amin inşallah...hayırlısı inş herkes istedigi yere atanır
amin inşallah...hayırlısı inş herkes istedigi yere atanır
hocam biz de bunun çerçevesini öğrenmek için açtık konuyu puanlarınızı da yazarsanız daha sağlam bilgi edinmiş oluruz...karadenizi yazacak çok kişi var tanıdığım ben dahil
cevaplamakta geç kaldım biraz ama nesibe hocam bahsettiğim birkaç arkadaşımın puanları sizinki kadar değil yine ben dahilugurlu hocam puanlar nedir bilgi verseniz de ölü tercihlerde bulunulmasa
zehra hocam forumlarda çok astronomik puanlar dolanıyo. taktir edersiniz ki sanal ortamdan sağlam bilgi edinmek baya zor.hocam biz de bunun çerçevesini öğrenmek için açtık konuyu puanlarınızı da yazarsanız daha sağlam bilgi edinmiş oluruz...
hayırlısı olur inş bakalım bekleyip görecegiz onaylattım bugün tercihlerimi de artık geriisi allaha kalmıs inş herkes atanırcevaplamakta geç kaldım biraz ama nesibe hocam bahsettiğim birkaç arkadaşımın puanları sizinki kadar değil yine ben dahilo yüzden ölü tercih yapan siz olmazsınız tabi bizimkilere göre. yalnız internet olanağı olmayan veya olup da bu gibi forumlardan haberi olmayan adaylar da var. sizin 76 gibi güzel bi puanınız var bence şansınız çok fazla inşallah istediğiniz yer olur
arkadaşım ben eynesil geliniyim.şu an sakaryadayım.güzel yol ve deniz kenarı küçük bir ilçe.çok güzel bir yer inşallah atanırsınız.bende bu yıl 4.sınıftayım.ben trabzon vakfıkebirliyim.vakfıkebirde benim okuduğum ilkokulun anasınıfı açık görünüyor.tavsiye ederim çok güzel bir yer.rabbim yardımcınız olsun seneye inşallah bende böyle tatlı telaş içinde olacam.Bilemiyorum da arkadaşlar Benn hala verilen bu kadroya inanamıyorum ya..o kadar yayınlandı pilott iller arttı valla hala kabullenemiyorum bu kadar alımı..Giresun eynesili falan hiçç bilmiyoum hocamm ama merkez ilçe galiba en azından ulaşım derdi falan olmazz