Sayin zonguldak80, atama sonuclari normal sartlarda 25 eylul ogleden sonra belli olacak, 4 gun sonra, neden bu kadar telaslisiniz? sanirim siz de benim gibi sabirsiz ve tezcanli 1 kisilige sahipsiniz 🙂zonguldak80 şunu yazdı:Puanim 40 tercİh yaptim atanabİlİrmİyİm?lÜtfen cevap verİn.
21. tercih isaretlediniz sanirim, atanma sansiniz matematiksel olarak soyle mumkun olabilir, tercih yapan her 3 kisiden biri 21 isaretlemezse ve bu kisiler atanamazsa size sira gelebilir (yaklasik bir tahmin ama oldukca yaklasik 🙂 )
sizce sizden puani yuksek her 3 kisiden biri yanlis tercih yapar mi yada ben bu atamada gitmesem de olur diye dusunebilir mi?
bu atamadan sonra kasim yada subatta hasbel kadar 4-5 bin kadar sozlesmeli alinirsa atanma sansiniz iyice yukselebilir
not: hersey tahmin, yardimci olmak icin, yardimci olmuyorsa unutun dediklerimi
bursa merkez ilçelerde kontenjan 70-80 gibi...bertolocci şunu yazdı:arkadaşlar ben yeni atanan madurlardanım tekrar sözleşmeli tercih yapamıcam.bursalıyım lütfen sölermisiniz bursa kaç kontenjan
karacebey kemalpaşa inegölde de epey kontenjan var toplam 140 gibi. Bursalı olmayanlar için bu ilçeler daha uygun kira filan açısından ama tercih sizin yinede...