osmangazi ve yıldırımdan düşünüyorum bende siz hangi okulu yazmayı düşünüyorsunuz ben buralardaki kontenjanı fazla olan yerleri öncelikli olarak düşünüyorum
arkadaşlar bende osmangazi, yıldırım, gürsu ve nilüfer i yazıcam okullara daha karar vermedim ama bence dusundgmuz okulları da yazalım ki ölü tercih olmasın
bursanın osmangazi ve yıldırımda bulunup kontenjanı fazla olan 2 okul vardı ben oraları düşünüyorum şimdi hatırlamıyorum isimlerini ama listede görebilirsiniz arkadaşlar bu puanlarla bursaya atanabilir miyiz acaba 70 in üstünde atanamayan var mıdır
ben 58 akadaşım 67 aldı istanbul duce kocaeli çevresi düşünüyoruz.geen atamada atanmayan 70-65 arası puanlular varmı.hangi il hangi ilçe kaç puanla kapatmış bilinmiyor.puan yogunlugumuz nasıl.21 tercihi işaretleeme konusunda ne düşünüyoorsunuz.
72 ile şile,71 batmanatandılar bildilklerim.ben 58 ,ouan aldım marmara karadeniz dogu yazacam 21 işaretleyecem.64 alan arkadaşım akdeniz yazacak 67 arkadaşım var.marmara düşünüyor.69 70 ve üstü acıkta olanvarmı.urfa antep,yogunluk olaakmı.