ben aö öğrencisiyim. 2 ye geçtim. hiçte zor değildi. kendinize göre çalışma planıyla rahatlıkla yaparsın. evli ve çocuklu arkadaşım bile rahatlıkla geçti. üstelik büyük sorunlar yaşamasına rağmen. görüyorum ki sizde de istek çok rahatlıkla zorlanmadan yaparsınız.berkemcim' Alıntı:arkadaşlar ben açıköğretimden okumayı düşünüyorum sizce çok zorlanırmıyım?
pokahontas' Alıntı:Açıköğretim fakültesi bence iyi bir fakülte, üstelik çok kolay , derse girme zorunluluğu yok, sorumluluk taşımanızı gerektiren bir ünivesite , ben çok memnunum, beni tek düşündüren öğretmen olduğumda insanların kafasında oluşmuş Açıköğretim imajı. Üniversite gibi görmüyorlar....berkemcim' Alıntı:arkadaşlar ben açıköğretimden okumayı düşünüyorum sizce çok zorlanırmıyım?
:thanks:
ayse16' Alıntı:pokahontas' Alıntı:Açıköğretim fakültesi bence iyi bir fakülte, üstelik çok kolay , derse girme zorunluluğu yok, sorumluluk taşımanızı gerektiren bir ünivesite , ben çok memnunum, beni tek düşündüren öğretmen olduğumda insanların kafasında oluşmuş Açıköğretim imajı. Üniversite gibi görmüyorlar....berkemcim' Alıntı:arkadaşlar ben açıköğretimden okumayı düşünüyorum sizce çok zorlanırmıyım?
:thanks:
çok kolay denilir ama bence okadarda kolay ve basit değil. çok kişiden duydum hiç çalışmıyorum ama sınavlarda çok iyi not alıyorum diyenleri (yanlış anlamayın sizlere diyosunuz demiyorum) ama çalışmadan girerseniz sınavlara hiçte kolay değil. çünkü uzaktan eğitim zor bütün herşey sizin çalışmanıza bağlı
cnm öle bi ayrım yok..hangi üniversiteyi bitirirsen bitir anaokulunda çalışabiliosn..ayrıca artık kız meslek liselerde sadece çocuk gelişimi mezunları çalışabilio...saygılar...onlyyou' Alıntı:slm arkadaşlar bencede en iiisi gazi üniversitesi daha ii eğitim verdiklerini sölüyo benim öğretmenlerim hem meslek lisesinde öğretmenlik yapabilyosunuz hemde isterseniz ana okulunda yani hangisini tercih ederseniz