zambak yayınlarının özellikle sevimli alıştırmalar setini tüm 5yaş öğrtmenlerine tavsiye ediyorum çok eğlenceli bir set davranış ağırlıklı eğitim konusunda çok iyi çalışılmış 2yıldır bu seti kullanıyorum
güzel bir anket ancak ben kaynak olarak tek bir yayının yeterli olduğuna inanmıyorum. bence yapılması gereken bütün kaynakları sentezleyip kendi kaynağımızı oluşturmaktır.:congratulationscut4
geçen yıl zambak kullandım bu sene de aynı hataya düştüm yönetimle ilgili sorunlar nedeniyle. eğlenceli seti fena değil ama planları gerçekten hatalı. ocak ayında kır çiçeğyle taç yapımı, ocağın son haftası bayram kartı yapımı verilmiş), özellikle mi yapıldı bilmiyorum ama yılbaşı kutlaması ile ilgi ne bir şiir ne bir tekerleme ne bir kart yapımı söz konusu. ama sevimli setinde fatih sultan mehmet ile ilgili etkinlik sayfasını unutmamışlar. buyrun buradan yakın...
5.yılım ve şimdiye kadar mor-pa, ya-pa ,smg, zambak, kök yayınlarını kullandım. Hepside çok iyi yayınlar tavsiye ederim. özellikle mor-pa nın kaynak kitapları dağarcığı çok iyi. Herkese başarılar.