freespiritxxx arkadaşım teşekkürler sen bu işlemleri yaptın mı sağlık raporu alınıyo mu alınmıyo mu ben henüz anlamadım heryerde farklı şeyler yazıyo en doğrunu kim biliyo ya anlayamadım gitti[/QU
sağlık raporu konusunda tereddütlerim var alıcam galiba bir dahaki haftaya bırakamam bayram geliyor çünkü istanbulda milli eğitimi arayıpta gerek yokmuş sağlık raporuna diye öğrenen birisi varmı lütfen cevap yazarmısınız.
belgelerimindende sadece mal bildirim kaldı sağlık raporu gerekmiyorsa
freespiritxxx arkadaşım teşekkürler sen bu işlemleri yaptın mı sağlık raporu alınıyo mu alınmıyo mu ben henüz anlamadım heryerde farklı şeyler yazıyo en doğrunu kim biliyo ya anlayamadım gitti[/QU
sağlık raporu konusunda tereddütlerim var alıcam galiba bir dahaki haftaya bırakamam bayram geliyor çünkü istanbulda milli eğitimi arayıpta gerek yokmuş sağlık raporuna diye öğrenen birisi varmı lütfen cevap yazarmısınız.
belgelerimindende sadece mal bildirim kaldı sağlık raporu gerekmiyorsa
Arkadaşlar sağlık raporu için il mebi aradım ilçeni ara sor dediler alıp almayacağımızı ilçe söyleyecekmiş ben de ilçeyi aradım sözleşmeli mi kadrolu mu atandın dediler sözleşmeli olduğumu söyleyince alacaksın dediler nasıl iş anlamadım kılavuzda ne yazıyor bunlar ne istiyor,
arkadaşlar ben il milli eğitimi aradım bizimle işiniz yok ilçede olucak bütün işlemler dediler sanırım atanılan ille ilgili ben istanbula atandım işlemlerini bitiren arkadaşlar siz nerelere atandınız acaba
ilçe mem den halletmek istanbula özel bi durum mu acaba?Önce İl MEM sonra İlçe MEM 'den işlem yapacaksınız. arkadaşa istanbul'da herşeyi ilçeden yapması gerektiği söylenmiş nasıl oluyor bilmiyorum. ben önce ilden hallettim.
hocam önce hayırlı olsun....konya akşehire atandım.evrak olarak neler ne yapmam gerek...göreve ne zaman başlamak gerekiyor... şimdiden çok teşekkür ederimarkadaşlar ben mardine gidip işlemlerimi bitirdim. önce ilçeye gidiliyor ile gitmeye gerek yok ilçede bütün işler hallediliyor. sağlık raporu istemediler. sözleşmeli öğretmenlik için işlem yaptırdım. sormak istediğiniz bişey olursa elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışırım.
mal bildirimi ne için peki?amacı ne? oluyo?mal bildirimini milli eğitimden form veriyorlar sen o formu dolduruyorsun