Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hangi ile atandınız

Tepki Skoru
0
ya hocam size kız yurtları hakkında soru sorsam 2 tane gözüküyor ama birisinin numarasını bile bulamadım avşar ve bahar yüksek öğrenim kız öğrenci yurdu ama onların da cemaatçi olduklarını söylüyorlar bir bilginiz var mı?

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar herkese hayırlı olsun bende diyarbakırın çüngüş ilçesine atandım oraya atanan arkadaşlar varmııı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben diyarbakır değilde mardin derik bozbayır io atandım bugün okul müdürünü aradım zaten orda sözleşmeli anasınıfı öğretmeni varmış 15 öğrenci varmış ikinci bir sınıfta açılmaz bu durumda şimdi ben napacam bilgisi olan varmı bu durumda ne yapılır

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben diyarbakır değilde mardin derik bozbayır io atandım bugün okul müdürünü aradım zaten orda sözleşmeli anasınıfı öğretmeni varmış 15 öğrenci varmış ikinci bir sınıfta açılmaz bu durumda şimdi ben napacam bilgisi olan varmı bu durumda ne yapılır
mecbur açıcak hocam eli mahkum olur mu öyle şeyy

Tepki Skoru
0
diyarbakırlımısınız askın hocam ya ben çok merak ediyorum diyarbakırı ve özellikle ikamet edebileceğim ev yurt yada öğretmen evi..

Tepki Skoru
0
nazan can verilen hak geri alınamaz bir yanlışlık söz konusu olsa bile yani..

Tepki Skoru
0
diğer van a atanan arkadaşlar kim gerçekten merak etmeye başladım..

Tepki Skoru
0
escabe çüngüş değil ama yenişehir nerede kalmayı plandın merkez mi yoksa çüngüşte mi,vallahi beni bir kalacak yer telaşı sardı yani:(

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar öğretmen evi ve lojman merkezde zor zira lojmanları hademeler işgal etmiş durumda ama barınma sorunu yaşamazsınız benim evim dicle kentte 350 ye kiraya verdim 3 oda bi salon 152 metre kare .
D.bakır şehir merkezi oldukça geniş imkanlara sahip sosyal hayat gayet iyi gidilecek mekan çok fazla ama köylere çıkan arkadaşlara allah kolaylık versin işleri zor. genelde geliş gidiş yapılır servisle .
Çüngüş çıkan arkadaş hangi okul çıktığını söylerse yardımcı olurum d.bakıra 120 km uzaklıkta pek gelişmemiş bir ilçe ama insanları gayet düzgün ve iyidir gittiğinde çok büyük bir süprizle karşılaşacaksın .
Batıdan gelen birçok öğretmen var biriyle eve çıkarsanız kira sarsmaz ısınma derdi falanda yok doğalgaz var .

Tepki Skoru
0
diyar hocam ben araştırdım biraz yenişehir benim ki,sağolsun esra hocamda yardımcı olmaya çalıştı kiralar 400-500 fazla geldi fakat bana o yüzden yurt öğretmen evi sormaya başladım.hakkımızda hayırlısı artık:)

Tepki Skoru
0
Yenişehir ilköğretim ise müdürü çok iyi bir abimizdir size yardımcı olacaktır. D.bakırın elit okullarındandır öğrenci kalitesi yüksektir fakat sınıf biraz dar sayı ise fazla ama iyi bir okula düşmüşsünüz hayırlı olsun .

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar öğretmen evi ve lojman merkezde zor zira lojmanları hademeler işgal etmiş durumda ama barınma sorunu yaşamazsınız benim evim dicle kentte 350 ye kiraya verdim 3 oda bi salon 152 metre kare .
D.bakır şehir merkezi oldukça geniş imkanlara sahip sosyal hayat gayet iyi gidilecek mekan çok fazla ama köylere çıkan arkadaşlara allah kolaylık versin işleri zor. genelde geliş gidiş yapılır servisle .
Çüngüş çıkan arkadaş hangi okul çıktığını söylerse yardımcı olurum d.bakıra 120 km uzaklıkta pek gelişmemiş bir ilçe ama insanları gayet düzgün ve iyidir gittiğinde çok büyük bir süprizle karşılaşacaksın .
Batıdan gelen birçok öğretmen var biriyle eve çıkarsanız kira sarsmaz ısınma derdi falanda yok doğalgaz var .
merhaba bana çüngüş çıktı yardımcı olursanız sevinirim çün güşe çıkan arkadaşlar varsa irtibata geçelim

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
balıkesire atanan arkadaşlar ben de balıkesirde görev yapıyorum, her türlü konu da yardımcı olabilirm. merkezde kaldığım için görüşmemiz daha kolay olur. ulaşmak iteyen arkadaşlar özelden mesaj atsınlar ...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle