Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hangi üniversiteyi seçmeliyim???

Tepki Skoru
0
Kesinlikle gaziyi tercih etmelisin bu dalda en eski üniversite ve çok verilen eğitim süper

Tepki Skoru
0
arkadaşlar aö çocuk gelişimi okumak için nekadar puan gerekiyor ve bu yılki kontenjanı bilen varmı?

Tepki Skoru
0
bence açık öğretim fakültesi...
yani zaten üniversitelerin nerdeyse tamamı ezbere dayalı bi eğitim veriyo(şu kitaptan şu sayfadan sorumlusun diyolar) açık öğretim de öyle hem usta öğretici olarak görev yapıyosun mezun olana kadar ve düşünsene normal bi üiv den mezun olan birinin meslekte ilk çalışma yılıyken açık öğr. mezununun 5. yılı oluyo verdiği tecrübede çok farklı

Tepki Skoru
0
tabiii ki Marmara....sadece Okul Öncesi Eğitim değil Eğitim Fakültesi deyince ilk akla gelen ünv marmaradır .) Okul Öncesi Eğitimin öncülerinin bir çoğu Marmara ünv de....

Tepki Skoru
0
ilkay arkadaşımın pamukkale ilgiliolumsuz düşüncelerini anlıyorum ama özellikle okul öncesi bölümü açısından hiç te kötü bir fakülte değil.ortalama bir üniversite ve şehir de yaşanulmayacak bir yewr değil.doğuda (özellikle bu zor günlerde kaygıyla )okumaktansa gönül rahatlığıyla marmara,gazi vb.yerlerden sonra pamukklae yazılabilir.

Tepki Skoru
0
bence cevap net:
ABANT İZZET BAYSAL ÜNV.
anlatmicam üniversiteyi ama...
YAŞAMAK LAZIM !!! DERİM SANA

Tepki Skoru
1
üniv. seçerken yeni açılmamış olmasına dikkat etmelisin bence atölye ve öğr.gör. açısından problemler oluyormuş ünvanlı hocaların bulunduğu fakültelerde de genelde araştırma gör. derse giriyor iyice araştırmak lazım. üniv. sitelerine girip daha detaylı bilgi alabilirsin.

Tepki Skoru
0
bencede kesinlikle pamukkale okul öncesi öğretmenliği konusunda süper arkadaslarr ...özellikler drama materyal eğitimi fazlasıyla iyi ve sürekli bir araştırma içine sokuyor sizi hocalar bencee daha fazla anlatmaya gerek yok yaşamak lazım!esmaögretmene katılıyorum mesela ben marmara olurken pamukkale yazdım hem aileme yakın hemde güzel bi yer denizli ve eğitimi tartışmasız iyi.

Tepki Skoru
0
marmaranın bınası eskı ama egıtımı süper bi de gaziiiii

Tepki Skoru
0
herkese okudugu unı. iyidir:)Bence Gazi iyi sadece fazla ödev,dosya hazırlıyosun:D

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle