Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İŞlemlere baŞlayan var mi nasil bİr yol İzlenecek

Tepki Skoru
0
Evet diplomanı noterden onaylattıracaksın.Formda okuduma göre ilçedeki arkadaşlar önce ilçeye gidiyorlarmış bildiğim bu.Mal beyanını neden istiyorlar bende merak ettim şimdi doldurdum öğleden sonra verecem .

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar diplomamız zaten onaylı bizden istenen ya aslı yada noter onaylı fotokobisi

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar diplomayı onaylatmak gerekmiyor lütfen emin olmadığımız şeyleri söyleyip yanlış bilgi vermeyelim

Tepki Skoru
0
ben ilçe milli eğitime gittim sizin bura ile işiniz yok direkt okula gidip bir an önce başlayın dediler.Kararname falan gelince evraklar milli eğitime gönderilecekmiş.Belki ilden ile değişiyordur,ben İstanbula atandım.

Tepki Skoru
0
kılavuzdaki 29-30 sayfaları doldurup vereceğiz öyle değilmi bugün çekmeköy ilçeye gittim fakat çok üstün körü cevaplar verdiler

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bugün yaptım bütün işlemlerimi yarın başlıyorum.sağlık raporu boşuna almayın gerekmiyor.size verilen formu dolduruyorsunuz zaten.diplomanın fotokopisinide aslıdır gibi il meb yapıyorlar.ilçe meb e
değil il meb e gidin ordan her şey yapılıyor daha sonra ilçe meb e gönderiyor zaten sizi onlar yönlendiriyorlar

Tepki Skoru
0
göreve başlamak için ne kadar bir süremiz var? ek atama olduğumuz için acaba diğer atamalarla aynı tarihte mi başlamamız gerekiyor?

Tepki Skoru
1
göreve başlamak için ne kadar bir süremiz var? ek atama olduğumuz için acaba diğer atamalarla aynı tarihte mi başlamamız gerekiyor?
15 günlük bir süreniz var ama lütfen bu 2 gün içerisinde başlayın.eğitim ödeneği almanız için.yoksa alamazsınız.

Tepki Skoru
0
ben bugün gittim atandığım yere.. önce il milli eğitimde evrakları teslim ettim tebligatımı aldım sonra atandığım yerin milli eğitimine gittim verdim tebligatı.. sözleşmeyi bugün yapacaktık ama o işi yapan kişi yokmuş yarın sabaha kaldı.. herkese hayırlı olsun,işinize dört elle sarılın arkadaşlar..

Tepki Skoru
1
ben bugün gittim atandığım yere.. önce il milli eğitimde evrakları teslim ettim tebligatımı aldım sonra atandığım yerin milli eğitimine gittim verdim tebligatı.. sözleşmeyi bugün yapacaktık ama o işi yapan kişi yokmuş yarın sabaha kaldı.. herkese hayırlı olsun,işinize dört elle sarılın arkadaşlar..
kesinlikle.ben de arkadaşlara bu 2 gün içerisinde başlamalarını tavsiye ediyorum.çocuklar sizi bekliyor

Tepki Skoru
0
istanbul dan trabzona atandım ve 2 gün içinde başlamamın imkanı yok:( kısmet artık

Tepki Skoru
0
ben ilçe milli eğitime gittim sizin bura ile işiniz yok direkt okula gidip bir an önce başlayın dediler.Kararname falan gelince evraklar milli eğitime gönderilecekmiş.Belki ilden ile değişiyordur,ben İstanbula atandım.
Bende bugün bi ilçe bi okul dolandım durdum.
İlçeye gidiyorum burayla işiniz yok okulla halledin dio, okula gidiorum ilçeden evrakları tamamlayın dio.
Son durum okul hemen yarın başlayın dedi ilçeye yönlendirdi, ilçe kararnameniz gelmedi başlayamazsınız dedi.
İl meb e ulaşabilmek zaten bi mucize.
Klavuzda sağlık durum beyanı yeterli dio, okulun memuru "Aaa siz öğretmen olacaksınız heyet raporu gerek." diyo.
Kısacası ağzı olan konuşuyo, ortada bişi yok.
Bi de ağzından cımbızla laf alıoruz milletin, i afra bi tafra, ya sabır.

Tepki Skoru
0
Haklısınız arkadaşlar en iyisi il milli eğitime gitmek. Boşuna ilçelerde zaman harcamamak...

Tepki Skoru
1

Bende bugün bi ilçe bi okul dolandım durdum.
İlçeye gidiyorum burayla işiniz yok okulla halledin dio, okula gidiorum ilçeden evrakları tamamlayın dio.
Son durum okul hemen yarın başlayın dedi ilçeye yönlendirdi, ilçe kararnameniz gelmedi başlayamazsınız dedi.
İl meb e ulaşabilmek zaten bi mucize.
Klavuzda sağlık durum beyanı yeterli dio, okulun memuru "Aaa siz öğretmen olacaksınız heyet raporu gerek." diyo.
Kısacası ağzı olan konuşuyo, ortada bişi yok.
Bi de ağzından cımbızla laf alıoruz milletin, i afra bi tafra, ya sabır.

öyle tipler çok.oraya insanları çileden çıkartmak için ve yormak için koymuşlar onları

Tepki Skoru
0
acaba sözleşmeli öğretmenlere paso veriyorlarmı verseler ne iyi olur iki araba değiştirmek zorundayım çünkü

Tepki Skoru
0
sözleşmeli atananlar için sağlık raporu istemediler arkadaşım atandığın il mebe gidiyosun onlar seni yönlendiriyor zaten orada sağlık beyanı diye bir kağıt dolduruyorsun o kadar.rapor mapor istemiyorlar

Tepki Skoru
0
evet sadece beyan yeterli bende bugün işlemlerimi bitirdim yarın başlıyorum elazığ merkez

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle