gurur duysun laf söyleyenlerde lafın altında kalmayın.puansa bizlerde yüksek puanlarla giriyoruz.yattığımız yerden bu bölüme girmedik...ayy valla çok konuştum galiba biraz çoştum bu gece)))