Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kadroya geçen sözleşmelilerin yerine yeni sözleşmeli atama olacak

Tepki Skoru
0
Evet arkadaşlar son haber bu yapılan atamalardan boşalacak olan kadroya yeni atamalar yapılacakmış..

Tepki Skoru
0
Memurlar biz söylüyorsa yalandır. geçen haftalarda da kocaman bir başlık attı. KASIMDA ATAMA YOK diye.. hıı... noldu 3gün sonra milli eğitim açıkladı alım var .. hem başbakanda söyledi yeni atama.. nerden çıkıyo bu yok sözleşmeliler kadroya geçecek yok tekrar hemen ardından sözleşmeli alınacak. meb böyle birşey söylemediki bence inanmayalım..

Tepki Skoru
0
pekı ne olacak şimdi.. tamam atama war kasımda hem de 10 bın az bı sayı dııl bu.. sımdı atanmayı beklenen ben we ben gıbı bı suru arkadas war... sımdı kadrolu olcak dıe bız atanamıcak mıyız bu 49-55 puanlılar... nedır yanıı...kafamız ıyıca karıstı... madem sozlesmelıler kadroya gececek we onları kadroları bosalacak o zaman bızlerde sozlesmelı olarak onların yerıne gecbılcegız bu anlam cıkıo degıl mı??... ınancımı kaybetmelı mıyım yoksa hala atanacagım ben dıe umıdımı kaybetmemelı mıyım???...

Tepki Skoru
0
Ben de sadece gördüğüm haberi paylaşıyorum
fakat sözleşmelilerden boşalan kadroya yeni atamaların yapılacağını söylemişti çubukçu hatta bu konuyla ilgili maliye ile görüşmelerin devam ettiğini söylemişti olabilir ne den olmasın

Tepki Skoru
0
Kaldıki kasım da atama yok haberini sendikaların 28 ekim de çubukçu ile yaptığı görüşmeden sonra bütün her haber sitesin de geçti sadece memurlar biz de değil..

Tepki Skoru
0
Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu alımda sizce kadro sayısı kaç olur,puanlar kaçta kalır tahmini olan varmı?

Tepki Skoru
0
Bende böyle birşey duydum tabiki her duyduğumuz doğru diye birşey yok ama hani ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler ya o misal vardır bence bi doğruluk payı. Yerleştirmeler yapılınca açık nerede nekadar netleşecek ve şubatta herkes yerleştirilecek diye duydum ben kpss kursuna gidiyorum ve sınıfta herkes sen telaş yapma boşuna diyor herkes bize bu sene altın çağınız , seneyede çok yüksek alamasanızda 60larla kesin yerleşirsiniz diyorlar

Tepki Skoru
0
Bende böyle birşey duydum tabiki her duyduğumuz doğru diye birşey yok ama hani ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler ya o misal vardır bence bi doğruluk payı. Yerleştirmeler yapılınca açık nerede nekadar netleşecek ve şubatta herkes yerleştirilecek diye duydum ben kpss kursuna gidiyorum ve sınıfta herkes sen telaş yapma boşuna diyor herkes bize bu sene altın çağınız , seneyede çok yüksek alamasanızda 60larla kesin yerleşirsiniz diyorlar[/QU
ARKADAŞIM PUANIN KAÇ

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu alımda sizce kadro sayısı kaç olur,puanlar kaçta kalır tahmini olan varmı?
bence en fazla 1500 olacak zaten ücretli çalıştırıolar boşalan yerlerede en kısa zaman da sözleşmeli yollar kadrolu puanı en fazla 65-68 arası kalır alınan sözleşmelide ise 45 falan düşer

Tepki Skoru
0
Benim puanım düşük 38 sınavda rahatsızlandım ama yinede bukadar şansımız var diyorlarsa kimse ümit kaybetmesin

Tepki Skoru
0
bence en doğrusu çalışmak eylül atamasında istediğimiz gibi atanmak

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende bugün ist. il milli eğitim müdürlüğünü aradım adam bana kadrolu alım yeni alım olacak kadroluda pek şansın olmaz ama sözleşmelilerden açılan yerlere sözleşmeli atama olabilir aynı ekimdeki gibi dedi

Tepki Skoru
0
Ben de sadece gördüğüm haberi paylaşıyorum
fakat sözleşmelilerden boşalan kadroya yeni atamaların yapılacağını söylemişti çubukçu hatta bu konuyla ilgili maliye ile görüşmelerin devam ettiğini söylemişti olabilir ne den olmasın
bu atamaların hepsi kadrolu on bin kadrolu atama yazıyo haberde sanırım önce 75 80 puanla hala kadro bekleyenler ve uzun zamandır bekleyenler var onlar geçer daha sonra biz 65 75 arası olanlar 60 ın altına pek düşeceğini sanmıyorum ama yinede boş kadro kalırsa yeni alacaklarınıda kadrolu alırlar çünkü nimet çubukcu artık sözleşmeli almayacaklarını söylemişti demekki bu şekilde herkesi kadroya geçircek

Tepki Skoru
0
bu atamaların hepsi kadrolu on bin kadrolu atama yazıyo haberde sanırım önce 75 80 puanla hala kadro bekleyenler ve uzun zamandır bekleyenler var onlar geçer daha sonra biz 65 75 arası olanlar 60 ın altına pek düşeceğini sanmıyorum ama yinede boş kadro kalırsa yeni alacaklarınıda kadrolu alırlar çünkü nimet çubukcu artık sözleşmeli almayacaklarını söylemişti demekki bu şekilde herkesi kadroya geçircek
bence de kadrolu alım 68 de kalacak

Tepki Skoru
0
Evet arkadaşlar kadro 65 in altına kesinlikle düşmez.Ortalama 2 bin kişi alsalar 72 civarlarında kalan kadro ancak 65 lere düşer. 7 puanlık bir düşüş olacak o da puan başına ortalama bin kişi demek. Yani her bin kişi kadroya geçtiğinde 1 puan düşecek.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim puanım 71 ve şuan sözleşmeli çalışıyorum çorum veya yakın bir yere kadro istiyorum ama kasımda zor gibi şubatı beklesem mi diye düşünüyorum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle