Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ismail koncuğa iletmek istedikleriniz.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
ARKADAŞLAR DÜN DEN BEİ 3 GÜNLÜK BİR TOPLANTI PROGRAMI İÇİN ANTALYADAYIM SENDİKA BAŞKANI İSMAİL KONCUK VE TÜM YÖNETİM EKİBİ BURADALAR. SİTEMİZLE İLGİLİ FAALİYETLERDEN BAHSETTİM KENDİSİNE OKULÖNCESİNİN SIKINTILARINDAN TABİKİ ÖĞretmen meseleleri kısmına yazdığınız sıkıntıları tek tek dile getirdim. sitemiz ve türk eğitim sen okulöncesine yön vermede ortak karar alma aşamasındadır. görüşmelerimiz netleştiği zaman gerekli açıklamayı forumumuzdan öğrene bilirsiniz.

farklı iletmek istediğiniz sıkıntılarınız var ise buradan paylaşa bilirsiniz takip edip kendisine ilk fırsatta ileteceğim.

Tepki Skoru
0
hocam yardımcı abla istiyoruz lütfen bunu da iletin..günde bir kerecik 15 dk mola:((

Tepki Skoru
0
tabiki çalışma saatlerinin yönetmelikle ne kadar kesin bir şekilde belirtilse de uygulamadaki sorunlar...sonra kesinlike teneffüs hakkımızın olması gerektiği olmuyorsa da ek derslerimizin diğer branşlardan özellikle sınıf öğretmenlerde fazla olması gerekliliği...bağımsız anaokullarının çok sıkı denetimden geçmesi gerektiği aksi takdirdde bu kadar çok para dönen okullarda müdürlerin çok fazla hak yiyor olması vs vs akılma gelen bunlar

Tepki Skoru
0
aslıhan hocam kesinlikle katılıyorum size..ve mantar gibi türeyen kreşlerin (izinsiz)acilen kapatılması gerektiği!!!

Tepki Skoru
0
sorunlarımızı dile getirdiğiniz için teşekkürler hocam 60saatlik kursların açılmasıyla öğretmen alımlarının azalacağını bu sorunada en kısa zamanda çözüm bulunmasınıda iletirseniz memnun oluruz.

Tepki Skoru
0
1. sertifika ile görevlendirmenin doğuracağı sıkıntıları iletirseniz sevinirim
2. 2000 yılında meb ile anadolu ünv arasında yapılan protokollü (sözde biz diplomayı alır almaz sınıvsız atanacaktık) iletirseniz sevinirim...

Tepki Skoru
0
Nihal Hocam Çalışmalrınızda kolaylıklar diliyoum. Allah utandırtmasın. Öncelikle sayın İsmail KONCUK'A ve Türk Eğitim-SEN'in yönetimine Bizden Selam Söyleyin. Benim aklımdakiler
A-) Vekil Müdürlere Uygulanan Haksız ve yanlış Ek ders Saatleri
B-) Anaokullarına ve Anasınıflarında ki Eksik EĞitim Materyalleri
C-) Sözleşmeli Kardeşlerimizin Kadroya Geçirilmelerinin Bir Kez Daha MEB e hatırlatılması
D-) sker Öğretmenliklerin Zorunlu Hizmetten Sayılması
E-) Sözleşmeli Kardeşlerimize YOLLUK Ödenmesi
F-) MEB in Usülsüz atamaları

Tepki Skoru
0
Hocam bizim sıkıntılarımızı dile getirdiğiniz için teşekkürler. Bizim en büyük sıkıntımız teneffüs hakkımızın olmamaası okulumdaki diğer ögretmenleri tanımıyorum bile o kadar soyutlanmış bir şekilde egitim yapıyoruz. Birde bizim ders saatlerimiz 50 dk normalde egitim 40 dk üzerinden devam ediyor fazla ekders yapıyoruz ama aynı ekdersi alıyoruz hiç olmazsa teneffüs hakkımız olsun.

Tepki Skoru
0
İnşallah onlara da en kısa sürede bir çözüm bulunur Sayın Hocam...

Tepki Skoru
0
Sayın hocam ilginizden dolayı teşekkür ediyorum.öncelikle yönetmeliğin değişmesi ,yönetmeliği bu işi yapan , bilen birileri tarafından hazırlanması gerektiğini düşünüyorum.öğretmenin insani ihtiyaçlarını nasıl karşılayacağını bile düşünmemiş.tuvalete bile gidemiyorum.yardımcı temizlik elemanı vs.yok .çocukları sınıfta yanlız bırakıp ,tuvalete çıkamıyorum.çünkü birinin başına bişey gelmesinden, birbirlerini itmelerinden makasla zarar vermelerinden, masaların üstünden atlamalarından korkuyorum.buna bide zihinsel özürlü çocuklar eklenince işin içinden çıkılmaz hale geliyor.sınıf mevcutlarıda cabası o.ö.e.yaygınlaştırma adı altında öğretmenleri bakıcı çobana dönüştürdüler.bu durumda çocuklarda bi düzene giremitor eğitim etkinlikleri aksıyor.tuvalete giden çocuktan haber alamamaktan korkuyorum.çünkü gidiyor, üstünü ıslatıyor yada diğer çocular şaka adı altında tuvaletin kapısını kapatıyoronları sıkıştırıyor cocuk ağlayarak geliyor. annesine anlatıyor anne öğretmeni suçluyor müdüre şikayet ediyor.müdürler hiçbir sormlukuğu üstüne almıyor en ufak şeyde öğretmeni suçluyor.veli aidatı yatırmıyor müdür öğretmene bu senin işin bunu yatırmalarını sağla diye azarlıyor.sabah 7.30 da bir giriyor 12.30 da çıkıyorum, nefes almaya fırsatım yok.yarı kapalı ceza evinde çalışıyorum.okulda ne olup ne bitiyor hiçbişeyden haberim yok kimseyi görmüyor,kimseyle konuşamıyorum öğretmen arkadaşlarım beni tanımıyor beni soyutluyorlar.çocuklar beni anneleri gibi görüyor eteklerimden ayrılmıyor istekleri hiç bitmiyor.biri tuvalet, biri su, biri eşyasını kaybeder, biri aklına geleni anlatır.fotokopi çektirmek için bile çıkamıyorum.çıkmak istesem müdür ceza ile tehtit ediyor,çünkü yönetmeliği gösteriyor.yönetmelik gereği çıkamazsınız diyor.bu işi yaptığıma çok pişmanım .ne zaman emekli olacağım diye düşünüyorum.yılımı tamamlayıp istifa etmeyi düşünüyorum.1 tane kızım var ona sabır gösteremiyor ilgilenemiyorum.eşim sürekli bitkin olmamdan şikayetçi.oyun çocuğu olduklarından bütün enerjimi çekiyorlar.daha çok anlatacağım şeyler var ama gücüm yok mesleğim şimdiden beni tüketti.herkes bizi bakıcı olarak görüyor.kusuyor temizliyoruz.çiş kaçırıyor müdahale etmek zorunda kalıyoruz vs vs.yönetmeliğin değişmesi , teneffüs mola hakkı, ve yardımcı abla olmalı.lütfen yazdıklarımı dikkate alın.devrik cümleler için özür diliyorum.tüm o.ö.öğretmenlerine sabır diliyorum.bu arada bi ilk öğretim okulunda anasınıfı öğretmenliği yapıyorum.diğer zümremde aynı durumlardan şikayetçi.sevgiler.

Tepki Skoru
0
hocam aynı duyguları paylaşıyoruz innaın bend esizn gibiyim.çocukları tuvalete gönderiyorum tuvalet ve sınıf arasında mekik dokuyorum ikisinide bırakamıyorum.okulda ögretmenlerle hiç baglantım yok beni tanımıyorlar bile.of of çok zor işte .

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle