okudum bu şaşırılacak bir haber değil bilinen birşey açık var atama yok atama yoksa ücretli çok ellerindekilerle idare edecekler işte biz ne kadar müracaat etmesekte onlar ellerinde ki lerle ve de edinecekleriyle yola devam edecekbirde arkadaşlar şu samsun meb in duyurular bölümündeki güncel haberi okurmusunuz
t.c. Samsun il milli eğitim müdürlüğü web sitesi
Bende böyle birşey duydum tabiki her duyduğumuz doğru diye birşey yok ama hani ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler ya o misal vardır bence bi doğruluk payı. Yerleştirmeler yapılınca açık nerede nekadar netleşecek ve şubatta herkes yerleştirilecek diye duydum ben kpss kursuna gidiyorum ve sınıfta herkes sen telaş yapma boşuna diyor herkes bize bu sene altın çağınız , seneyede çok yüksek alamasanızda 60larla kesin yerleşirsiniz diyorlar[/QU
ARKADAŞIM PUANIN KAÇ
bence en fazla 1500 olacak zaten ücretli çalıştırıolar boşalan yerlerede en kısa zaman da sözleşmeli yollar kadrolu puanı en fazla 65-68 arası kalır alınan sözleşmelide ise 45 falan düşerarkadaşlar bu alımda sizce kadro sayısı kaç olur,puanlar kaçta kalır tahmini olan varmı?
bu atamaların hepsi kadrolu on bin kadrolu atama yazıyo haberde sanırım önce 75 80 puanla hala kadro bekleyenler ve uzun zamandır bekleyenler var onlar geçer daha sonra biz 65 75 arası olanlar 60 ın altına pek düşeceğini sanmıyorum ama yinede boş kadro kalırsa yeni alacaklarınıda kadrolu alırlar çünkü nimet çubukcu artık sözleşmeli almayacaklarını söylemişti demekki bu şekilde herkesi kadroya geçircekBen de sadece gördüğüm haberi paylaşıyorum
fakat sözleşmelilerden boşalan kadroya yeni atamaların yapılacağını söylemişti çubukçu hatta bu konuyla ilgili maliye ile görüşmelerin devam ettiğini söylemişti olabilir ne den olmasın
bence de kadrolu alım 68 de kalacakbu atamaların hepsi kadrolu on bin kadrolu atama yazıyo haberde sanırım önce 75 80 puanla hala kadro bekleyenler ve uzun zamandır bekleyenler var onlar geçer daha sonra biz 65 75 arası olanlar 60 ın altına pek düşeceğini sanmıyorum ama yinede boş kadro kalırsa yeni alacaklarınıda kadrolu alırlar çünkü nimet çubukcu artık sözleşmeli almayacaklarını söylemişti demekki bu şekilde herkesi kadroya geçircek