Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

KaÇ puanla nereyİ İstİyoruz?

Tepki Skoru
0
nevşehir kırşehir tokat çankırı konya yapcam ben de . herkese kolay gelsin

Tepki Skoru
0
Hocam siz bence diğer atamayı bekleyin ben araştırdım biraz bu sene ortalık çok karışık puanınızı arada heba etmeyin.

hocam belki doğru diyosunuz ama 2 ayda az bi süre değil kadroluda istiyordum ama devletimiz saolsun bazı şehirlere bi tane bile kadro vermemiş resmen doğuya gitmemiz için emrivaki yapılmış..artık kadrolu sözleşmeli bakmıyorum sadece istediğim yerler olsun istiyorum sonuçta sevmediğim bi yerde kadrolu olmaktansa sevdiğim bi yerde sözleşmeli çalışırım....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar, şu zorunlu hizmetle ilgili mesajlarınızı okudum. eşim 4 sene önce konyada 1. bölgede çalışıyordu. burada 4. yılı bitince mecburen (kendisi tercih bile yapmadan) 2. bölge gümüşhaneye gönderildi. ama eşim kadrolu öğrtmen. sözleşmelilerde sanırım istediğin kadar kalınıyor .. bilginize.
arkadaşım peki ikinci bölgedeki illerin merkezi bile doğu görevimi sayılıyo bi bilginiz var mı acaba

Tepki Skoru
0
arkaşdaşlar puanlarınız çok güzeel..inş sözleşmeli de yerleşseniz en kısa zamanda kadrolu olursunuz..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim puanımda 78,790 batman merkez ve mardin merkez yazıyorum başka tercih edecek arkaşalar varmı batman ve mardini hepinize kolay gelsin

Tepki Skoru
0
konya karaman yozgat kütahya afyon .... iç anadolu ege karışık bişeyler yapacam...

arkadaşlar kesinleşince puanınızla birlikte yazarsanız ii olur..

tşkler...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar puanım73.9 samsunun ilçeleriyle başlamayı düşünüyorum merkez zaten ölü tercih olur

Tepki Skoru
0
benim eskişehir hayallerim suya düştü desenize :( diğer tercihlerim kütahya en başta arkadaşlar.merkez tavşanlı emet var mı yazacak olan?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba....herkes hakkında hayırlıdsı öncelikle....birbirimizden haberimiz olursak kendimizin önünü kesmeyiz...ben 79 ile zile turhal pazar tokat yazacağım ..ilk tercih zile huseyin gaziii..

Tepki Skoru
0
pegem akademiye göre 74,724 alan kişi 1488. sıradaymış

Tepki Skoru
0
evet rosebahar nevşehir ürgüp yazacam sizin puan kaç

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 84 üzerinde eskişehir tercih edicekler yardımcı olursanız sevinirim, 20 tercihimizi boşa kullanmayalım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim puanımda 78,790 batman merkez ve mardin merkez yazıyorum başka tercih edecek arkaşalar varmı batman ve mardini hepinize kolay gelsin
Hocam bende yapacağım.Puanım 64..Hepsini doğu yapıyorum zaten.Kesinleştirdiğinizde bikaç okul ismi verirmisiniz yazmıyım onları.Gerçe ben bikaç tane seçtim onlarda da 3-4 alım vardı yine de ölü tercih olmasın.Şimdiden teşekkürler...
Bu sırada Tekirdağ'dan oralara gidip nasıl bi yaşam sürcem bilmiyom ama tutsunda..Birara durdum ve düşündüm ben hiç çocukları düşünmüyorum nasıllar?ilk görevim olcak ama hiç heyecanlı değil:((ne hale düştük beee

Tepki Skoru
0
valla arkadaşım yazdığın yere bağlı ama çok düşük bi iht. bence büyük ihtimal atanırsın ben napacağımı bilemiyorum bende 81 küsür kadrolumu sözleşmelimi yazsam bilemedim...sen hangi illeri düşünüyosun

ben ısparta kütahya samsun sivas gibi yerleri düşünüyorum çıkardım bişiler. merkez yazmayı düşünüyorum ama emin olamıyorum. sanırım sonlara doğru bi kaç tane sözleşmeli yazacağım. sen nereleri yazmayı düşünüyorsun???

Tepki Skoru
0
benim 78 kahramanmaraş banko da diğerlerine karar veremedim

Tepki Skoru
0
Hocam bende yapacağım.Puanım 64..Hepsini doğu yapıyorum zaten.Kesinleştirdiğinizde bikaç okul ismi verirmisiniz yazmıyım onları.Gerçe ben bikaç tane seçtim onlarda da 3-4 alım vardı yine de ölü tercih olmasın.Şimdiden teşekkürler...
Bu sırada Tekirdağ'dan oralara gidip nasıl bi yaşam sürcem bilmiyom ama tutsunda..Birara durdum ve düşündüm ben hiç çocukları düşünmüyorum nasıllar?ilk görevim olcak ama hiç heyecanlı değil:((ne hale düştük beee
gamzelim88 valla ben batmandaki tüm kadroluları yazdım ama hepside anaokulu sözleşmeli yazdığım yerler genelde ilköğretim batmanı hiç görmedim hayatımda zaten egeliyim ama mecburiyetten yazıyorum orayı çocuklar hakkında bilgim yok malesef

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 0542 898 8290 numaradan yaklasık sıralamanızı öğrenebiliosunuz.ben bi siteden okudum aradım,beklediim yaklaşık sıralamayı soledıler.bence sormakla bişi kaybetmezsınız.adama mebin bi sıralama acıklamadıklarını pekı ınların nasıl sıralamayı bıledıklerını sordum,dersanelerin turkıye geneli sınavlarına gırenlerın tc kımlık numaralarını kullanarak kendılerı ı sıralama yapmıslar.turkıye genelı sınava gırmeyen bırının puanı doal olarak sıralama da gozukmeyebılır.

Tepki Skoru
0
gamzelim88 valla ben batmandaki tüm kadroluları yazdım ama hepside anaokulu sözleşmeli yazdığım yerler genelde ilköğretim batmanı hiç görmedim hayatımda zaten egeliyim ama mecburiyetten yazıyorum orayı çocuklar hakkında bilgim yok malesef
Ben sözleşmeli yazıyom 2 tercih yapıcam.Toki dumlupınar bide İMKB.Eğer bunlarsa söylersin..:))İnş atanırsın busırada bi arkadaşımda 78 aldı kadroluları yazıyor batmandan bikaçtane.inş denk gelmez.Allah hepimize kolaylık versin.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de 81.588 ile giresun rize yazmayı düşünüyorum genelde merkez ve kadrolu sizce hepsi merkez ya gelir mi sizce ya

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle