bence geçersinarkadaşlar benim puanım 71 ve şuan sözleşmeli çalışıyorum çorum veya yakın bir yere kadro istiyorum ama kasımda zor gibi şubatı beklesem mi diye düşünüyorum
bu alımlarda bizden çok az alınacakmış, kadro biraz zor gibi görünüyor, ben de 72 küsür aldım ama yazdığım sözleşmeli yerlere de 77 ve 78 ler ile atanmışlar. 80 larde bile sözleşmeli atananvar. alan bazında sıralama verişlmediği için herkez korkudan sözleşmeli yazdı. 72 ile kadrolu atananların yanında 80 lar ile sözleşmeli atananlar şimdi sadece kadroluya müracat edecek. ayrıca yüksek not alıp atanamayanlar 21 işaretlemeden ve tek ders yüzünden mezun olamayanları falan hesaplarsak 75 lerde kalır. 1500 alım için diyorum ama. sözleşmeli alımlarda ise 30 larda kalır.bence geçersin
ya aslına bakarsan inşallah haklı bir sıralama yaparlar bu seferde 80 liler falan geçeler kadroya bizden önce onların hakkı ne diyim bence 62ye kadar düşer herkesin işine yaradı bu on bin meselesi ama çok saçma sapan şekilde ilerliyo işler hiç beklenmedik şeyler oldu açıkçası 35 alanlarda kadroya geçerse ben pek şşırmıycam artıkbu alımlarda bizden çok az alınacakmış, kadro biraz zor gibi görünüyor, ben de 72 küsür aldım ama yazdığım sözleşmeli yerlere de 77 ve 78 ler ile atanmışlar. 80 larde bile sözleşmeli atananvar. alan bazında sıralama verişlmediği için herkez korkudan sözleşmeli yazdı. 72 ile kadrolu atananların yanında 80 lar ile sözleşmeli atananlar şimdi sadece kadroluya müracat edecek. ayrıca yüksek not alıp atanamayanlar 21 işaretlemeden ve tek ders yüzünden mezun olamayanları falan hesaplarsak 75 lerde kalır. 1500 alım için diyorum ama. sözleşmeli alımlarda ise 30 larda kalır.
arkadaşım iyi düşün iyi olsun.....hakkınızda hayırlısı.....benım puanım 46 400 ve hıc umudum yok her kafadan bıses cıkıyor hadı hayırlısı