Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İŞlemlere baŞlayan var mi nasil bİr yol İzlenecek

Tepki Skoru
0
bende millli eğitimi aradım ve sordum istenmiyor dediler..ek-6 yı doldurmak yeterli oluyormuş..

Tepki Skoru
0
freespiritxxx arkadaşım teşekkürler sen bu işlemleri yaptın mı sağlık raporu alınıyo mu alınmıyo mu ben henüz anlamadım heryerde farklı şeyler yazıyo en doğrunu kim biliyo ya anlayamadım gitti[/QU

sağlık raporu konusunda tereddütlerim var alıcam galiba bir dahaki haftaya bırakamam bayram geliyor çünkü istanbulda milli eğitimi arayıpta gerek yokmuş sağlık raporuna diye öğrenen birisi varmı lütfen cevap yazarmısınız.

belgelerimindende sadece mal bildirim kaldı:) sağlık raporu gerekmiyorsa

Tepki Skoru
0
freespiritxxx arkadaşım teşekkürler sen bu işlemleri yaptın mı sağlık raporu alınıyo mu alınmıyo mu ben henüz anlamadım heryerde farklı şeyler yazıyo en doğrunu kim biliyo ya anlayamadım gitti[/QU

sağlık raporu konusunda tereddütlerim var alıcam galiba bir dahaki haftaya bırakamam bayram geliyor çünkü istanbulda milli eğitimi arayıpta gerek yokmuş sağlık raporuna diye öğrenen birisi varmı lütfen cevap yazarmısınız.

belgelerimindende sadece mal bildirim kaldı:) sağlık raporu gerekmiyorsa

Arkadaşlar sağlık raporu için il mebi aradım ilçeni ara sor dediler alıp almayacağımızı ilçe söyleyecekmiş ben de ilçeyi aradım sözleşmeli mi kadrolu mu atandın dediler sözleşmeli olduğumu söyleyince alacaksın dediler nasıl iş anlamadım kılavuzda ne yazıyor bunlar ne istiyor,

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben il milli eğitimi aradım bizimle işiniz yok ilçede olucak bütün işlemler dediler sanırım atanılan ille ilgili ben istanbula atandım işlemlerini bitiren arkadaşlar siz nerelere atandınız acaba

ben de istanbula atandım başka bi ilde olduğum için bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum işlemlere hiç başlamadım. işlemleri ilk önce il mem sonra ilçe mem de mi yapıcaz acaba bi bilginiz var mı?

Tepki Skoru
0
Önce İl MEM sonra İlçe MEM 'den işlem yapacaksınız. arkadaşa istanbul'da herşeyi ilçeden yapması gerektiği söylenmiş nasıl oluyor bilmiyorum. ben önce ilden hallettim.

Tepki Skoru
0
bana da ilçe mebden halledeceksin dediler

Tepki Skoru
0
Önce İl MEM sonra İlçe MEM 'den işlem yapacaksınız. arkadaşa istanbul'da herşeyi ilçeden yapması gerektiği söylenmiş nasıl oluyor bilmiyorum. ben önce ilden hallettim.
ilçe mem den halletmek istanbula özel bi durum mu acaba?
siz genel olarak mı söylediniz yoksa istanbulu kastettiniz?

Tepki Skoru
0
arkadaşalr ben bugün ilçeme gittim sağlık raporu istemiyorlar. benim her işimi ilçeden olacakmış bağcılar ilçe milli eğitim. atandığınız ilçeyi mutlaka arayın. hatta mal bildirminide onlardan aldım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bugun bütün işlemlerimi bitirdim, biter bitmez okuldan aradılar yarın başlayabilir misin diye her işimi ilçede yaptım sağlık raporuda almadım yarın okuluma gidiyorum

Tepki Skoru
0
ahh bizde böyle işlerle uğraşşsak keşke birgün:(herkese yeni görevlerinde başarılar,hayırlısı olsun...

Tepki Skoru
0
2009 bütünleme sonuçalrı nezaman açıklanır bilgisi olan varmı arayıpta soran?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben mardine gidip işlemlerimi bitirdim. önce ilçeye gidiliyor ile gitmeye gerek yok ilçede bütün işler hallediliyor. sağlık raporu istemediler. sözleşmeli öğretmenlik için işlem yaptırdım. sormak istediğiniz bişey olursa elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışırım.

Tepki Skoru
0
peki arkadaşlar göreve başlamak için ne kadar zamanımız var. bide samsun ayvacık yeşilçam köyü ile ilgili bilgisi olan var mı :)

Tepki Skoru
0
Benİm İl mİİllİ eĞİtİmde İlsİste arkadaŞ var oda kilavuzdakİ saĞlik durum beyani yeterlİ dedİ ama saĞlik ocaĞindan kİmlİk no İle sira alip doktordan Ücretsİz alacaĞiniz saĞlik raporuda olabİlİr ÇÜnkÜ kadrosuz usta ÖĞretİcİlİk baŞvurusunda Öyle İstenmİŞtİ

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben mardine gidip işlemlerimi bitirdim. önce ilçeye gidiliyor ile gitmeye gerek yok ilçede bütün işler hallediliyor. sağlık raporu istemediler. sözleşmeli öğretmenlik için işlem yaptırdım. sormak istediğiniz bişey olursa elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışırım.
hocam önce hayırlı olsun....konya akşehire atandım.evrak olarak neler ne yapmam gerek...göreve ne zaman başlamak gerekiyor... şimdiden çok teşekkür ederim

Tepki Skoru
0
mal bildirimini milli eğitimden form veriyorlar sen o formu dolduruyorsun

Tepki Skoru
0
peki başvurular için önce ilemi yoksa ilçeyemi gitmek gerekiyor acaba ben istanbuldayım ve istanbulda önce ilçeye başvurulacağını söylüyorlar kafam çok karıştı doğrusu diplomamızda noter onaylı olacakmış sanırım

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle