Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hangi üniversiteyi seçmeliyim???

Tepki Skoru
0
mrblr üniversite sınavına girdim bu sene,üniversite seçimi konusunda yardıma ihtiyacım var,okul öncesi eğitimde en iyi üniversite hangisi sizce?teşekkür ederim.

Tepki Skoru
0
mrb. bence ankara gazi ünv. düşün tabıkı kendınde arastır:)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben açıköğretimden okumayı düşünüyorum sizce çok zorlanırmıyım?

Tepki Skoru
0
berkemcim' Alıntı:
ben aö öğrencisiyim. 2 ye geçtim. hiçte zor değildi. kendinize göre çalışma planıyla rahatlıkla yaparsın. evli ve çocuklu arkadaşım bile rahatlıkla geçti. üstelik büyük sorunlar yaşamasına rağmen. görüyorum ki sizde de istek çok rahatlıkla zorlanmadan yaparsınız.

Tepki Skoru
0
eve bende arkdaşın gibi çocukluyum:) bakalım puanımiyi gelirse inşallah

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Marmara 1.tercihim olurdu puanım tutsaydı.
2.tercihim Bolu
3.tercihim Gazi ...

Tepki Skoru
0
arkadaşlarımdam duyduğum kadarıyla marmaranın ism var ama sanırım eğitimi pek fazla iyi değilmiş. ben çanakkale onsekiz mart üniversitesinden mezunum eğitimi süper değil ama bir çok üni. göre çok iyi

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Evet burada sanırım arkadaş bir ayrım yapacak
Üniversite mi istiyorsun ?
Eğitim mi?
Çevre mi?

Eğitim de Marmara nın iyi olması lazım bildiğim kadarı ile.
Eğitim iyi değil derken acaba eski hocalar derse girmiyor mu Ayla Hanım filan?Belki ondandır.

Tepki Skoru
0
bende çanakkale 18 marttan mezun oldum bu sene
ve eğitim olarak bence de iyi bi üniversite
eğitim fakültesi olarak türkiyenin sıralamasında 10 un içinde olduğunu duymuştum

Tepki Skoru
0
mrb.zaten ben meslek lisesi çocuk gelişimi eğt.bölümü çıkışlıyım,zorlanmayacağımı düşünüyorum,tabiki üniversitenin eğitim kalitesi öncelikli geliyor benim için teşekkürler.

Tepki Skoru
0
ben çukurova mezunuyum eğitimde iyi ortamada bence yinede bi araştır derim

Tepki Skoru
0
pokahontas' Alıntı:
berkemcim' Alıntı:
Açıköğretim fakültesi bence iyi bir fakülte, üstelik çok kolay , derse girme zorunluluğu yok, sorumluluk taşımanızı gerektiren bir ünivesite , ben çok memnunum, beni tek düşündüren öğretmen olduğumda insanların kafasında oluşmuş Açıköğretim imajı. Üniversite gibi görmüyorlar....

:thanks:

Tepki Skoru
0
ayse16' Alıntı:
pokahontas' Alıntı:
berkemcim' Alıntı:
Açıköğretim fakültesi bence iyi bir fakülte, üstelik çok kolay , derse girme zorunluluğu yok, sorumluluk taşımanızı gerektiren bir ünivesite , ben çok memnunum, beni tek düşündüren öğretmen olduğumda insanların kafasında oluşmuş Açıköğretim imajı. Üniversite gibi görmüyorlar....

:thanks:

çok kolay denilir ama bence okadarda kolay ve basit değil. çok kişiden duydum hiç çalışmıyorum ama sınavlarda çok iyi not alıyorum diyenleri (yanlış anlamayın sizlere diyosunuz demiyorum) ama çalışmadan girerseniz sınavlara hiçte kolay değil. çünkü uzaktan eğitim zor bütün herşey sizin çalışmanıza bağlı

Tepki Skoru
0
ben görüldüğü gibi hacettepe mezunuyum.:).herkes gibi kendi üniversitemi ii buluyorum tabiki...ben çok memnundum..tek sorun çok fazla ödev verilio...sürekli materyal üretiorz...330la alıo die biliorm..inş.senn içn hayrlısı olur..

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar bencede en iiisi gazi üniversitesi daha ii eğitim verdiklerini sölüyo benim öğretmenlerim hem meslek lisesinde öğretmenlik yapabilyosunuz hemde isterseniz ana okulunda yani hangisini tercih ederseniz

Tepki Skoru
0
onlyyou' Alıntı:
slm arkadaşlar bencede en iiisi gazi üniversitesi daha ii eğitim verdiklerini sölüyo benim öğretmenlerim hem meslek lisesinde öğretmenlik yapabilyosunuz hemde isterseniz ana okulunda yani hangisini tercih ederseniz
cnm öle bi ayrım yok..hangi üniversiteyi bitirirsen bitir anaokulunda çalışabiliosn..ayrıca artık kız meslek liselerde sadece çocuk gelişimi mezunları çalışabilio...saygılar...

Tepki Skoru
0
niye pamukkale de iyi bir üniversite.bunu niye söylediğinizi anlayamadım. açıklama yaparsanız sevinirim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle