Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

KaÇ puanla nereyİ İstİyoruz?

Tepki Skoru
0
40 YAŞ SINIRINDA DEĞİLİM.KPSS PUANIM 40 ALTINDA.TERCİH YAPTIM.NE OLUR BİRŞEYLER YAZIN. ATANMA ŞANSIM NEDİR?DÜŞÜNMEKTEN İŞTE BÖYLE OLDUM.ssaassrrre

Tepki Skoru
0
Puanim 40 tercİh yaptim atanabİlİrmİyİm?lÜtfen cevap verİn.
Sayin zonguldak80, atama sonuclari normal sartlarda 25 eylul ogleden sonra belli olacak, 4 gun sonra, neden bu kadar telaslisiniz? sanirim siz de benim gibi sabirsiz ve tezcanli 1 kisilige sahipsiniz :)

21. tercih isaretlediniz sanirim, atanma sansiniz matematiksel olarak soyle mumkun olabilir, tercih yapan her 3 kisiden biri 21 isaretlemezse ve bu kisiler atanamazsa size sira gelebilir (yaklasik bir tahmin ama oldukca yaklasik :) )

sizce sizden puani yuksek her 3 kisiden biri yanlis tercih yapar mi yada ben bu atamada gitmesem de olur diye dusunebilir mi?

bu atamadan sonra kasim yada subatta hasbel kadar 4-5 bin kadar sozlesmeli alinirsa atanma sansiniz iyice yukselebilir

not: hersey tahmin, yardimci olmak icin, yardimci olmuyorsa unutun dediklerimi

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar benim puanım 52.284 bursalıyım ama bursadan tercih yapmak biras ölü olur die düşünüyorum.ama yenişehirde 4 tane okul var hepside köy baktım ulaşımlarıda i deil sizce yazmalımıyım:?oralar olurmu dersiniz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben yeni atanan madurlardanım tekrar sözleşmeli tercih yapamıcam.bursalıyım lütfen sölermisiniz bursa kaç kontenjan
bursa merkez ilçelerde kontenjan 70-80 gibi...
karacebey kemalpaşa inegölde de epey kontenjan var toplam 140 gibi. Bursalı olmayanlar için bu ilçeler daha uygun kira filan açısından ama tercih sizin yinede...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben yıldırım emirbuhari okulunda çalışıyorum yanıma ücretli öğretmen verdile onun yerine atama varmı acaba benim okul açık görünüyormu söylermisiniz

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar başka yazacak yok mu ankarayı,lütfen cevap yazın.

Tepki Skoru
0
evet hocam diğer forum sayfasınada yazdım sizin bahsettiğiniz okul bursa yıldırım emirbuhari ilköğretim okuluysa eğer ki açık gözüküyor..

Tepki Skoru
0
puanım 59.159 6 tane ağrı 4 tane ığdır 1 tanede ardahan yazdım ayrıca 21.tercihimi de işaretledim inşallah birinden biri olur...

Tepki Skoru
0
benim puanımda 59.159 ilk iki tercihime bursa iznik yazdım biri merkez biri köy üçüncü tercihimde nilüfer ama puanım düşük olduğu için pek ümidim yok açıkcası son 11 tercihim doğudan yaptım ve 21. tercihi işaretledim büyük birihtimalle oralardan biri olacak...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar eskişehir cemalettin sarar i.ö.o. açık göstermiş mi? şimdiden tşk:congratulationscut4

Tepki Skoru
0
adanana adıyaman duşünen varmı arkadaşlar düşünüyorsanız kaç puanla başvuracaksınız

Tepki Skoru
0
Ceyhandaki okullardan 10 tanesini yazmayı düşünüyorum,Adıyaman gölbaşındanda 3 okul yazmayı düşünüyorum puanım 64,499 sizin puanınız kaç hocam

Tepki Skoru
0
ya ankara 50 kişi alıo çok cesaret edilmiyo açıkcası ama 69 a gelir heralde artık :D

Tepki Skoru
0
inş. hocam eşimi çocuğundan ayırmak istemiyorum,belki benim durumumda olan bir sürü kişi var ama,şehir dışı olursa sanırım zor günler bizi bekliyor,neyse hayırlısı diyelim..

Tepki Skoru
0
gülşen55 arkadaşım teşşekür ederim ben o okuldayım forumdan biri gelirse yanıma sevinirim.diğer arkadaş içinde üzülürüm işsiz kalmak zor çünkü

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle