hocam hayırlı olsun kaçla atandınız ben yazmıştım o okulu da merak ettimvan merkez dumlupınar iöo kadrolu
hocam hayırlı olsun kaçla atandınız ben yazmıştım o okulu da merak ettimvan merkez dumlupınar iöo kadrolu
mecbur açıcak hocam eli mahkum olur mu öyle şeyyarkadaşlar ben diyarbakır değilde mardin derik bozbayır io atandım bugün okul müdürünü aradım zaten orda sözleşmeli anasınıfı öğretmeni varmış 15 öğrenci varmış ikinci bir sınıfta açılmaz bu durumda şimdi ben napacam bilgisi olan varmı bu durumda ne yapılır
77,525 le atandım hocam..sizede hayırlı olsun..hocam hayırlı olsun kaçla atandınız ben yazmıştım o okulu da merak ettim
merhaba bana çüngüş çıktı yardımcı olursanız sevinirim çün güşe çıkan arkadaşlar varsa irtibata geçelimArkadaşlar öğretmen evi ve lojman merkezde zor zira lojmanları hademeler işgal etmiş durumda ama barınma sorunu yaşamazsınız benim evim dicle kentte 350 ye kiraya verdim 3 oda bi salon 152 metre kare .
D.bakır şehir merkezi oldukça geniş imkanlara sahip sosyal hayat gayet iyi gidilecek mekan çok fazla ama köylere çıkan arkadaşlara allah kolaylık versin işleri zor. genelde geliş gidiş yapılır servisle .
Çüngüş çıkan arkadaş hangi okul çıktığını söylerse yardımcı olurum d.bakıra 120 km uzaklıkta pek gelişmemiş bir ilçe ama insanları gayet düzgün ve iyidir gittiğinde çok büyük bir süprizle karşılaşacaksın .
Batıdan gelen birçok öğretmen var biriyle eve çıkarsanız kira sarsmaz ısınma derdi falanda yok doğalgaz var .