Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Karadenizzz...

Tepki Skoru
0
bende 69 puanımla trabzon rize giresun artvin yazmayı düşünüyorum gümüşhanede sözleşmeli çalışıyorm 26. terihte kararsızım çünkü her an geçen yılki gibi bir sürpriz olabilir geçen yıl yararlanamadık belki bu yıl şansbize güler..Hepimiz için hayırlıs olsun arkadaşlar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 76,79 ve 80 alan 3 arkadaşımın ilt tercihlerinin trbzon olacağını sanıyorum.3 ü de ktü yüksek lisansına kabul edildi.

Tepki Skoru
0
Bilemiyorum da arkadaşlar Benn hala verilen bu kadroya inanamıyorum ya..o kadar yayınlandı pilott iller arttı valla hala kabullenemiyorum bu kadar alımı..Giresun eynesili falan hiçç bilmiyoum hocamm ama merkez ilçe galiba en azından ulaşım derdi falan olmazz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar atama tercihim.com buraya üye olup tercihlerimizi kaydedelim.tercihlerimizi bilirsek öü tercih yapmayız.

Tepki Skoru
0
ugurlu hocam puanlar nedir bilgi verseniz de ölü tercihlerde bulunulmasa
cevaplamakta geç kaldım biraz ama nesibe hocam bahsettiğim birkaç arkadaşımın puanları sizinki kadar değil yine ben dahil :) o yüzden ölü tercih yapan siz olmazsınız tabi bizimkilere göre. yalnız internet olanağı olmayan veya olup da bu gibi forumlardan haberi olmayan adaylar da var. sizin 76 gibi güzel bi puanınız var bence şansınız çok fazla inşallah istediğiniz yer olur

Tepki Skoru
0
hocam biz de bunun çerçevesini öğrenmek için açtık konuyu puanlarınızı da yazarsanız daha sağlam bilgi edinmiş oluruz...
zehra hocam forumlarda çok astronomik puanlar dolanıyo. taktir edersiniz ki sanal ortamdan sağlam bilgi edinmek baya zor.

Tepki Skoru
0
cevaplamakta geç kaldım biraz ama nesibe hocam bahsettiğim birkaç arkadaşımın puanları sizinki kadar değil yine ben dahil :) o yüzden ölü tercih yapan siz olmazsınız tabi bizimkilere göre. yalnız internet olanağı olmayan veya olup da bu gibi forumlardan haberi olmayan adaylar da var. sizin 76 gibi güzel bi puanınız var bence şansınız çok fazla inşallah istediğiniz yer olur
hayırlısı olur inş bakalım bekleyip görecegiz onaylattım bugün tercihlerimi de artık geriisi allaha kalmıs inş herkes atanır

Tepki Skoru
0
samsun ve ordu düşünenler lütfen paylaşalımm puanlarımızla birlikte..benim puanım 72.

Tepki Skoru
0
ben Samsun yazmayı düşünüyorum hocam Havza ve Alaçam yazabilirim ama Samsun yazan da çok fazla malesef benim de puanım 73

Tepki Skoru
0
evet hocam çok var yazan ama puanlarımızı bilirsek ölü tercih yapmamış oluruz en azından..ben çarşamba ve civarı düşünüyorum samsundan havza tarafını yazmayacağım.bide ben sözleşmeliyim ordu 72 nin altına düşermi acaba...kendi okulum olurmu acaba..

Tepki Skoru
0
bence düşer hocam köyleri falan kaç tane alıyor bilmiyorum ama düşer gibi geliyor. hayırlısı olur inşallah.

Tepki Skoru
0
inşallah hocam ordu 22 kontenjan.ben ilk bir iki tercihimi samsun yapmayı düşünüyorum sonra kendi okulumu yazıcam.hayırlısı olsun hakkımızda

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben zonguldaklıyım, tercih edecek arkaşlardan merak ettikleri olan varsa cevaplayabilirim....

Tepki Skoru
0
Bilemiyorum da arkadaşlar Benn hala verilen bu kadroya inanamıyorum ya..o kadar yayınlandı pilott iller arttı valla hala kabullenemiyorum bu kadar alımı..Giresun eynesili falan hiçç bilmiyoum hocamm ama merkez ilçe galiba en azından ulaşım derdi falan olmazz
arkadaşım ben eynesil geliniyim.şu an sakaryadayım.güzel yol ve deniz kenarı küçük bir ilçe.çok güzel bir yer inşallah atanırsınız.bende bu yıl 4.sınıftayım.ben trabzon vakfıkebirliyim.vakfıkebirde benim okuduğum ilkokulun anasınıfı açık görünüyor.tavsiye ederim çok güzel bir yer.rabbim yardımcınız olsun seneye inşallah bende böyle tatlı telaş içinde olacam.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle