Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hangi ile atandınız

Tepki Skoru
0
escabe çüngüş değil ama yenişehir nerede kalmayı plandın merkez mi yoksa çüngüşte mi,vallahi beni bir kalacak yer telaşı sardı yani:(
çüngüş diyarbakır merkeze uzak o yüzden kalırsam ilçede kalırım nasıl biryer olduğunuda bilmiyorum internetten gördüğüm kadarıyla

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
oğuz bizim sınıftaki ışıl da diyarbakıra atanmış haberin olsun :) seminerlerde karşılaşırsınız artık

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende silvan darköprü ilköğretim okuluna atandım..bilgisi olan var mı

Tepki Skoru
0
Ben Elazığ yünlüce iöokuluna atandım.Elazığ'a atananlar varsa nereye atandıklarını yazabilirler mi acaba?

Elazığ'da olan bizim sorularımızı yanıtlayabilecek meslektaşlarımız varsa bize yardımcı olabiliriler mi??

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
müdürün açılmayacak demesi ile olmaz arkadaşım. heleki sözleşmeli isen öncelik sende sözleşmelilerin depo öğretmen olmaları ya da norm kadro fazlası olmaları mümkün olmadığından dolayıgörevlendirmek zorunda sizi. bir yönden de iyi belki gittiğiniz yerde daha iyi bir okula görevlendirilirsiniz . canınızı sıkmayın siz atandınız ya gerisi okul müdürü ile ilçe milli eğitm müdürünün sorunu :))

Tepki Skoru
0
diyarbakır lice şehit öğretmen nurettin soyer anaokulu... okul ve ilçeyle ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim...

Tepki Skoru
0
kocaeli izmit akmeşe y.b.o ya sözleşmeli atandım ve başka kimseyle karşılaşmadım şimdiye kadar burdaysanız yazın arkadaşlar

Tepki Skoru
0
eyy benim güzel memleketim maalesef atanamadım ama orda olmayı çok istiyorum atanan arkadaşları tebrik ediyorum cennet gibi bir yere gidecekler...

Tepki Skoru
0
Dİyar 21, hocam Çermİk İlÇesİmne Çiktim,İlÇeyİ arastirdim ama bİr de sİzden duymak İsterİm :)

Tepki Skoru
0
hocam silvanda asker öğretmen olarak görev yaptım çok güzel bi yer siilvan merkezdeydim köylere ulaşım var diğer ilçelere göre güzel bi yer allah yardımcınız olsun

Tepki Skoru
0
70,285 ile atandım izmitlimisin hocam neden çok istemiştin

Tepki Skoru
0
inşallah öyledir yarın gideceğim varmı benim olduğum okulda tanıdığınız kişiler siz atandınızmı peki başka bi yere

Tepki Skoru
0
ben de kocaeli istedim olmadı ama okulunuzu bilmiyorum. gölcük'te oturuyorum 1 yıl oldu.. güzel sakin bir yer. istanbul gibi hiç değil:)

Tepki Skoru
0
inşallah öyledir yarın gideceğim varmı benim olduğum okulda tanıdığınız kişiler siz atandınızmı peki başka bi yere
malesef okulda tanıdığım kimse yok olsa yardımcı olablirdim. ben atanamdm ekimi bekliycem. ama gercekten güzel bir yer

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle