- Tepki Skoru
- 0
nevşehir kırşehir tokat çankırı konya yapcam ben de . herkese kolay gelsin
Hocam siz bence diğer atamayı bekleyin ben araştırdım biraz bu sene ortalık çok karışık puanınızı arada heba etmeyin.
arkadaşım peki ikinci bölgedeki illerin merkezi bile doğu görevimi sayılıyo bi bilginiz var mı acabaarkadaşlar, şu zorunlu hizmetle ilgili mesajlarınızı okudum. eşim 4 sene önce konyada 1. bölgede çalışıyordu. burada 4. yılı bitince mecburen (kendisi tercih bile yapmadan) 2. bölge gümüşhaneye gönderildi. ama eşim kadrolu öğrtmen. sözleşmelilerde sanırım istediğin kadar kalınıyor .. bilginize.
Hocam bende yapacağım.Puanım 64..Hepsini doğu yapıyorum zaten.Kesinleştirdiğinizde bikaç okul ismi verirmisiniz yazmıyım onları.Gerçe ben bikaç tane seçtim onlarda da 3-4 alım vardı yine de ölü tercih olmasın.Şimdiden teşekkürler...arkadaşlar benim puanımda 78,790 batman merkez ve mardin merkez yazıyorum başka tercih edecek arkaşalar varmı batman ve mardini hepinize kolay gelsin
valla arkadaşım yazdığın yere bağlı ama çok düşük bi iht. bence büyük ihtimal atanırsın ben napacağımı bilemiyorum bende 81 küsür kadrolumu sözleşmelimi yazsam bilemedim...sen hangi illeri düşünüyosun
gamzelim88 valla ben batmandaki tüm kadroluları yazdım ama hepside anaokulu sözleşmeli yazdığım yerler genelde ilköğretim batmanı hiç görmedim hayatımda zaten egeliyim ama mecburiyetten yazıyorum orayı çocuklar hakkında bilgim yok malesefHocam bende yapacağım.Puanım 64..Hepsini doğu yapıyorum zaten.Kesinleştirdiğinizde bikaç okul ismi verirmisiniz yazmıyım onları.Gerçe ben bikaç tane seçtim onlarda da 3-4 alım vardı yine de ölü tercih olmasın.Şimdiden teşekkürler...
Bu sırada Tekirdağ'dan oralara gidip nasıl bi yaşam sürcem bilmiyom ama tutsunda..Birara durdum ve düşündüm ben hiç çocukları düşünmüyorum nasıllar?ilk görevim olcak ama hiç heyecanlı değil(ne hale düştük beee
Ben sözleşmeli yazıyom 2 tercih yapıcam.Toki dumlupınar bide İMKB.Eğer bunlarsa söylersin..gamzelim88 valla ben batmandaki tüm kadroluları yazdım ama hepside anaokulu sözleşmeli yazdığım yerler genelde ilköğretim batmanı hiç görmedim hayatımda zaten egeliyim ama mecburiyetten yazıyorum orayı çocuklar hakkında bilgim yok malesef